saçLarın çOoK qüzeL
teşekkür ederim canım size de nasip olsuna.s.
işte bu yaa istediğim saç ... çok güzel görünüyo boya falan varmı saçında... harika vallahi nazar değdirecem şimdi...
arkadaşlar ben liseye geçtiğimdede aniden kilo verdim üstelik anemiydimde,hepsi üstüste gelince saçlarım müthiş döküldü,sonra bakımlar kürler derken az çok bişeyler öğrendim ama sorunum hala çözülmemişti doktora gittim,ilaçlar sayesinde toparladı biraz ama geç uzuyordu ve cansızdı,yine araştıra araştıra deneye yanıla doğru yöntemleri buldum.
saça çok ürün kullanmamak gerekir,ve kullandığın ürünlerinde birbirini desteklemesi gerekir.
bitkisel ürünlerle kimyasal ürünleri çok karıştırmamak gerek,bitkisel şampuan kullanıyosan saç kremin kimyasal olmayacak mesela,etkileşime girer yan etkisi olur yıpranır.
aynı şampuanı devamlı kullanmayın,ayda bir şampuan değiştirin,atıyorum sırf yağlı saçlar için şampuan kullanırsanız,zamanla yağ sorununuz çözülür ama kepek sorununuz başlar.bu sefer kepek şampuanı kullanırsınız uzun süre,o zamanda saçlarınız kurur.bu böyle gider o yüzden saçlarınızı her tip şampuana alıştırın.
boya yok hiç canım,teşekkür ederima.s. biraz paspalım ben fön çekmem maşa yapmam ondan olsa gerek,tararım sadece o yüzden canlı heraldeboshayallersmile
Mrb,gülsen,öncelikle sac serumlari saca nemli yada kuru iken uygulan krem tipi maskedir,saca uygulandiktan sonra sac durulanmaz,saclari besler,canlanmasini saglar vs...tabi bu serumlarin bir cok markasi var önemli olan dogru serumu saca kullanmak,tavsiye olarak kullanmak istersen internetten arastir derim,ya şu saç serumu nasıl bişey anlamadım gitti... şu 7/24 ler gibi şekil verip kabartmayan cinsten bişeymi yoksa bakımmı yapıyo... ve en önemlisi saç dökülmelerini engelliyomu ...???kaydirigubbakcemile3
Mrb,gülsen,öncelikle sac serumlari saca nemli yada kuru iken uygulan krem tipi maskedir,saca uygulandiktan sonra sac durulanmaz,saclari besler,canlanmasini saglar vs...tabi bu serumlarin bir cok markasi var önemli olan dogru serumu saca kullanmak,tavsiye olarak kullanmak istersen internetten arastir derim,
sağol canım tavsiye eden de çok kullanmayı düşünüyorum araştırabilirim saç diplerim yağlı ama uçları çok kuru uygun olanı bulurum inş.
son bişey sorsam saç dökülmelerinede iyi gelirmi acaba... kullanıpta saç dökülmem durdu diyen bi arkadaş varmı?
sağol canım tavsiye eden de çok kullanmayı düşünüyorum araştırabilirim saç diplerim yağlı ama uçları çok kuru uygun olanı bulurum inş.
son bişey sorsam saç dökülmelerinede iyi gelirmi acaba... kullanıpta saç dökülmem durdu diyen bi arkadaş varmı?
gülsencim,serumlar icerigi farkli özellikte olup,sacin hangi sorunu varsa ona göre uyarlanmis serumlar var tabi,benim cevremde kullanan arkadasim yok.Ama bende kullanmayi düsünüyorum daha öne sac icin besleyici ampüller kullandim,bebanten ve evigen ampül,haftada bir kere 1 yumurta sarisi ve badem yagiyla karistirip,sac derisi ve tüm saca uyguladim,faydasini gördüm,2 ay felan kullandim saclarim kendine geldi,fakat suan yapmadigim icin tembellikten saclarimin uclari biraz kuru gene,nedir bu saclardan cektigimizzzz....
saç dökülmesine etkisi olmaz,çünkü saç diplerine sürülmüyo serum,uçlarına sürülüyor.saç diplerine kullanılan ürünlerin bile fazla etkisi olmaz.en fazla dökülmesi daha geç olur,ama daha güçlü yada daha çok saç çıkmaz,çünkü saç içten beslenir.vitamin vs. alırsak yani
sorma canım yaa.. aslında ne kadar az uğraşırsak okadar az çektirir ama kadın işte genlerimizde var illaa incelicez ... buda mükemmelliyetçilikten kaynaklanan bi durum herşeyimiz çok güzel dahada güzel olacakya :) neyse canım sağol verdiğin bilgileri değerlenirip bi araştırma yapıcam inş. şu vitamin ampülleride düşünüyorum ama daha sonra şuan bakımyağı ve turp suyu yumurta kürü yapıyorum haftada birer gün çok karıştırmamak lazım.. saçı dinlendire dinlendire ( mydecember arkadaşımda bayağı bilgilendirdi beni )
olumunekankayizsmilezemuszemuskaydirigubbakcemile5:lepi:
dedigin gibi gülsencim sac cok önemli,kimi insan hic bakmaz ama saclari gür ve güzel durur,bizde ugras ugras bi hale sokuyoruz iste,sende sacina suan yaptigin bakimi anlatmisin,valla o kadar sey deniyoruz ve daha o kadar cok sey varki,insan hangisini yapacagini sasiriyor,ama gördügüm kadariyla sen de sac konusunda cok azimlisin canim,Allah kolaylik versin hepimize,bakimli saclara EVETbakimsiz saclara HAYIR.vereliniortak