• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin şu doktorun yaptigina çook üzgünüm..

Doktor insan değilmiş. İnsan hiç açıklama yapmadan, şu şu olabilir bakacağız falan demeden gönderir mi böyle bir durumda hastayı. Ben de regl olmadığınız zamanı yazdığını düşünüyorum o 6+6 meselesiyle. Ama sizin yazdıklarını yorumlamanıza falan gerek kalmaması gerekirdi. Ayrıca artık ilacı niye yazdıklarını açıklamak zorundalar. Benim doktorum öksürüğüm için ilaç yazarken bile hepsini anlattı ayrı ayrı.
ay allah razi olsun benim demeye calistigimda bu zaten cok zoruma gitti

peki tedaviye baslamamasi cevap vermeden basinda atmasi normal mi sizce sizde anlamadigim sekilde beni sucluyorsunuz ve kadar uzgun oldugumun farkinda degil misiniz ben hastaligim icin doktoru suclamiyorm kesinlikle canimi sikan ilgisizligi dinlemedi zaten 4 kisiyi ayni anda aldi bilmiyorjm cok mutsuzum

Çok abartmayın bu bebek olayını
Hastalığınız tedavisi olan bir durum
İlgisizlikten şikayetçiyseniz doktorunuzu değiştirin. Bu kadar depresif olacak bir durum yok biraz tevekküllü olun, Allah dermansız dert vermesin

ay allah razi olsun benim demeye calistigimda bu zaten cok zoruma gitti
Sevgi, ilgi, şefkat bekliyorsanız özele gidebilirsiniz. Doktor da insandır sizler gibi, şimdi kimseye hakaret etmeye gerek yok, siz devlet hastanesine gittiniz sanırım. Günde 500 hasta bakmaya zorlanınca doğal olarak insanın ağzını açmaya mecali bile kalmıyor. 500 hasta bakmasın o zaman diyeceksiniz zorla baktırıyorlar maalesef zorla... Yapacak hiçbir şey yok. Sağlık sistemini sanki düzeltiyorlarmış gibi gösterip de gittikçe daha beter hale getirenler utansın.

kan testinde %100 çıkar. bakın lütfen kafanızı rahatlatmaya çalışın. pko nun tedavisi var, belki doktor değiştirmenizin zamanı gelmiştir. lütfen kendi sağlığınıza "bebek"ten daha çok değer verin. ben neredeyse kısırım, yumurta rezervi azlığım var, 34 yaşındayım menopozum yaklaşmış, sizden daha kötü durumdayım çünkü yumurtam bitmek üzere., çocuğun olmaz dendi, doktorum tüp bebeğe bile almadı, hastalıklarını düzelt öyle gel dedi, insülin direncim var benim. tüp bebeğe başlamaya 15 gün kala hamile kaldığımı öğrendim. kafamı rahatlattığım dönemdi, amann olmazsa olmasın lann tüp bebeğe güvencem artık napalım dediğim zaman geldi. ilk önce takıntınızı bırakıp lütfen pko nuzu yenmeye çalışın.
benimde insulin hormonum yuksek diyetle hapla yenmeye calisiyorum iste canimi sikanda bu hastaligi nasil yenecegimi hala bilmiyor olmam burda okuyorum klomen falan kullananlari bana hic demedi ozel hastaneye gitmek en iyisi ama o kadar pahali ki :(

Burda pcoluyum dediginde sana yuzlerce bende pco luyum mesaji gelecektir. Ama bunca insan anne de olmus bak demekki pco bir kisirlik degil.

Kaldiki bende pco luyum, korunurken hamile kaldim dusun:)

Allah ne zaman nasip ederse o zaman eder, doktora cocugum olmus diye degil, adet olmuyorum diye gitmissin. Doktorlar o anki sikayetine gore tedavi uygular herzaman.

Tarlusali ic, adet olduktan 3 gun sonra tekrar doktora git ve cocugum olmuyor de, testlerini yaptir. Testlerin yapilabilmesi icin adetinin 3. Gunu olmasi gerekiyor...

Ama evet, ssk da pco ile ilgilendiklerini soyleyemem. İmkanin varsa ozele git, hangi ildesin bilmiyorum ama doktorumu onerebilirim.

Ssk da da pco ile ilgilenen doktor bulursun, tedavi uygulayani da bulursun ama cok daha zorlarlar seni.

Gorumcem pco icin cocugum olmuyo diye gitti, hormonlarina baktilar ultrasonla baktilar sonra sen rahim filmi cektir dediler esin gitsin sperm testi yaptirsin dediler... ordan cikip ozele gitti 50 lira muayene parasi verdi doktor klomen yazdi 5 gun kullandi hamile kaldi. Devlette halletmee kalksa hala rahim filmi icin sira bekliyordu...

Çok abartmayın bu bebek olayını
Hastalığınız tedavisi olan bir durum
İlgisizlikten şikayetçiyseniz doktorunuzu değiştirin. Bu kadar depresif olacak bir durum yok biraz tevekküllü olun, Allah dermansız dert vermesin
ben mi anlatamiyorum ??? tedavisi varken baslamamasina bozuluyorum ya zaten bende

peki tedaviye baslamamasi cevap vermeden basinda atmasi normal mi sizce sizde anlamadigim sekilde beni sucluyorsunuz ve kadar uzgun oldugumun farkinda degil misiniz ben hastaligim icin doktoru suclamiyorm kesinlikle canimi sikan ilgisizligi dinlemedi zaten 4 kisiyi ayni anda aldi bilmiyorjm cok mutsuzum

Tarlusal zaten tedavisi iyi de...

