Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

sana nerden ulaşa bilirim nezamandır görüşemiyoruz arkadaşaşım gerçekten çeyizin çok hoş ve güzel hayırlı olsun

sana nerden ulaşa bilirim nezamandır görüşemiyoruz arkadaşım gerçekten çeyizin çok hoş ve güzel hayırlı olsun

çok güzeller canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

HAYIRLI OLSUN CNM HEPSİ çok güzel gerçekten
alacakların arasında saten nevresim gördüm
benim de çeyiz de var,özdilekten çok beğenerek aldım
ama kullanamıyorum çok kayıyor
kaldırdım kutusuyla
pamuk satenler varmış ondan al istersen

Hepsi çok harika, güle güle mutlu günlerde kullan canım,
Birde nevresimlerde çok kalpli daha güzel görünüyor, tabi zevk senin,
Allah içine sindirsin hepsinide...

böyle güzel nevresim takimlari gördügüm zaman icim gidiyo...malesef almanyada yok bu kadar güzelleri...almanlar tek kisilik yorgan kullandiklari icin cift kisilik nevresim takimi bulunmuyor....bi türk marketinden almistim 2 tane..onuda mecbur beyenmeyerek aldim cok cirkinler..ikiside...ama türkiyede cok secenek var..

merhaba, güle güle kullan hepsi cok guzel ben days ın coloursa bayılıyorum ama nevresım takımları 70 tl dan asagı degıl hıcbıryerde sen nerden aldın bu fıyata ınternettenmı magazadanmı,cevaplarsan sevınırım....

arkadaşlar hepinizin güzel fikirleri ve yorumları için çok teşekkür ediyorum.Ben biraz araştırmacıyım o yüzden hiç bi şeyi bi kaç yere bakmadan alamıorum sanırım o sebepten uygun fiyata buluyorum özellikle aldığım bi yer yok neresi kampanyadaysa ordan buluyorum.Dünde Engilish homeden bi alana bi bedavadan battaniye aldım fakat resimlerini çekmedim isterseniz çekebilirim.Bunlarda tesadüfen bi pazarda görüp aldığım iki adet Lif çok şekerler ben çok beğendim yani :) inşallah sizde beğenirsiniz.

sana nerden ulaşa bilirim nezamandır görüşemiyoruz arkadaşım gerçekten çeyizin çok hoş ve güzel hayırlı olsun

dilaracım merhaba

ne zamandır görüşemioruz demişsin cnm ben seni tanıyamadım ama bana özelden msn adresini verirsen eklerim konuşuruz.

Yorumların içinde çok teşekkür ederim

betacım beğendiğin için çok teşekkür ederim

ayrıca saten nevresim fikri içinde çok sağol değerlendircem

O yemek takımın ne kadar güzelmiş öyleeee,bayıldım resmen. Hem fiyatı da çok uygunmuş.
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım,hepsi birbirinden güzel...

beğendiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım

yemek takımının mor ve sarı renkleride var alacaksan bi bak derim yerimseniben

Canım hepsi çokgüzel güle güle kullan hepsini en son gördüğüm taç siyah beyaz yatak örtüsü dedğinden bende almak isityorum fiyatı düşünce bana da haber verirmisin rica etsem çok sevindirirsin beni.

zehracım merhaba

tabiki haber veririm yerimseniben

Hepsi birbirinden güzel.Güle güle kullan inşallan.Sende benim oğlum gibi yeşil hastasısın galiba.kaydirigubbakcemile5

Hatırın kalmasın ben de yazayım..

Hepsi çok güzel güle güle kullan.

Almak istediğin pike takımından üsttekini beğendim

Yatak örtüsü de süper mutlaka al..

güle güle kullan canım düğün ne zaman

ay cnm kanayan yaramı deştin :)))

Erkek arkadaşım üniv okuyor evlenmemize 3 sene gibi bi süre var kafamçokkarıştı off ama biz bi şeyler yapmak istiyoruz söz nişan gibi ama daha kararlaştıramadık

canım hepsi çok güzel.sanırım sende yakaladın.com hastalarındansın benim gibigüzel günlerde kullanman dileğiyle

güle gle kullan canım zevklerimiz aynı aldıklarım ve alacaklarım arasında sennkiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…