bakımlı olmak

bakimli olan bayanlara sesleniyorum
surekli bakimli gezmeyi nasil beceriyorsunuz.biraz pūf noktasi verin.
cok pasakli biri degilim tabiki ama kendime dikkat edemiyorum. sadece dugunlerde bayramlarda biraz ozeniyorum kendime
esim diyor saclarini boyat makyaj yap senin onlardan ne eksiǧin var dogumdansonra kendini iyice biraktin diyor. dogum yapali 4 ay oldu saclarimi taramak bile gelmiyor icimden. gezmeye giderken kendine ceki duzen vermek degilde evde bile bakimli gezen aradaslar nasil yapiyorsunuz az hele tuyo verin

esın tüyonun en guzelını vermıs... bayanlar dogumdan sonra salıyo kendını tabı her kadın ıcın gecerlı degıl tamam anlıyorum bebek ev yoruyordur ama sonra pşman olma... sabah kalk guzelce elını yuzunu yıka en azından bı yuzune krem sur... esın evdeyse guzel dikkat cken bı kıyafet gıy... en azından bı şort bı askılı gıyebılırsın. saclarını tara... dısarı cıkıyosan tabı kı makyaj yap esın saclarını boyatmanı ıstıyosa boyat bence... hersey senın elınde unutma :KK66:

cok pasakli biri degilim tabiki ama kendime dikkat edemiyorum. sadece dugunlerde bayramlarda biraz ozeniyorum kendime
esim diyor saclarini boyat makyaj yap senin onlardan ne eksiǧin var dogumdansonra kendini iyice biraktin diyor. dogum yapali 4 ay oldu saclarimi taramak bile gelmiyor icimden. gezmeye giderken kendine ceki duzen vermek degilde evde bile bakimli gezen aradaslar nasil yapiyorsunuz az hele tuyo verin
Her sabah aynaya bakıyorum ve "Kahretsin bugün yine çok güzelim" diyorum.
Ciddiyim, kafa bulmuyorum.
Ben kendimi seviyorum. Sürekli manikürümü yaparım, saçlarımı uzun zamandır boyamıyorum ama düzenli kestiririm, düz olduğu için fön çekmem, saç konusunda azcık yeteneksizim ama hiç karışmış görünmez.
Giyinip süslenmeyi makyaj yapmayı seviyorum. Boya küpü gibi dolaşmam ama sürekli eyelinerım rimelim gözümdedir, dudaklarım sürekli kremlidir.
Bol su içerim, cildim temiz ve parlaktır.
Cildimi her gün mutlaka temizlerim.
Çeşitli yağlarım vardır, vücudumu banyodan sonra ovarım, topuklarımı törpülerim. vs vs vs.
Bunlar içimden geliyor. Ben böyle bir kadınım. Yemek yapmam gerekirse ama kendime bakarım. Anneanneme çekmişim.
30 yaşındayım 15 yıldır bir kez bakkala gözümde rimel olmadan gitmemişimdir, gittiysem de sayılıdır.
İçinizden gelecek. Onları yaparken bir külfet olarak değil, mutluluk kaynağı olarak göreceksiniz. Sihirli formül bu. İçinizden gelmiyorsa, zorlama yapılan her şey bir süre sonra sıkar.

Makyajı çok dert etme
Bakımlı olmak başka bir şey
Her gün duş alırım mutlaka, saçımı gün aşırı yıkarım
Ev kıyafetlerim var; siyah mini spor bir etek, tayt, bluzlar, elbiseler işten gelince üzerimi değiştirip onları giyiyorum, bu da KK sayesinde oldu, eskiden eşofman giyerdim=))
Saçım kızıl boyasını hiç ihmal etmem, kendim boyuyorum
Kaşlarımı 15 günde bir aldırırım
Epilasyonu asla ihmal etmem
Benim eşim makyajdan hoşlanmıyor o yüzden yapmıyorum evde
Saçımı bazen açık, bazen topuz kullanıyorum
Hafif bir parfümü de ihmal etmem
Nemlendiricilerle aram iyi çünkü cildim kuruyor
Manikür, pedikür yaptırmayı bıraktım son bir kaç yıldır, el ve ayaklarım normale döndü, tırnak eti sorunum kalmadı
Benim bakımım bu kadar =))

ayy valla aynı beni anlatmıssınız sacımı taramaya üseniyorum yaa :KK43: calısıyorum sabah kalmaya hala alısamadım 5 dk daha fazla uyumak icin alelacele giyinip cıkıyorum bazen ben kendimi tanıyamıyorum calısmazken bakkala bile makyajsız gitmezken şimdi bi kalem cekmek zor geliyor :KK43:

Kocadan böyle bi talep geliyosa gerçekten salmışsın. Ev işlerini aksat biraz kendine bak.

Tek bi puf noktasi var, kendine gunde 1 saat ayirmayi becerebilmek. Her sabah banyoya girip mis gbi seksi bir vucut losyonuyla cildi parlatmak, saclara guzel bir urunle yumusatmak ve sonrasinda guzel giyim ve guzel bi makyaj. Bunlar gunde kendine 1 saat ayirabilen kadinlarin basardigi seylerdir. Ama kadinin icinden gelecek tabiki.

Malesef cogu kadinda usengeclik var, o varsa yapilabilecek bisey yok. Ben her sabah kendime 1 saat mutlaka ayiririm. Kiloma, beslenmeme de dikkat ederim. Tabiki her kadin kendini guzellestiren urunleri arayip bulmali ve kullanmali.

Merhaba ben irem geç okudum ama sonuç nedir ? Aradan zaman geçmiş kendinizi değiştirdiniz mi ?

X