Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla açıkcası şunu söyleyim benim ablam avondan çeyizine 1,000,00 tl lik makjaz malzemesi aldıtabi o abarttı bir çamaşır sepeti dolusuydu aklına gelebilecek herşey 2 yıl onları him kullanma ve spa saglamdı yani
gonca valla ben çoğunu gizli gizli alıorum babamın kredi kartıyla çünkü 7 tane nevresim aldığımı duysa çok kızar bide para biriktirioruz ya o sebepten gizli gizli alıorum çoğu şeyi yada aldıklarımın bazılarını annem almış gibi gösteriorum dioki şimdi alma sonra toptan herşei alırız dio ama ona ney ben böle zevk alıom
bnmkine taksitlern bitsn ondan sonra al dio kızıyo bazen abartma die de hoşuna gidio bizim içinalınıyo die ama çoğu zaman kızıyo alma ye iç gez evlenince alırız öderm bn dio sen zahet çekme de bnmde böle hoşuma gidio