- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
kagitta sadece 6+6 hf? yaziyordu bana hic bisey demedi daha oncede adet gecikmesiyle gittim hic boyle bisey yazmiyordu ve beni basindan attigini hissettim bi tedaviden bahsetmedi hormonlarima bakmadi tekrar gel vs. hic bisey demedi belkide cok hassas oldugum icin bu kadar zoruma gitti bilmiyorum sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bana artik6 haftalik gebelik mi yaziyordu kagitta..
Onu anlamadim ama.dr size hamile oldugunuzu soylememis zaten sanirim...
Insallah en kisa zamanda hayirli bir evlat sahibi olursunuz
benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor6 hafta regl olamamışsınız onu yazmış.
gebelik şüphesi ya da rahim ve yumurtalık ultrasonu ile sıkıntı var mı bakmış.
doktora kızacak bir şey yok saçmalamışsınız.
Bende anlamadim kagitta 6 haftalik gebelik nasil yazabiliyor
sanirim fazla hassasim ama genede hamile olabilir miyim hala adet olmadim ve gunlerdir benden yumurtlama sivisi gibi seyler geliyor6 + 6 hf sizin hamile olduğunuzu göstermiyor malesef, belki 6 hafta 6 gündür adet olmuyor yazmak istemiştir. doktorlar verdikleri ilacın mecburiyetini yazmak zorundalar artık. çok üzüldüm sizin için.
benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor
galiba yanlis anlamisim cok uzgunum tedaviden de bahsetmedi hic kurtulusu yok mu bu pco nun ne yapcam bilmiyorum artikCanım kasımdan beri adet olamamışsınız ya onu belirtmek için yazmış olabilir.Siz yanlış anlamış olabilirsiniz.Umarım tedaviniz tamamlanır ve hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğiniz olur.
zaten bakarkende agliyordum artik psikolojim bozuldudoktorların işleri çok zor insanların duygularını bu kadar yoğun yaşarken incitmeden nasıl doğru somut bilgilendirme yapabiliyorlar
işleri çok zor çok
sanirim fazla hassasim ama genede hamile olabilir miyim hala adet olmadim ve gunlerdir benden yumurtlama sivisi gibi seyler geliyor
Özele git.kagitta sadece 6+6 hf? yaziyordu bana hic bisey demedi daha oncede adet gecikmesiyle gittim hic boyle bisey yazmiyordu ve beni basindan attigini hissettim bi tedaviden bahsetmedi hormonlarima bakmadi tekrar gel vs. hic bisey demedi belkide cok hassas oldugum icin bu kadar zoruma gitti bilmiyorum sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bana artik
peki tedaviye baslamamasi cevap vermeden basinda atmasi normal mi sizce sizde anlamadigim sekilde beni sucluyorsunuz ve kadar uzgun oldugumun farkinda degil misiniz ben hastaligim icin doktoru suclamiyorm kesinlikle canimi sikan ilgisizligi dinlemedi zaten 4 kisiyi ayni anda aldi bilmiyorjm cok mutsuzumtamam yaşadığınız zor ama sanki pkosun sebebi doktormuş gibi yansıtma yaparak onu suçlamanız yanlış.
siz öyle sanmışsınız onun ne suçu var anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?