• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin şu doktorun yaptigina çook üzgünüm..

Kıyamam sana yaaa :(

İnan okuyunca çok üzüldüm :(

Ben pco hastası değildim ama yine de bebek sahibi olmak için baya bekledim.
Biliyorum doktorlar baya fena yani hepsi değil ama bende çok çektim doktorlardan. Üstelik özel hastane doktorlarından da çok çektim.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.
Seni çok çok iyi anlıyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun

baska yerede g
kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik :KK43:
tarlusal bebek varsa dusurmez 8 10 gune yoksa eger bebek adet olursun varsa olmazsın

benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor
Allah hayırlısıyla evlat versin en kısa sürede.. kendinizi yıpratmaya bu kadar. Bebis gelirse ona sağlıklı bir anne lazım;)

benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor
Bi arkadaşım pco idi ve tarlusal ile adet oluyordu sadece .birkaç ay olmayınca rahatsız oluyordu öyle kullanıyordu. 3 yıllık evliyken bebekleri oldu suan birkaç aylık kızı. .tedavi oldu artık ne gerekiyorsa ilaçlar falan .belki umut olur size ..allah hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı şekilde inşallah

bu dönemlerde biraz daha fazla hassaslaşıyoruz galiba ve doktorlardan da duyarlılık bekliyoruz
doktorun olanı söylemiş senin yanlış anlamış olduğunu bilemezki canım
ilacını kullan adetin sökülür hemen çok kilon var mı peki

Zaten o kağıdı yazma amacı kan testine yönlendirmek değil mi?
6 haftalık gebelik şüphesiyle yazmış olabilir.
Siz bu konuda hassas olduğunuz için alınganlık göstermissin.
Doktorun yaptığı gayet normal.

Doktorunuzdan memnun degilseniz degistirin jinekolog cok önemli bence kendinizi rahat hissedeceginiz sizi ankayan rahatlatan bi doktor olmalı.

Canım 6 haftalik gebelik deseydin kalp atışını da söylerdi 6. Hafta da fka (+) yada fka (-) yazar eğer pozitifse gebesiniz der folik asit kullan derdi. Negatifse kurtaja yollardı ayrıca bt hcg de 1 günlük bile olsa değer bir miktar yükseliyor 6. Haftada 2000 i buluyor değer yani doktor sana bisey yapmamış biraz daha sabret yumurtlama günlerinde günaşırı cinsel ilişki devam umudunu kaybetme

Bunun için müneccim olmaya gerek yok. Allah aratmasın, bende aramadım. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Ama hasretle beklemenin nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kadın ne yapmış ki? Gelmiş şurada bu vesileyle üzüntüsünü paylaşıyor. "Saçmalama" kelimesini yersiz buldum.
Ben size soru sormuştum Ve cvp yazmadınız bana

ben 9 yıl sonra bir pko şu olarak üç kayıptan sonra kızımı dünyaya getirdim ve çok çok araştırdım bu konuyu hamilelikleri sağlayan formül şeker hapı- d vitamini- b12 vitamini - hayıt otu yağı- folik asit(vitamin takviyeli olan) bunlar mucize gibi geldi bana

Canim sandin da sorsaydin ya doktora bu ne demek diye keske o kadar umitlenmezdin. Tarlusali ic adet duzensizligin varsa onun icin de bir ilac iste doktordan bende de adet duzensizligi vardi yani 60 70 gunde bir olurdum aylik bir ilac kullandim onsan sonra hamile kaldim. Sende pko varmis ama adet duzensizligi varsa mutlaka dogum kont. Hapi olmayan bir adet duzenleyici iste. Ben cyclo progineva kullanmistim.

Sık sık üniversite hastanesine giderim. Aynı anda "DÖRT" hastaya bakan tek bir doktor görmedim ki "KADIN DOĞUM" en yoğun bölümdür.

Allah aşkına doktorun aynı anda baktığı dört hastadan birisi olay nasıl oluyor bir anlatilir mi?

Bu kadarda olmaz ya. Buradaki çok üye belliki hiç devlet hastanesine gitmemiş.

kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik :KK43:
Canım üzülme ama nerdeyse 7 haftalık gebelikte hcg 0 çıkmaz 8 de zaten kalp atışları duyuluyor.Yani 7 haftalık olsa hcg ye bakmıyorlar direk kese gözüküyor.Üzülme hiç tedavini ol pko olup hamile kalan çok kişi var merak etme.Çok stres üzüntü daha fazla geciktiriyor unutma rahat olmaya çalış.Bir daha da o doktora gitme

Back
X