tupper dan dondurma kaşığım vardı set halinde ama buna dayanamadım :))) aklımızda kalacağına mutfağımızda olsun umarım hepsi sığacakevet beğendim valla çok orjinal duruyor :) tirbüşonum var evde ama tekrar alasım geldiÖzellikle de dondurmalık şekil verme açısından çok kullanışlı olur
kızlar cehaletimi bağışlayın ama tribüşon ne işe yarıyor? fondü seti de burdan öğrenmiştim, waffle makinesini depek anlamıyorum
voly, senin evine gelen çocuk çıkmak istemeyecekannelerinin evlerinden kat kat eğlenceli bir eve gelen çocuk neden çıkmak istesin? bir de "ben de isterim" diye tutturursa ne yapacaksın bilmiyorum o kadar sevimli, albenili şeyler ki
bir de alışverişleriini genelde nerelerden alıyorsun, sormayı unuttum
canım son aldıklarına bayıldım çok güzeller
maşallah maşallah :)
Voly son aldıkların çok güzel canım, güzel günlerde mutlulukla kullan inşallah
canım yeni cicilerin çok şeker çok beğendim güle güle kullan
biliyo musun krizsavar şu anda da aynı seyle başım dertte. arkadaşlar çocuklarıyla geldiklerinde odamdan kendilerini alamıyolar peluşlar ıncık boncuk falan anneleri rahat ediyo bazen bırakanlar oluyo akşam sinema gibi şeyler için gitmek istemiyolar :))) bekar evin gibi mi olacak evin diye takılıyolar yok canım falan diyodum ama mutfak eşyalarına acaip zaafım var. aslında bu evimde doydum sanmıştım ama sadece ikea ya doydum sanırım:))) ayrıntılı şeyler çok hoşuma gidiyo
canım yeni cicilerin çok şekerler bayıldım güle güle kullan
ben de sana bayılıyorum ayşegülcüm yaaa sen ne kadar yüreklendirici bi arkadaşsın ilgin için çok teşekkür ederimarkadaşların topiclerine bakıyorum beğeniyorum ama bişey yazamıyorum o kadar koşturmalı bi iş hayatım var ki anlatamam. telden girdiğimde de yazamıyorum ya da beceremiyorum:26: bu şekilde destek olan arkadaşlara mahçup oluyorum aslında. hepinizi tanıyor gibi oldum artık. görmesem bi yerlerde yorumlarınızı ya da beğenileri cidden merak ediyorum tekrar ve tekrar en en güzelleri senin olsun canımmm
merhaba voly. sen mudo home'daki kalpli tencereden veya tavadan aldın mı? ebatları nasıl, hiçbir şey yazmıyor :44:
KALP FORMLU KAPAKLI TAVA - Mudo Concept - İNDİRİM - MUTFAK Mudo Online Alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?