• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

sevgilimle konuştuk şimdi yarın için oda çok heyecanlı biliomusunuz bilmiorum onun okulunun gezisi var yarın istanbula bi otel var istanbulda 236 metre yüksekliğinde dünyanın ikinci büyük oteli ve oraya çıkınca uludağ görünüomuş önce geziye katılcaz otele çıkcaz sonra başbaşa takılcaz

otelin resmine burdan bakabilrisiniz

http://www.istanbulsapphire.com/

hoşbudl arkadaşlar hayırdır derdiniz arkilerim manitalarımı özlediniz....

benim askerde ben napıyım kız.ozamn aylar oldu yüzünü görmeyeli ama allaha şükür telde konuşuyoruz hatta dün akşam konuştuk yine.bu arada seninki nerde

ahh ahh o askerlik sürecini bilirimmm ne günlerdii ilk karşılaşma harika oluyor yaa hey gdi heyyy

elife sordun ama bende söliyim benmki istanbulun en sonunda oturuyor yani silivri tekirdağ a yakın

cnm benmki adapazarında ben ist deyim

bende bundan önceki sevgilimi 15 ay askerde beklemiştim ama sonumuz hüsran oldu ayrıldık

ohh iikide ayrılmışık gerçek aşkı buldum

hehhehe:))) benimkide çanakkalede askerlik yapıyor canlarım hepimiznki uzakta yanii kader işte seviyoruz katlanmak zorundayız bu ayrılaga sonunda vuslata ericez.

kıs ben 4.leventte çalışıom abowwwwwwwww :)

hoşgeldin goqcacım nasııl nevresim takımı güselmi

ayyy şekermm harikaa aldım anamm sarevv yazıo ayy bu ne dedmm yanlış yollamışlar bunuuu hayallerm suya düştü meğersem sarev poşetine sarmışlar nevresimi ayy çok güzelll:D pembesi falan garika da grisi birazsönük canm ama zaten gri sönük olur:D:D

hayırlı olsun canım elifff özelden yazsana 4 leventin nersindeçalışyosun.

Back