Burda pcoluyum dediginde sana yuzlerce bende pco luyum mesaji gelecektir. Ama bunca insan anne de olmus bak demekki pco bir kisirlik degil.
Kaldiki bende pco luyum, korunurken hamile kaldim dusun:)
Allah ne zaman nasip ederse o zaman eder, doktora cocugum olmus diye degil, adet olmuyorum diye gitmissin. Doktorlar o anki sikayetine gore tedavi uygular herzaman.
Tarlusali ic, adet olduktan 3 gun sonra tekrar doktora git ve cocugum olmuyor de, testlerini yaptir. Testlerin yapilabilmesi icin adetinin 3. Gunu olmasi gerekiyor...
Ama evet, ssk da pco ile ilgilendiklerini soyleyemem. İmkanin varsa ozele git, hangi ildesin bilmiyorum ama doktorumu onerebilirim.
Ssk da da pco ile ilgilenen doktor bulursun, tedavi uygulayani da bulursun ama cok daha zorlarlar seni.
Gorumcem pco icin cocugum olmuyo diye gitti, hormonlarina baktilar ultrasonla baktilar sonra sen rahim filmi cektir dediler esin gitsin sperm testi yaptirsin dediler... ordan cikip ozele gitti 50 lira muayene parasi verdi doktor klomen yazdi 5 gun kullandi hamile kaldi. Devlette halletmee kalksa hala rahim filmi icin sira bekliyordu...