• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakin şu doktorun yaptigina çook üzgünüm..

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
kizlar meraba 2.5 yilllik evliyim ve pco hastasiyim 2.5 yildir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin uzatmayim sali gunu doktora gittim 28 kasimdan beri adet olamiyorum diye bir de 30 aralikta kahverengi lekem geldi hamileyim dusuncesiyle gittim karnimdan bakti hic bisey demedi ultrason kagidina 6+6 hf?? yazmis beta hcg istedi ben umutlandm tabi sonucu aldim 0.0 cikti girdim tarlusal yazdi ama dedm soyle leke geldi agrim falanda var kasiklarmda falan lafi agzima tikadi olabilir normal diye tarlusali hic icmek gelmiyo icimden acaba diye diye bi hal oldum hastanede 6 haftalik hamileym sanarken doktor oyle deyince aglama krizi gecirdm artik gucum kalmadi benim eger olsaydi kanda cikar miydi kizlar basiniza geldi mi hic bana umut verin nolur dayanamiyorm ben artik :(

6 haftalik gebelik mi yaziyordu kagitta..
Onu anlamadim ama.dr size hamile oldugunuzu soylememis zaten sanirim...
Insallah en kisa zamanda hayirli bir evlat sahibi olursunuz
kagitta sadece 6+6 hf? yaziyordu bana hic bisey demedi daha oncede adet gecikmesiyle gittim hic boyle bisey yazmiyordu ve beni basindan attigini hissettim bi tedaviden bahsetmedi hormonlarima bakmadi tekrar gel vs. hic bisey demedi belkide cok hassas oldugum icin bu kadar zoruma gitti bilmiyorum sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bana artik :(

Doktor bişey yapmamış ki hamilesin dememiş zaten, tahlil istemiş onda da çıkmamış.
6 haftalık gebe olsan çıkardı tahlilde.
Allah hayırlı evlat nasip etsin.

6 + 6 hf sizin hamile olduğunuzu göstermiyor malesef, belki 6 hafta 6 gündür adet olmuyor yazmak istemiştir. doktorlar verdikleri ilacın mecburiyetini yazmak zorundalar artık. çok üzüldüm sizin için.

6 hafta regl olamamışsınız onu yazmış.

gebelik şüphesi ya da rahim ve yumurtalık ultrasonu ile sıkıntı var mı bakmış.

doktora kızacak bir şey yok saçmalamışsınız.
benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor

Bende anlamadim kagitta 6 haftalik gebelik nasil yazabiliyor
6 + 6 hf sizin hamile olduğunuzu göstermiyor malesef, belki 6 hafta 6 gündür adet olmuyor yazmak istemiştir. doktorlar verdikleri ilacın mecburiyetini yazmak zorundalar artık. çok üzüldüm sizin için.
sanirim fazla hassasim ama genede hamile olabilir miyim hala adet olmadim ve gunlerdir benden yumurtlama sivisi gibi seyler geliyor

benim yermde olmadiginiz icin suan bana sacmaliyo diyosunuz ama onu gorunce hamileym sandim 2.5 senedir her gun hayaliyle yatip kalkiyorum bebegin ve hic bisey demedi bana doktor

tamam yaşadığınız zor ama sanki pkosun sebebi doktormuş gibi yansıtma yaparak onu suçlamanız yanlış.

siz öyle sanmışsınız onun ne suçu var anlamadım.

doktorların işleri çok zor insanların duygularını bu kadar yoğun yaşarken incitmeden nasıl doğru somut bilgilendirme yapabiliyorlar
işleri çok zor çok

Canım kasımdan beri adet olamamışsınız ya onu belirtmek için yazmış olabilir.Siz yanlış anlamış olabilirsiniz.Umarım tedaviniz tamamlanır ve hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğiniz olur.
galiba yanlis anlamisim cok uzgunum tedaviden de bahsetmedi hic kurtulusu yok mu bu pco nun ne yapcam bilmiyorum artik

sanirim fazla hassasim ama genede hamile olabilir miyim hala adet olmadim ve gunlerdir benden yumurtlama sivisi gibi seyler geliyor

kan testinde %100 çıkar. bakın lütfen kafanızı rahatlatmaya çalışın. pko nun tedavisi var, belki doktor değiştirmenizin zamanı gelmiştir. lütfen kendi sağlığınıza "bebek"ten daha çok değer verin. ben neredeyse kısırım, yumurta rezervi azlığım var, 34 yaşındayım menopozum yaklaşmış, sizden daha kötü durumdayım çünkü yumurtam bitmek üzere., çocuğun olmaz dendi, doktorum tüp bebeğe bile almadı, hastalıklarını düzelt öyle gel dedi, insülin direncim var benim. tüp bebeğe başlamaya 15 gün kala hamile kaldığımı öğrendim. kafamı rahatlattığım dönemdi, amann olmazsa olmasın lann tüp bebeğe güvencem artık napalım dediğim zaman geldi. ilk önce takıntınızı bırakıp lütfen pko nuzu yenmeye çalışın.

kagitta sadece 6+6 hf? yaziyordu bana hic bisey demedi daha oncede adet gecikmesiyle gittim hic boyle bisey yazmiyordu ve beni basindan attigini hissettim bi tedaviden bahsetmedi hormonlarima bakmadi tekrar gel vs. hic bisey demedi belkide cok hassas oldugum icin bu kadar zoruma gitti bilmiyorum sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bana artik :KK43:
Özele git.

Doktor insan değilmiş. İnsan hiç açıklama yapmadan, şu şu olabilir bakacağız falan demeden gönderir mi böyle bir durumda hastayı. Ben de regl olmadığınız zamanı yazdığını düşünüyorum o 6+6 meselesiyle. Ama sizin yazdıklarını yorumlamanıza falan gerek kalmaması gerekirdi. Ayrıca artık ilacı niye yazdıklarını açıklamak zorundalar. Benim doktorum öksürüğüm için ilaç yazarken bile hepsini anlattı ayrı ayrı.

tamam yaşadığınız zor ama sanki pkosun sebebi doktormuş gibi yansıtma yaparak onu suçlamanız yanlış.

siz öyle sanmışsınız onun ne suçu var anlamadım.
peki tedaviye baslamamasi cevap vermeden basinda atmasi normal mi sizce sizde anlamadigim sekilde beni sucluyorsunuz ve kadar uzgun oldugumun farkinda degil misiniz ben hastaligim icin doktoru suclamiyorm kesinlikle canimi sikan ilgisizligi dinlemedi zaten 4 kisiyi ayni anda aldi bilmiyorjm cok mutsuzum

Back
X