Saç Bakım Ürünleri bakımlı saçlar için öneriler-kullandığımız ürünler

mydecember arkadaşımızın saçlarının böyle güzel olmasının sebebi; saçlarını boyamaması, fön çekmemesi bence. saç boyadan fönden yıpranır rahat bırakırsanız sizinkilerde öyle olur kızlar.

mydecember arkadaşımızın saçlarının böyle güzel olmasının sebebi; saçlarını boyamaması, fön çekmemesi bence. saç boyadan fönden yıpranır rahat bırakırsanız sizinkilerde öyle olur kızlar.

evet evet.. kesinlikle... 2. sayfayada yazdım... boyadan düzleştiriciden fönden... v.b. uzak duralım.. herşeyin en güzeli doğalı diyorum bende :):lepi:

çok sağol canım aminnn... ama dediğim gibi birdaha boyatmam beyaz falanda yok zaten doğal takılcam birkaç yıl delikafadulden kendine gelsin saç. herkeze tavsiye ediyorum bu aralar bırakın uğraşmayın bak nasıl ahenkle dansediyo saçlar...:lepi::lepi:

haklisin gülsencim,saclari birazda kendi haline birakmak lazim,bende en son gece mavisine boyattim,kendi sac rengim zaten koyu kahveydi,bende baya bi zaman boyatmayi düsünmüyorum,haklisin boyada saci cok mahvediyo,simdilik dinlensinler bakalim....

haklisin gülsencim,saclari birazda kendi haline birakmak lazim,bende en son gece mavisine boyattim,kendi sac rengim zaten koyu kahveydi,bende baya bi zaman boyatmayi düsünmüyorum,haklisin boyada saci cok mahvediyo,simdilik dinlensinler bakalim....

a.s.a.s.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s.

sprey cnm yok durulanmıyo saçların azcık nemliyken 1 2 fıs la bütün saç uçlarına yediriyosun hem kokusu harika hemde indirimli hali 7 50 tabi temsilci fiyatı 5 küsür ben temsilciyim o yüzdn her indirime grdiğinde 1 tane alıp koyuyorm kenara bütün arkadaşlrım çok memnun hafif de parlatıyo sanki temsilci bi arkadş bulursan 5 küsüre alabilirsin 2 3 tane

kullandığum bakım ürünleri

elseve arı sütlü saç kremi

bioblas saç maskesi haftada bir kere

elseve komple onarıcı sıvı saç bakım kremi

badem yağı arada bir

Merhaba canım.Benımde saçlarım ince telli ve çok yağlanıyor. Sende de böyle bi sorun varmıydı? Bu ürünleri kullanınca geçti mi?

Merhaba canım.Benımde saçlarım ince telli ve çok yağlanıyor. Sende de böyle bi sorun varmıydı? Bu ürünleri kullanınca geçti mi?

canım sanırım bana yönelttin soruyu:) benim saçlarım ince telli dipler 2 günde bir yağlanıyor uçlar çok kuru. ben saç kremlerini sadece saç boy uçlarına uyguluyorum.diplere uygulamadan.böylece kırıklarım çok azaldı ve daha sağlıklı oldular.

Kızlar benim de saçlarım çok ince telli hacimsiz ve yumuşak. Evet gerçekten yumuşacık saçlarım var ama kafama yapışıyor ya. Bebek saçı gibi böyle bir garip. Belki belime kadar uzun saçlarım olsa kötü durmaz bu yapşması ama saçlarım omuzlarımda ve yapışınca hiç güzel durmuyor.
Sorum şu;
Saçınıza fön çekmeden önce hangi ürünü kullanıyorsunuz? Benim saçım için tavsiye edebilceğiniz bir ürün var mı ısıdan koruyan? hacim veren ve yumuşaklığını bozmayan.

