- Konu Sahibi Blackangel95
bende anlatım seni bazıları kolay hamile kalamıyo işte evet saçma ama kendimizi inandırıyoruz işte öyle hapşursak bile hamileliğe yoruyoruz artık RABBİM hayırlı evlatlar versin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) gordum yahu ha geyik icin mi yazdi cidden mi boyle dusunuyordu bilemem gecmis zaman aa okudugumu hatirliyorum bu ve benzeri seyler:) o yuzden cok ta sey etmemek lazimşaka değil değil mi?
Görümcene devlette daha doğru uygulama yapmışlar. Doğrusu tedaviye başlamadan önce eşin de tahlil yapması ve tüplerin açık olup olmadığına bakmak zaten. Eşinde sıfır sperm olsa ya da tüpleri kapalı olsaydı o klomenin bir anlamı olmayacaktı.Burda pcoluyum dediginde sana yuzlerce bende pco luyum mesaji gelecektir. Ama bunca insan anne de olmus bak demekki pco bir kisirlik degil.
Kaldiki bende pco luyum, korunurken hamile kaldim dusun:)
Allah ne zaman nasip ederse o zaman eder, doktora cocugum olmus diye degil, adet olmuyorum diye gitmissin. Doktorlar o anki sikayetine gore tedavi uygular herzaman.
Tarlusali ic, adet olduktan 3 gun sonra tekrar doktora git ve cocugum olmuyor de, testlerini yaptir. Testlerin yapilabilmesi icin adetinin 3. Gunu olmasi gerekiyor...
Ama evet, ssk da pco ile ilgilendiklerini soyleyemem. İmkanin varsa ozele git, hangi ildesin bilmiyorum ama doktorumu onerebilirim.
Ssk da da pco ile ilgilenen doktor bulursun, tedavi uygulayani da bulursun ama cok daha zorlarlar seni.
Gorumcem pco icin cocugum olmuyo diye gitti, hormonlarina baktilar ultrasonla baktilar sonra sen rahim filmi cektir dediler esin gitsin sperm testi yaptirsin dediler... ordan cikip ozele gitti 50 lira muayene parasi verdi doktor klomen yazdi 5 gun kullandi hamile kaldi. Devlette halletmee kalksa hala rahim filmi icin sira bekliyordu...
Haklisiniz ancak klomen verdiginde hala sonuc alinmiyorsa bu seceneklerin degerlendirilmesi daha dogru degil mi? Kaldiki gorumcemin bir cocugu var ikinci icin gittiginde yasadi bunlari. Sen ilac verirsin 2-3 ay denersin ama baktin olmuyo o zaman devam etmez rahim filmi cektirirsin esine test yaparsin anlarim. Tek sorun pco degildir zaten bu durumda...Görümcene devlette daha doğru uygulama yapmışlar. Doğrusu tedaviye başlamadan önce eşin de tahlil yapması ve tüplerin açık olup olmadığına bakmak zaten. Eşinde sıfır sperm olsa ya da tüpleri kapalı olsaydı o klomenin bir anlamı olmayacaktı.
Beğenmediğiniz devlet hastaneleri çoğu özelden daha iyidir.
Sadece doğum için özele gittim, o da daha rahat olmam için.
Doktorumdan çok memnundum orası ayrı.
Hee ben de bebişim için tedavi olmuştum ve bu tahlillerin hepsini yaptırdım, doğum yaptıran doktorumdu isteyen de.
Tedavi görmediğim zamanda hamile kaldım orası ayrı.
Problem varsa neden boşuna ilaç yüklensin vücuduna? Bir spermiyogram vermek çok zor değil.Haklisiniz ancak klomen verdiginde hala sonuc alinmiyorsa bu seceneklerin degerlendirilmesi daha dogru degil mi? Kaldiki gorumcemin bir cocugu var ikinci icin gittiginde yasadi bunlari. Sen ilac verirsin 2-3 ay denersin ama baktin olmuyo o zaman devam etmez rahim filmi cektirirsin esine test yaparsin anlarim. Tek sorun pco degildir zaten bu durumda...
Devlet hastaneleri pco yu cok basit buldugu icin ilgilenmiyor ne yazikki. Ve sorun sadece pco ise kadin er yada gec normal yolla hamile kaliyor bazen yillarini alsa bile. O yuzden ssk da doktorlar cok agir vakalar da gordugu icin diyor ki acikcasi sen git ugras zaten bebegin olur ben surda bi rahiminin yarisi olmayan kadin vardi onunla ilgileneyim... onlarda hakli ne diyeyim, bu kadar agir vaka varken pco gercekten cok basit kaliyor
benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor
+16 + 6 hf sizin hamile olduğunuzu göstermiyor malesef, belki 6 hafta 6 gündür adet olmuyor yazmak istemiştir. doktorlar verdikleri ilacın mecburiyetini yazmak zorundalar artık. çok üzüldüm sizin için.
