bakımlı olmak

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
226
103
bakimli olan bayanlara sesleniyorum
surekli bakimli gezmeyi nasil beceriyorsunuz.biraz pūf noktasi verin.
cok pasakli biri degilim tabiki ama kendime dikkat edemiyorum. sadece dugunlerde bayramlarda biraz ozeniyorum kendime
esim diyor saclarini boyat makyaj yap senin onlardan ne eksiǧin var dogumdansonra kendini iyice biraktin diyor. dogum yapali 4 ay oldu saclarimi taramak bile gelmiyor icimden. gezmeye giderken kendine ceki duzen vermek degilde evde bile bakimli gezen aradaslar nasil yapiyorsunuz az hele tuyo verin

Bence iyi hissetmenin yolu iyi gorunmekten gecer... Uyaninca git ekini yuzunu yika. Sonra dolaptan kiyafet sec biraz rimel,eyeliner vs... Bir nan daha pozitif hissedceksn kendini

icten gelen birsey sanırım ya bakkala bile makyaj yapıp gidiyordum bekarken gerci simdi de oyle kendini aynada nasıl gormek istersin bakımsız kendini salmıs mı yoksa bakımlı daha dinc mi esinde rahatsız bu durumdan belliki

makyaj yapmayida beceremiyorum ki gozumun biri farkli digeri farkli oluyor
esim cok ozenir kendine dogal olrak oda bu durumumdan fazlasiyla rahatsiz

beceremiyosan göz makyajı yapmak zorunda değilsin. sadece rimel sür, ruj sür. arada saçlarını düzleştir.

Bakim iyidir. Bakimli bir sac, hafif bir makyaj, hos bir koku ve temiz kiyafetler... Terapi gibi gelir.

Zamanla oyle ustalasirsiniz ki eyeliner'i bile seke seke surersiniz gozunuze. :)

bence o içten gelir

ben haldır huldur giyer bir şey çıkarım

geçen baktım bir arkadaş

oyuncakçıya çocuğa oyuncak almaya giderken düğüne gider gibi hazırlanmış

bir de galiba hep evde olanlar öyle herhangi bir yere giderken daha özenli oluyor

benim de bir sürü kıyafetim var dolapta

ben her yere kot tişört gidiyorum, işe bile çoğu zaman en pratik süslenmeden giyinip gidiyorum

geçen komşum diğer komşunun kızının 23 nisan gösterisine elbise siyah çorap topuklu ayakkabı makyaj vs ile gitmiş

asıl kızın annesi de kot bluz çapraz asılı çanta ile yani bu biraz kişilik meselesi

Erken uyanmak ve aynada biraz daha fazla vakit gecirmek bence
Guzellik icin vakit lazim

Evde dahi bakımlıyımdır .
İçten gelen bir şey bu sanırım
Bana göre fazla zaman almıyor
Öncelik temiz olmak ve güzel kokmak
Yemek yaptıktan sonra mutlaka üstümü değiştiririm ,saçımı gün aşırı yıkasam da her gün bedenen duş alırım
Saçımın boyasını asla aksatmam,kendim boyarım
Deodorant ve parfüm her gün kullanırım evde bile olsam
Her zaman oje sürmem ama manıkıurumu kendim evde yaparım
Evde siyah kalem mutlaka dışarıda ise makyaj yaparım
Sabah uyanır uyanmaz yüzümü yıkadıktan sonra mutlaka göz çevresi kremimi sürerim ,bunlar hep elimin altındadır
Alışkanlığa dönüşünce günlük on dakikadan fazla sürmeyen bir bakımım var
Yapmazsam kendimi eksik hissederim

yapa yapa eliniz alısır
İki göz de aynı olur :)

Öncelikle acilen şu rehavetten şu ataletten kurtulmanız ve bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bakımlı ve Özenli gözükmek için illa düğün bayram mı olması lazım? Eşiniz ve çocuğunuz yokken bekar halinizde nasıldınız? merak ettim.

