• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin şu doktorun yaptigina çook üzgünüm..

Pko kistlerini geçirip düzenli adet görmek ve hormonları düzeltmek için hayıt suyu ve aslan pençesi çayı alın , benim bunları 2 ay kullandıktan sonra ilk defa adetim normale girdi. Çocuk henüz düşünmüyoruz ama doktor kontrolde yumurta gelişimin normalde dedi. Hayıt suyunu sabah akşam aç karna çeyrek çay bardağı içiyorsunuz. Aslan pençesini de nette bulabilirsiniz saraçoğlu tarifinden. Çocuk istemeniz normal ama gece gündüz ağlamanız vücudunuzu olumsuz etkiler. sabırlı olmaya çalışın. Rabbim neylerse güzel eyler

Evet buna kesinlikle katılıyorum aslan pençesi bu hastalık için mucize resmen.Ben sadece aslan pençesi içiyorum sorunsuz regl oluyorum kesinlikle tavsiye ederim faydasını görmeyen yok nerdeyse

Muhakkak İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini uygulamalısın, soğan kürü özellikle adetlerini düzenleyip iltihabı atıyor, inşallah daha kolay hamile kalırsın. Bazı doktorlar açıklama yapmıyor bazıları da uzun uzun anlatıyor, hepsi aynı değil, başka bir doktora görün bir daha ki sefere. Adet gecikmesi varsa idrar testinde de belli olur muhtemelen soru işareti varsa ilacı kullanmadan önce bir test yap istersen.

Doktor hastaya durumu açıklamamış. Kadın hamile kalmak istiyor. O kağıda yazılan "6 hafta" ifadesini gebelik olarak algılaması çok normal. Doktor olacak kişinin bunu tahmin ederek açıklama yapması gerekir.

Maalesef sağlık sektörü çalışanları empatiden çok uzak.

halamın da bıyığı olsa amcam olurdu.

6 hafta yazdığını gördüğünü fark etmek zorunda mı doktor? üzerine hamilelik anladığını nereden düşünsün? empati ile ne alakası var bunun? müneccim mi doktor?

hasta da sorsaymış o zaman hamile miyim diye aklındakini. o zaman cevap verirdi.

İyi de kendiniz diyosunuz 4 hasta birden alıyor diye o yoğunlukta hepinizle nasıl ilgilenip anlatsın.Hamile olabilirsiniz bile denmemiş kendiniz umutlanmışsınız doktoru suçlamayın boş yere.Daha ilgili davranmalarını istiyorsanız özele gideceksiniz devlette çalışan doktorlar da insan malum robot değil yoğunlukta fazlasını beklemek saçmalık.

Ayrıca özeller çok pahalı diyosanız karşılayacak durumunuz yoksa çocukta yapmayın çocuk da bedava değil dünya masrafı var

bi şikayet ile doktora gidiyosunuz o da size ilaç veriyor. o ilacın ne olmasını bekliyosunuz? bayram şekeri mi?

başka doktora gidin ayrıca memnun değilseniz.
Ne için verildiğini bilmiyor olabilir, gebeyim diye düşünmüş konu sahibi vitamin de sanmış olabilir, kaldı ki ben de bilmiyorum o ilacın ne işe yaradığını ama açıp prospektüs okunabilir mesela. Doktorun da yoğun bir gününe denk gelmiş olabilir veya çok konuşmayı sevmiyordur.

halamın da bıyığı olsa amcam olurdu.

6 hafta yazdığını gördüğünü fark etmek zorunda mı doktor? üzerine hamilelik anladığını nereden düşünsün? empati ile ne alakası var bunun? müneccim mi doktor?

hasta da sorsaymış o zaman hamile miyim diye aklındakini. o zaman cevap verirdi.
Bunun için müneccim olmaya gerek yok. Allah aratmasın, bende aramadım. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Ama hasretle beklemenin nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kadın ne yapmış ki? Gelmiş şurada bu vesileyle üzüntüsünü paylaşıyor. "Saçmalama" kelimesini yersiz buldum.

benimde insulin hormonum yuksek diyetle hapla yenmeye calisiyorum iste canimi sikanda bu hastaligi nasil yenecegimi hala bilmiyor olmam burda okuyorum klomen falan kullananlari bana hic demedi ozel hastaneye gitmek en iyisi ama o kadar pahali ki :KK43:

diyet, direnç hapı ve spor bu hastalığın tek çaresi, kistlerinizin gidince hanile kalmaya başlayacaksınız. daha ne olsun? yani çözümsüz değil.

