- 15 Temmuz 2023
- 32
- 1
- 25
- Konu Sahibi atlikarincalikiz
Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bu konuyu çok takıntı haline getirdim… evlenememekten korkuyorumNiye sürekli aynı konuda konu açıyorsunuz? Büyük ihtimalle ya fake yada erkeksindir sen. Elinize megafonu alın ben bakire değilim diye halka seslenin sizde rahat edin bizde.
Yapmasaydın Gidip sonra hastahane de çözüm ararlar bazıları sahtekarlar gidin adam gibi söyleyin. Bakir biri bulma o haklı olarak istemez kendin gibi bul. Hakkı yok çünküÇünkü bu konuyu çok takıntı haline getirdim… evlenememekten korkuyorum
Ben diktiricem diye bir şey mi dedim yada kandırmak istiyorum diye? Yazdığımı iyi okumadın galiba? Bide alay eder gibi gülmüş. Hayatta herkes hata yapabilir. Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılamaya hakkın yok. Bakir tanıdığım bakire olmayan kızı kabul etti çevremde. Senin gibi yobaz beyinli değil herkes. Bide hemcinsimsin yazık şu yaptığın yoruma bak.Yapmasaydın Gidip sonra hastahane de çözüm ararlar bazıları sahtekarlar gidin adam gibi söyleyin. Bakir biri bulma o haklı olarak istemez kendin gibi bul. Hakkı yok çünkü
ne olursa olsun dürüst olmalısın herşeyi anlatmalıısn ciddi bi yola girmeden..Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Öyle yapıcam zaten ama korkuyorum hayatıma giricek herkesi ya bu nedenden dolayı kaybedersem diyene olursa olsun dürüst olmalısın herşeyi anlatmalıısn ciddi bi yola girmeden..
Yargılama değil bu bir. İkincisi önemli ise ne olursa olsun hata yapmaz insan. Önceliğidir çünkü. Hem ben genel konuştum sana demedim. Yalan söyleyenler için.Ben diktiricem diye bir şey mi dedim yada kandırmak istiyorum diye? Yazdığımı iyi okumadın galiba? Bide alay eder gibi gülmüş. Hayatta herkes hata yapabilir. Ne yaşadığımı bilmeden beni yargılamaya hakkın yok. Bakir tanıdığım bakire olmayan kızı kabul etti çevremde. Senin gibi yobaz beyinli değil herkes. Bide hemcinsimsin yazık şu yaptığın yoruma bak.
kaybedersende yapacak bişey yok yalanla kurulmasından iyidir akısına bırakÖyle yapıcam zaten ama korkuyorum hayatıma giricek herkesi ya bu nedenden dolayı kaybedersem diye
Yargılama değil bu bir. İkincisi önemli ise ne olursa olsun hata yapmaz insan. Önceliğidir çünkü. Hem ben genel konuştum sana demedim. Yalan söyleyenler için.
Sen yobaz olmasan takmazdın ve konu açmazdın okey nerden çıkardın bunu ayrıca ben erkeklerin genel yorumlarına göre söyledim bunu kişiden kişiye değişir elbette. Allah Allah sorun eden sensin yobaz olan benim taktığım en son şey bakirelik olur yani YOBAZ lafinı ay evde kalırım evlenemem kafaya takıyorum diyen sana armağan
Ne olursa olsun hata yapmaz mı insan? Güldürme Başına ne geleceğini bilemezsin öyle bir hayatta yaşıyoruz ki bence büyük konuşma ve evet yargıladın beni. Saçma sapan alaycı bir şekilde konuşarak. Sorun ederim etmem bu seni ilgilendirmez ve beni yobaz da yapmaz. Ama sen hemcinsinin düştüğü durumu küçümseyerek en büyük yobazlığı yaptın.Yargılama değil bu bir. İkincisi önemli ise ne olursa olsun hata yapmaz insan. Önceliğidir çünkü. Hem ben genel konuştum sana demedim. Yalan söyleyenler için.
Sen yobaz olmasan takmazdın ve konu açmazdın okey nerden çıkardın bunu ayrıca ben erkeklerin genel yorumlarına göre söyledim bunu kişiden kişiye değişir elbette. Allah Allah sorun eden sensin yobaz olan benim taktığım en son şey bakirelik olur yani YOBAZ lafinı ay evde kalırım evlenemem kafaya takıyorum diyen sana armağan ediyorum
Diktirin olsun bitsinKızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Kandırayım yani?Diktirin olsun bitsin
Diktirin olsun bitsin
Adına her ne derseniz artık.Kandırayım yani?
Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Kendi nefsime yenik düşüp yaşamış olsam, bunu bilerek ve isteyerek yapmış olsam sorun etmezdim bu kadar. Detaylı anlatamıcağım için şöyle söyleyim kazayla oldu. Bu yüzden yaşadığım pişmanlık. Geri dönüşü olmayan bir hata benim için artık. Evliliğe gelince her kadının hayalidir evlenip yuva kurmak anne olmak. Artık tek duam beni yargılamayacak bi insanın karşıma çıkması. Ama çoğu erkek maalesef bizim gibi düşünmüyor.hiç evlenmezsen ne olur mesela? Ölür müsün?
Hayatta bir duruşun olsun. Bu yüzden seninle evlenmeyecek insanla evlenme zaten. Yalnız yaşa. Bekarlığın tadını çıkar.
Gir bdv ye bak evlenenler çok mutlu çünkü.
Kişisel gelişiminizi tamamlamadan da sevişmeyin yahu.
Bune özgüven sen daha beter bir şey yaparsın da sana gülerler insanlara böyle söylemek yerine ya hiç yorum yapma ya da düzgün bir şey söyleYapmasaydın Gidip sonra hastahane de çözüm ararlar bazıları sahtekarlar gidin adam gibi söyleyin. Bakir biri bulma o haklı olarak istemez kendin gibi bul. Hakkı yok çünkü