Bu bakım işlerinde katiyen üşenmeyeceksiniz ve ertelemeyeceksiniz.Bebeğiniz varmış tamam ama gün içinde 5-10 dakikalar dahi olsa vakit ayırmaya çalışacaksınız. Hangi saat olursa olsun.Kendinize ufak da olsa bütçe ayırıp şu kozmetik marketlerine gidip yeni ürünler alabilirsiniz.Bu bile sizi motive eder.

Üzgünüm ama eşinizin sabrı taşmak üzere sanki.Sizce eşiniz kendine bu kadar dikkat ediyorken sizden de aynı özeni beklemesi en doğal hakkı değil mi? Böyle giderseniz ipin ucu iyice kaçar kendinizi hepten salarsınız söyleyeyim.Her şeyden önce ne yapacaksanız kendiniz için yapın. Sonra eşinizin beğenisini kazanmak gelsin. 1. sırada siz olun.

Eşiniz doğru söylemiş bravo. Sizin o kadınlardan eksiğiniz nedir? Neden sizde öyle olamayasınız?

Dikkat ederseniz şunu şunu yapıyorum sizde bunu bunu yapın demedim. Çünkü her şeyden önce silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. Öyle saçlarımı taramak bile içimden gelmiyor derseniz baştan kaybedersiniz. Bu konuyu okuduktan sonra acilen harekete geçin derim.

Aslında bu biraz içten gelen bişey.mesela kocam iki gün kampa gider evde olmaz.ona ragmen sabah kalkar duşa girer saçımı başımı makyajımı yapar giyinir otururum evde yalnız olsam bile.

Gel beraber takılalım

Ben kendimi gaza getirmek için bi sayfa açtım gün içinde neler yapacağını yazinca insan ister istemez gaza geliyo ben sayfamda yaziyorum sunu yaptim bunu yapicam vssen de böyle bir yöntem deneyebilirsin

Bence ilkonce kuaföre girmekle başla saçını boyat kaş bıyık aldr cilt bakımı manikür yaptr. Sonra devamı gelir zaten

Benim 8 aylık kızım var yeni başladım makyaj yapmaya
İlkten yapıyordum çocuğa bulasiyordu bıraktım.
Sacimi 3 hafta once boyattim.
Ama her pazartesi fonumu cektiririm.
Manikurumu 3 haftada bir yaptiriyorum ki yaptırsam 2 haftada bir de yaptırılır.
Sacimi fönlemedigim zamanlar ya kopuklerim ya orerim ya dağınık topuz ama hep aynı yapmam bu bile eşime saçma bakıyorum havası veriyor.
O da bana diyor ki çocuk doğurdun hala süsünden pusunden geri kalmiyorsun. Bu hoşuna gidiyor ama eleştiri değil.
Evde de takı takarim küpe takarim kolye takarim. Ev içinde pijamayla gezmem pek.
Kotla da gezmiyorum tabi tüm gün
Taytimi giyerim üstüne şık bluzlarimdan geciririm. Ya da evde giymek için aldigim elbiselerim var onları geciririm üstüme hatta sorar bazen bana mı suslendin sen. Evet derim tabi ki senin için suslendim. Bi havaya girer o da hemen. Sırıtır.
Erkekler böyle işte özel ilgi bekler jest bekler onemsenmek ister. Ah ahh.

Kendinizi zorlayıp 4-5 bakiminizla ilgilenseniz alışkanlık haline gelir ve aynaya baktığınızda hep o halinizi gormek isteyeceksiniz

Bakım = boya değildir. Saçı boyalı, makyajlı bir ton bakımsız kadın görebilirsiniz çevrenizde. Bunlara ihtiyaç duymadan bakımlı olanları da görebilirsiniz. Sanmayın ki makyaja, boyaya karşıyım. Asla değilim. Sadece bakımın sadece kadını doğallığından uzaklaştıran şeylermiş gibi anlaşılmasına karşıyım. Temiz olun, düzenli olun, saçınız, kıyafetleriniz temiz, uyumlu olsun, istiyorsanız yine makyajla destekleyin tabii... Bakımlı olmak o kadar zor, o kadar vakit alan bir şey değil yani, onu anlatmaya çalışıyorum esasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…