Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Saç Rengi İsteyenler Bi Baksınlar- (Fotoğraflı)

cok yakismis sana hyrli olsun sen beyaz tenlimisin bugdymi ben budy tnliyim bna gidermi acaba bu arada sende gotic havasi sezdm scnla bi btn olmus :)

cok yakısmıs tatlım gule gule kullan ama ne yalan soylıyım yukarda bı tane daha resmın var hanı goz rengın tam ortaya cıkmıs sacın orda bıraz daha koyu o fotografta tam afetsin zemuszemus
büyük ölçüde seksapelite katmıs sana o renk bayıldımm kaydirigubbakcemile3 ama bunu da geyet guzel tasıyosun canım

bişi dicem süper saçların çok beğendim.. bu sıralar saç rengini kızıl yapmak isteyen ama açtırmaktan korkan biri olarak çok beğendim valla ..saçların kırılmadı mı peki _?

çok ama çok yakışmış....akannehirten rengin ,göz rengin çok uygun zaten bu renkte devam et derim ben herkese yakıŞmıyo çünkü...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
nasıl açıldı peki..çok güzel rengi ya ama ilk koyu kızılında güzel bende öle başlamak istiorm birden açık yapmim koyu kızılının markasını öğrenebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…