- 5 Ocak 2010
- 67
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mydecember arkadaşımızın saçlarının böyle güzel olmasının sebebi; saçlarını boyamaması, fön çekmemesi bence. saç boyadan fönden yıpranır rahat bırakırsanız sizinkilerde öyle olur kızlar.
çok sağol canım aminnn... ama dediğim gibi birdaha boyatmam beyaz falanda yok zaten doğal takılcam birkaç yıl delikafadulden kendine gelsin saç. herkeze tavsiye ediyorum bu aralar bırakın uğraşmayın bak nasıl ahenkle dansediyo saçlar...:lepi::lepi:
haklisin gülsencim,saclari birazda kendi haline birakmak lazim,bende en son gece mavisine boyattim,kendi sac rengim zaten koyu kahveydi,bende baya bi zaman boyatmayi düsünmüyorum,haklisin boyada saci cok mahvediyo,simdilik dinlensinler bakalim....
spreyl şeklindemi canım durulanıyomu... nasıl bişey...?? bide fiyatını söylersen satan bi arkadaş buluruz elbet.kaydirigubbakcemile3avon kırık saç uçları için onarıcı serum bi harikaa çok sevdimm
Merhaba canım.Benımde saçlarım ince telli ve çok yağlanıyor. Sende de böyle bi sorun varmıydı? Bu ürünleri kullanınca geçti mi?
sprey cnm yok durulanmıyo saçların azcık nemliyken 1 2 fıs la bütün saç uçlarına yediriyosun hem kokusu harika hemde indirimli hali 7 50 tabi temsilci fiyatı 5 küsür ben temsilciyim o yüzdn her indirime grdiğinde 1 tane alıp koyuyorm kenara bütün arkadaşlrım çok memnun hafif de parlatıyo sanki temsilci bi arkadş bulursan 5 küsüre alabilirsin 2 3 tane
kızlar bu pantene'in yeni şampuanını denedinizmi
kızlar bu pantene'in yeni şampuanını denedinizmi
canım ben senin kullandığın shauma mydı ismini unuttum içinde dimethoce yok demiştin onu almayı düşünüyorum bu ara. ama nasıl bi anlattıysan bana bugünlerde elime aldığım her kremin her şampuanın içndekiler kısmını mutlaka okuyorum dimethoce varsa bırakıyorum hemen...
bu shaumanın kırık saçlar için olanı varmı???
şampuanın adını yanlış yazmış olabilirim.üzgünüm unuttum.ama kabını biliyorum :teytey:
adı doğru canım,schwartzkopf schauma,kırık için değil ama kuru yıpranmış saçlar için olması lazım,bende hindistan cevizli kokulu olanını aldım geçenlerde,saçlarım çok güzel kokuyo üstüne bide hindistan cevizi parfüm sıkıyorm çok egzotik oldumkaydirigubbakcemile3
kızlar belki çoğunuz biliyosunuzdur bunu geri kalmış olabilirim,ama saçımı balıksırtı-örgü yapıp uyuduğumda daha az kırıldığını farkettim
saç bakımı falan neysede bu kırıklar zorlayacak beni,saçlarım ince telli çok çabuk yıpranıyor son zamanlarda