- 8 Ocak 2022
- 123
- 50
- Konu Sahibi Askimkullanilmiyor
Merhaba ablalarım,bir zedelenme görünüyor merak edenler icin yazmak istedim. Doktora gidince güncelleyeceğim,sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen hala onla mı uğraşıyorsun sal gitsin bu konuyu artıkMerhaba ablalarım,bir zedelenme görünüyor merak edenler icin yazmak istedim. Doktora gidince güncelleyeceğim,sevgiler
Yok abla güncelleme yapıyorum gelişme oldukça çünkü özelden guncelle diyen çok kişi oldu ondan dolayıCanım sen hala onla mı uğraşıyorsun sal gitsin bu konuyu artık
Bu arada güzel üslubunuz için çok teşekkür ederimCanım sen hala onla mı uğraşıyorsun sal gitsin bu konuyu artık
Benim boşaldı.yanlış biliyorsun.Bakirelik bozulduğunda öyle kan boşalmaz. Az bi kanama olur. Muhtemelen regl kanamasıydı. Sadece kanmıydı yoksa böyle yapışık gibimiydi.
Benim bosalmadiBenim boşaldı.yanlış biliyorsun.
evet benim ilk ilişkim eşimdi ve hiiiçç kanamam olmadı hatta çok tedirgin olmuştum ama bu durum aramızda hiç konuşulmadı bile. yani bakire bile olsan kanamayabiliyorİlişkiye girmemiş kadınlarda bile bazen kanama olmuyor.
Teşekkür ediyorumSevişmişsiniz bakire değilsiniz. Anatomik olarak da kan gelme ya da gelmeme bunu kanıtlamayacağından ben oyumu duruma bakıp seviştiğinden bakire değilsine basıyorum
At bakalimFotoğraftan zar anlayabilecek deneyimli biri bana ulaşabilir mi
Muhittin isminiz yani pek güvenemedimAt bakalim
Size mesaj atamıyorumAt bakalim
Bu sitede en çok kim en çok güvenilir anketi yapıldı ben ciktimSize mesaj atamıyorum
Doktora git, böyle saçma sapan işlere girme. Fotoğraftan anlaşılmaz oFotoğraftan zar anlayabilecek deneyimli biri bana ulaşabilir mi
Bence kontrole gitÖncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
En kısa sürede gideceğimBence kontrole git
En mantıklısı doktora gitmekdi zatenMerhaba durum güncellemesi yapmaya geldim haftaya doktora gidiyorum sizi bilgilendiririm