peki tedaviye baslamamasi cevap vermeden basinda atmasi normal mi sizce sizde anlamadigim sekilde beni sucluyorsunuz ve kadar uzgun oldugumun farkinda degil misiniz ben hastaligim icin doktoru suclamiyorm kesinlikle canimi sikan ilgisizligi dinlemedi zaten 4 kisiyi ayni anda aldi bilmiyorjm cok mutsuzum

sanki doktor çok memnun aynı anda 4 hastaya bakmaktan. siz içerdeyken içeri giren diğer 3 hastaya söyleseydiniz bunları.

bu da ne 100 hasta bakacaksın diyen sağlık sisteminin ne de başkalarının önüne geçip içeride hasta varken içeri dalan hastaların suçu demi? haklısınız doktorun suçu. hastanede ne oluyorsa hepsi doktordan kaynaklı hep o suçlu. ne güzel algı yönetimi var maşşallah hastane = doktor, hastanedeki her sorun = hepsi doktordan kaynaklı diye.

canim bende en son 12 kasim adet oldum..2 aralikta kahverengi gordum hemen doktora gittim. sonuc negatif..neyse 3 ocaga kadar yine adet olmadim tekrardan doktora gittim..kan testi yaptim kan degeerim 1121.6 tabikide ben sok..suan 6 haftalik hamileyim..

sanki doktor çok memnun aynı anda 4 hastaya bakmaktan. siz içerdeyken içeri giren diğer 3 hastaya söyleseydiniz bunları.

bu da ne 100 hasta bakacaksın diyen sağlık sisteminin ne de başkalarının önüne geçip içeride hasta varken içeri dalan hastaların suçu demi? haklısınız doktorun suçu. hastanede ne oluyorsa hepsi doktordan kaynaklı hep o suçlu. ne güzel algı yönetimi var maşşallah hastane = doktor, hastanedeki her sorun = hepsi doktordan kaynaklı diye.
Yahu birkaç mesaj önce yazdıklarınızın cümleye dökülmesi kaç dakika alır Allah aşkına?

yarana dokundu galiba ama bayan ne kadar üzgün, bu kadar saçmalayacak ne var?

Bunun için müneccim olmaya gerek yok. Allah aratmasın, bende aramadım. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Ama hasretle beklemenin nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kadın ne yapmış ki? Gelmiş şurada bu vesileyle üzüntüsünü paylaşıyor. "Saçmalama" kelimesini yersiz buldum.

üzüntüsünü paylaşsa "bu ay da olmadı üzgünüm" vs derdi.

konunun başlığı bile "şu doktorun yaptığına bakın" diye suçlamak.

bir insan üzgün ve bir konuda sıkıntılı diye diğer insanlara haksızlık yapma hakkına sahip değildir.

saçmalıyorsa saçmalama da denilir.

üzüntüsünü paylaşan çok kadın var bu forumda hepsi birbirine destek oluyor ve hatta içlerinde bebek sahibi olanlar var biri de arkadaşım. yani elmayla armutu karıştırmayalım.

"yaram" yok hanımefendi size gerçekleri söylüyorum saçmalayan konu sahibi.
katılığını ve yalnızlığını başka yerde çöz, hayata öfkeni başka yerde haykır, burası yeri değil. istediğini suçlar, istediği gibi yazar ve üzülür. moral bozukluğundan istediği gibi görür, biz de adam gibi yapığı yanlışlığı açıklamakla yükümlüyüz, fikrimizi aldığı için ki çoğumuz yaptık bunu. zamanında snıfta sadece sivrilerek bir yere gelebilenlerdendin herhalde. altı üstü dertleşiyor.

doktorla ne alakası var ya
6hf yazdı diye hamileyim anlayan sizmişsiniz
doktor hamilesin deyip sonra değilsin hadi git mi dedi sanki
kendi kendinize heveslenip sonra üzülmüşsünüz
ama olabilir insanlık hali tabi yine de lütfen doktorları suçlama olayından vazgeçin gereksiz çünkü yanlış algı oluşuyor...

kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik :KK43:

6 haftalık hamileliği doktorun var diye yazmamistir canım ondan suphelenmistir adet olmadığın için. Kan testinde üzgünum ama doğru sonuçtur. İdrar hatalı olabilir ama kan testi doğru çıkar. İçin rahat değilse tekrar yaptır canım ama umitlenme. Adetin inşallah bi an önce düzene girer ve bebeğini kucağına alırsın inşallah.

cik hassassin. dr bisey dememis sana sen kendin husnu kuruntu yapmissin. 2.5 yildir ugrasmana ragmen olmadiysa hem sen hem de esin bir dr a gidin. emin.olabilecegin ve guvenebilecegin.

Back
X