• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kızlarr kendimee çeyizlik parfüm aldımmm:D
o.2380.jpg

:DDDDDDDD bende aldım biliyomusun avondan 3 tane parfüm tabiben evlenmeme kadar bozulmassa iyidir. hayırlı olsun canım.güle güle sıkkkk

valla açıkcası şunu söyleyim benim ablam avondan çeyizine 1,000,00 tl lik makjaz malzemesi aldıtabi o abarttı bir çamaşır sepeti dolusuydu aklına gelebilecek herşey 2 yıl onları him kullanma ve spa saglamdı yani

gonca valla ben çoğunu gizli gizli alıorum babamın kredi kartıyla çünkü 7 tane nevresim aldığımı duysa çok kızar bide para biriktirioruz ya o sebepten gizli gizli alıorum çoğu şeyi yada aldıklarımın bazılarını annem almış gibi gösteriorum
dioki şimdi alma sonra toptan herşei alırız dio ama ona ney ben böle zevk alıom

bnmkine taksitlern bitsn ondan sonra al dio kızıyo bazen abartma die de hoşuna gidio bizim içinalınıyo die ama çoğu zaman kızıyo:D alma ye iç gez evlenince alırız öderm bn dio sen zahet çekme de bnmde böle hoşuma gidio:D

cnm ben hiç taksitli bi şi almam gıcık oluorum taksit işine

mesela minimalleri bide yatak örtüsü aldım 350 tl tuttu tek çektirdim
taksit e hiç gelemiorum ben

ama bu erkekler çeyizden pek anlamıo

anlamıyo bee harbidenn anlatıyortum hevesli hevesli kırılmıım die dinliyo edepsiz:D ya canm maaşım yüksek değil ya bnm ondan:(

maaşın yüksek olsa yine bi bahane bulur :)

alınmış alınmış oluo her zaman

sonradan sıkışcamızaa

aynen canm harbiden ona katılıyorum bide bol alcam gören ayy maşşallah ne çok çeyiz yapmş afern desn:D

Back