Burda pcoluyum dediginde sana yuzlerce bende pco luyum mesaji gelecektir. Ama bunca insan anne de olmus bak demekki pco bir kisirlik degil.

Kaldiki bende pco luyum, korunurken hamile kaldim dusun:)

Allah ne zaman nasip ederse o zaman eder, doktora cocugum olmus diye degil, adet olmuyorum diye gitmissin. Doktorlar o anki sikayetine gore tedavi uygular herzaman.

Tarlusali ic, adet olduktan 3 gun sonra tekrar doktora git ve cocugum olmuyor de, testlerini yaptir. Testlerin yapilabilmesi icin adetinin 3. Gunu olmasi gerekiyor...

Ama evet, ssk da pco ile ilgilendiklerini soyleyemem. İmkanin varsa ozele git, hangi ildesin bilmiyorum ama doktorumu onerebilirim.

Ssk da da pco ile ilgilenen doktor bulursun, tedavi uygulayani da bulursun ama cok daha zorlarlar seni.

Gorumcem pco icin cocugum olmuyo diye gitti, hormonlarina baktilar ultrasonla baktilar sonra sen rahim filmi cektir dediler esin gitsin sperm testi yaptirsin dediler... ordan cikip ozele gitti 50 lira muayene parasi verdi doktor klomen yazdi 5 gun kullandi hamile kaldi. Devlette halletmee kalksa hala rahim filmi icin sira bekliyordu...
kayseride yasiyorum ben paylasmak icin yazdim ama herkes ustume geldi ve suan daha kotuyum hassasiyet gostermis olabilirim dogru ama ben doktoru kotulemedim bile neden bu kadar ustume gelindi anlayamiyorum damdan dusenin halini damdan dusen anliyor gercekten cok uzduler suan beni

benim bunun tedavi oldugundan bile haberim yok iyi de

bi şikayet ile doktora gidiyosunuz o da size ilaç veriyor. o ilacın ne olmasını bekliyosunuz? bayram şekeri mi?

başka doktora gidin ayrıca memnun değilseniz.

benim bunun tedavi oldugundan bile haberim yok iyi de

Bak canım ben de pkoluyum.PKO tedavisi olan bi hastalık değil.Doktora gidersin doktor ya doğum kotrol hapı verir onu da vermezse adet söktürücü tarlusalı verir.Bunlar semptom gidericilerdir, tedavi etmezler.Bu ay tarlusal adet olmanı sağlar ama sonraki ay gene içmek zorunda kalabilirsin.Doğum kontrol hapı düzenli adet olmanı sağlar, kist oluşumunu engeller. Sana da der ki kilo ver, hareket et bu hastalık için iyi gelir der.Ama ben bi ilaç içiyim bu hastalık bitsin gibi bişi yok.

Pkolu hastalarda korunmadan bebek sahibi olmak için bi sene süre verilir.Bu süreden sonra bebek sahibi olamazsan doktoruna dersin önce aşılama tedavisi yapılır o da olmazsa son çare tüp bebektir.

Tarlusalı şu an içmemekle çok büyük hata ediyosun.Kistin var ki adet göremiyosun, kistlerin patlarsa bu durum çok daha sakıncalı olur.Kist varken de ne aşılama yapılabilir ne tüp bebek tedavisine başlanabilir.

Son düzenleme:
Canom doktorluk bısey yok sen cok hassasın malesef bu bır surec alısacaksın umarım bu surece alısmadan gebe kalırsın

kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik :KK43:
Canmm olsa kanda çikardi bende pkoluyum ve bi çocuğum var canmm umudunu kaybetme vakti gelince olur..

Pko kistlerini geçirip düzenli adet görmek ve hormonları düzeltmek için hayıt suyu ve aslan pençesi çayı alın , benim bunları 2 ay kullandıktan sonra ilk defa adetim normale girdi. Çocuk henüz düşünmüyoruz ama doktor kontrolde yumurta gelişimin normalde dedi. Hayıt suyunu sabah akşam aç karna çeyrek çay bardağı içiyorsunuz. Aslan pençesini de nette bulabilirsiniz saraçoğlu tarifinden. Çocuk istemeniz normal ama gece gündüz ağlamanız vücudunuzu olumsuz etkiler. sabırlı olmaya çalışın. Rabbim neylerse güzel eyler

tamam yaşadığınız zor ama sanki pkosun sebebi doktormuş gibi yansıtma yaparak onu suçlamanız yanlış.

siz öyle sanmışsınız onun ne suçu var anlamadım.
Doktor hastaya durumu açıklamamış. Kadın hamile kalmak istiyor. O kağıda yazılan "6 hafta" ifadesini gebelik olarak algılaması çok normal. Doktor olacak kişinin bunu tahmin ederek açıklama yapması gerekir.

Maalesef sağlık sektörü çalışanları empatiden çok uzak.

kayseride yasiyorum ben paylasmak icin yazdim ama herkes ustume geldi ve suan daha kotuyum hassasiyet gostermis olabilirim dogru ama ben doktoru kotulemedim bile neden bu kadar ustume gelindi anlayamiyorum damdan dusenin halini damdan dusen anliyor gercekten cok uzduler suan beni
Bu sitede her gorusten insan var, kimisi bencil kimisi ukala kimisi yardimsever. Bazilari sirf geyik yapmak icin buralarda... yani bir konu actiginda gelebilecek tum yorumlara acik olman gerekiyor herkesin seni anlamasi mumkun degil takilma o yuzden. Kaynanam beni dovdu diyene kimbilir ne yaptin kadina diyeni bile gordum:)

Back
X