Eki Görüntüle 958104 Eki Görüntüle 958103 Eki Görüntüle 958105
Kızlar bu rengi elde etmek için bana boya önerebilir misiniz ? loreal veya koleston olursa daha iyi olur. Kendi saç rengim ise şuEki Görüntüle 958114
ilk defa saçımı boyayacağım ve evde boyamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Loreal 7.43 , Akos 7.44 ikisinden birini alabilirsin
çok güzel saç rengin varmış doğalda o tonlarsa, benim yıllarca özlem duyduğum ve zor yakaladığım tonlar.. ama ille değiştiricem diyorsan bence de 7.40'lar falan sana uyabilir..ama resimdekinden daha koyu ise saç tonun 8.4 de uygulayabilirsin. biraz daha açık olduğu için saçı biraz daha açar..
Eki Görüntüle 958104 Eki Görüntüle 958103 Eki Görüntüle 958105
Kızlar bu rengi elde etmek için bana boya önerebilir misiniz ? loreal veya koleston olursa daha iyi olur. Kendi saç rengim ise şuEki Görüntüle 958114
ilk defa saçımı boyayacağım ve evde boyamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
tesekkur ederim canim :) zaten bakirda aklim kaliyor. Ama dore bi sactan bakira gecince yakistiramiycakmisim gibi geldi. Yani bana gider mi bilemedim. Sen kac numaraya boyadin peki. Sacinin sariligini benimkiyle kiyasladiginda daha mi sariydi seninki canımbende gecen hafta tarçın bakırına boyadım ,ben hep palette kullanıyorum,saçta kalıcılığı çok fazla akıp gitmiyor,denemediğim boya kalmadı ,palette kadar kapatıcı ve dayanıklısını görmedim,belkide saçtan saça değişiyordur ,tarçın bakırıda aşağı yukarı bu tonlarda ,gerçi benim sarı üzerine boyandığından biraz daha cırt oldu ,havuç gibi dolanıyorum ortalıkta :)) bence bakırdan vazgeçme ,Jennifferin saçı biraz daha orta yaş için sanki
tesekkur ederim canim :) zaten bakirda aklim kaliyor. Ama dore bi sactan bakira gecince yakistiramiycakmisim gibi geldi. Yani bana gider mi bilemedim. Sen kac numaraya boyadin peki. Sacinin sariligini benimkiyle kiyasladiginda daha mi sariydi seninki canım
biraz daha açıktı seninkinden,8-77 olarak geçiyor, tarçın bakırı olarakta yazıyor zaten boyanın üzerinde .ilk günlerde biraz tuhaf oluyor ama bi kaç gün geçince insan alışıyor :)) palette tarçın bakırı olarak aratıp bakabilirsin istersen ,deneyenler fotoğraflarınıda paylaşmış,bi fikir edinirsin,ben röfle ve balyajdan kurtulmak için döndüm bu renge,dipler baya bi çıkmıştı tekrar renk açtırsam saçlarım tamamen kopup gidecekti,o yüzden sarıdan vazgeçmem gerekiyordu(
bakır rengi tene hoş bir yansıma verir.. özellikle beyaz tenlilere güzel gidiyor zaten.. ben buğday tenliyim.. çok sevsemde bakıra hiç cesaret edemedim. yakışmaz bana gibi geliyor..teşekkür ederim canım :) saçımı oksidanla açarak elde ediyorum liseden beri o rengi. şu anki rengim o. acaba bana gider mi bakır rengi. tenim de oldukça beyaz ve kahverengi gözlüyüm.
bence buğday tende de cok guzel duran bir renk. Ama bi ton dahq koyusu olabilir. Cesaret lazim dedigin gibi. Bana da lazim :)bakır rengi tene hoş bir yansıma verir.. özellikle beyaz tenlilere güzel gidiyor zaten.. ben buğday tenliyim.. çok sevsemde bakıra hiç cesaret edemedim. yakışmaz bana gibi geliyor..
bence buğday tende de cok guzel duran bir renk. Ama bi ton dahq koyusu olabilir. Cesaret lazim dedigin gibi. Bana da lazim :)
bence de insanin akli kaliyor :) ben de sanirim once karamel boyayip cesaret edebilirsem ustune bakir boyucam :)bi de bakır çok akıyor diyorlar ya.. 2 haftada bir boya istiyor falan valla kullanımı çok zor bir renk diye de vazgeçmiştim.. ama çok dikkat çekici ve şık bir renk.. saçımıda yeni boyamışken özendim şimdi bende ya offf
bence de insanin akli kaliyor :) ben de sanirim once karamel boyayip cesaret edebilirsem ustune bakir boyucam :)
evet çok teşekkür ederim tekrar yardımcı olduğun için :)evet geçişi de kolay olur =)
rica ederim. umarım istediğin gibi bir rengi yakalarsın =)evet çok teşekkür ederim tekrar yardımcı olduğun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?