Not: Dove terapi kullandım ama pek memnun kalmadım. Saçımı sertleştirdi ve sanırım bu ürün fönden koruyayım derken saçı kurutuyor. Anlamadım gitti. Elleyince böyle saçımda farklı bir madde var hissediyorum. O yumuşaklığı , doğallığı yok yani. Yalnız baya hacim verdi. E saçımı öyle bir sardı ki odun gibi yaptı ama telleri de kalınlaştı haliyle.(en azından öyle göründü)

sprey cnm yok durulanmıyo saçların azcık nemliyken 1 2 fıs la bütün saç uçlarına yediriyosun hem kokusu harika hemde indirimli hali 7 50 tabi temsilci fiyatı 5 küsür ben temsilciyim o yüzdn her indirime grdiğinde 1 tane alıp koyuyorm kenara bütün arkadaşlrım çok memnun hafif de parlatıyo sanki temsilci bi arkadş bulursan 5 küsüre alabilirsin 2 3 tane

teşekkkür edrim canım sağol...a.s.

kızlar bu pantene'in yeni şampuanını denedinizmi

Şampuan değil ama doğal sentez saç kremi denedim; hala da kullanıyorum; bence güzel. Saçı yumuşatıyor ve esnekliğini arttırıyor gibi geldi bana. Çünkü formalde fön çekerken fön tarağında saçlarım kopardı; 1 haftadır kullanıyorum ; kopmalar çok azaldı. Yalnız saçım (kremle alakalı değil yapısal) hacimsiz oluyor.Pantene dolgunlaştırıcı kremlere geri dönücem galiba.

Kızlar bu arada bu 'dolgunlaştırıcı şampuan; dolgunlaştıcı krem '' falan zararlı mıdır? Hani silikonu boldur; tıkar fln? Normal şampuana devam mı etsem?

kızlar bu pantene'in yeni şampuanını denedinizmi

canım ben senin kullandığın shauma mydı ismini unuttum içinde dimethoce yok demiştin onu almayı düşünüyorum bu ara. ama nasıl bi anlattıysan bana bugünlerde elime aldığım her kremin her şampuanın içndekiler kısmını mutlaka okuyorum dimethoce varsa bırakıyorum hemen...

bu shaumanın kırık saçlar için olanı varmı???

şampuanın adını yanlış yazmış olabilirim.üzgünüm unuttum.ama kabını biliyorum :teytey:

canım ben senin kullandığın shauma mydı ismini unuttum içinde dimethoce yok demiştin onu almayı düşünüyorum bu ara. ama nasıl bi anlattıysan bana bugünlerde elime aldığım her kremin her şampuanın içndekiler kısmını mutlaka okuyorum dimethoce varsa bırakıyorum hemen...

bu shaumanın kırık saçlar için olanı varmı???

şampuanın adını yanlış yazmış olabilirim.üzgünüm unuttum.ama kabını biliyorum :teytey:

adı doğru canım,schwartzkopf schauma,kırık için değil ama kuru yıpranmış saçlar için olması lazım,bende hindistan cevizli kokulu olanını aldım geçenlerde,saçlarım çok güzel kokuyo üstüne bide hindistan cevizi parfüm sıkıyorm çok egzotik oldumkaydirigubbakcemile3

adı doğru canım,schwartzkopf schauma,kırık için değil ama kuru yıpranmış saçlar için olması lazım,bende hindistan cevizli kokulu olanını aldım geçenlerde,saçlarım çok güzel kokuyo üstüne bide hindistan cevizi parfüm sıkıyorm çok egzotik oldumkaydirigubbakcemile3

süpermiş... sen bu işi biliyosun nediyim :))) çok sağol canım..a.s.

kızlar belki çoğunuz biliyosunuzdur bunu geri kalmış olabilirim,ama saçımı balıksırtı-örgü yapıp uyuduğumda daha az kırıldığını farkettim :KK31:

saç bakımı falan neysede bu kırıklar zorlayacak beni,saçlarım ince telli çok çabuk yıpranıyor son zamanlarda :KK5:

kızlar belki çoğunuz biliyosunuzdur bunu geri kalmış olabilirim,ama saçımı balıksırtı-örgü yapıp uyuduğumda daha az kırıldığını farkettim :KK31:

saç bakımı falan neysede bu kırıklar zorlayacak beni,saçlarım ince telli çok çabuk yıpranıyor son zamanlarda :KK5:

ahh.ahh..
bir uzasa da ben de örüp yatsam..
çok kısalar ,çok..kuaför yaktı maşa ile ,şimdi kısacıklar :KK59::KK59::KK59:

X