Öncelikle 6+6hf? Demek sadece ihtimal. Oradaki soru işareti olma ihtimalini gösteriyor. Kanda da değer 0 cıkmışsa hamile değilsiniz. Verdiği ilacı kullanıp kullanmamak size kalmış ama bulunduğunuz yerdeki tek kadın doğum uzmanı değildir herhalde. Gidin başka doktora. Niye üzüyorsunuz kendinizi.kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik
Doktorları seçilen doktor yapan psikolojik desteğidir. Kimse beş karış surata gitmiyor artık. Benim doktorum sağolsun çok ilgili, her seferinde inanılmaz moral veren ve doğumumu da saçlarımı okşaya okşaya yaptıran bir devlet hastanesi doktoruydu. Onun günlük hastası 100 lerdeyken yandaki suratsız sinek avlıyordu.Hic kusura bakma saçmalıyorsun. 6+6hf demek hamile mi demek. 6 haftadır adet görmeyen aktif cinsel hayatı olan bir kadindana da ilk basta gebelik testi yapılır. Kendi kendine umutlanmışsın. Olmuyo diye üzülmen normal ama doktorun bir hatası yok. Jinekologlar psikolojik destek olmazlar ki. İşte bunlar hep Turk filmlerindeki tonton doktorlar yüzünden
Doktorları seçilen doktor yapan psikolojik desteğidir. Kimse beş karış surata gitmiyor artık. Benim doktorum sağolsun çok ilgili, her seferinde inanılmaz moral veren ve doğumumu da saçlarımı okşaya okşaya yaptıran bir devlet hastanesi doktoruydu. Onun günlük hastası 100 lerdeyken yandaki suratsız sinek avlıyordu.
benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor
cok tesekkur ederim yani sizin gibi cevap vermeleri cok nu zordu bu insanlarin yanlis anlamisim kabul ediyorum tecrubesizim tesekkur ederim anlayisli yorumun icinCanım benim seni anlasa anlasa gebelik topiklerinde hasretle bebek bekleyenler anlar
Konunu oraya taşıyalim
Sen yanlış anlamışsın malesef. Sonucu görmeden hiç bir doktor yüzüne bakıp hamilesin diyemez ki zaten :'(
Kanda çıkardı hamile olsaydin:'(
Ama inşallah hayırlısıyla bir sonraki aya inşallah :)
anlayisiniz icin cok tesekkur ederim zaten insulinim yuzunden kullaniyorum ama dahiliye doktorum yarima dusurdu 1000 mg sabah aksam aliyordum son gittigimde dusmustu o yuzden dusurdu6+6 haftalık hamile olsaydınız kalp sesi duyulurdu hamilelik olsa mutlaka kanda çıkardı o sayılar rahim duvarı kalınlığı büyük ihtimalle çünkü 7 mm olduğunda kanama başlar Ve pco varsa sizde Ve bebek istiyorsanız şeker hapı kullanın şiddetle tavsiye ediyorum pko da kullanılan en etkili tedavi yöntemi bu
Ben yazacaktım siz yazmışsınız kürlerinize aynen katılıyorum.Bende tavsiye ediyorum.Yasadiklarinizi cok iyi anliyorum. Bende pko lu oldugumu ogrendigimde cok uzuldum cocugum olmaz die tedirgin oldum. Ama cok sukur Rabbim bana bir evlat nasip edicek insallah. Hemde tedavisiz olarak. Umarim Rabbim en kisa surede sizinde yuzunuzu guldursun. Oncelikle kafanizi rahatlatmaya calisin. Eger kilo probleminiz varsa muhakkak kilo verin. Spor yaparsaniZ cok iyi olur cunku pko nun en buyuk dusmani spor. Gunluk yarim saat yuruyus bile etkili olacaktir. Nescafe ve kahve turevleri icecek tuketiyorsaniz birakin. Kahve yumurta kalitesini dusuruyor. Yapmadiysaniz Ibrahim Saracoglunun sogan kurunu yaklasik 3ay duzenli olarak yapin. Daha sonrasinda da incir ve havuc kurunu deneyebilirsiniz. insallah bu sekilde hamile kalirsiniz. Rabbim tez vakitte saglikli ve hayirli evlat nasip etsin size