• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı olmak için?

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar bakımlı olmak icinn neler yapıyorsunuz? Bu aralar icimden hiçbirşey yapmak gelmiyor :KK43: neler yapıyorsunuz...birngune başladınız mesela kendiniz için vakit ayırıyor musunuz.aksam oluyor bir bakiyorum kendim için biseyler yapmamış oluyorum...tek takılmayı da severim.tek gezmekten mutlu olurum.karışık yazmış olabilirim :KK43: bana onerilerde bulunur musunuz
Dipnot.kizlar tek gezmek su anlamda yani sadece bakımlı olmaktan bahsetmedim.gun içerisinde kendime dr zaman ayırmıyorum.bunu anlatmak istemiştim.tek başıma da eğlenebilsen bir insanımdır.illa birinin yanımda olmasına gerek yok :( ama içimden bisey yapmak gelmiyor.

Son düzenleme:
Ruh halime göre değişir.Ama saclarima hep kirik fön yaparim duzlestiricimle.
Bir de nude ruj surerim.
Avakadoyu soydugumda kabuklarini ziyan etmem yuzume vw ellerime sürerim.Cekirdegiyle de yuzume masaj yaparim.(40 yilda bir)
Bazen de kalkarim yuzumu yikayacak gücü bile kendimde bulamam.
Sık sık duş almak lazim bir de.Insan yenileniyor.

Bakımlı olmak ile tek gezmek ne alaka? Onu çözemedim ama..
Bakımlı olmak bana göre temiz olmaktır, kişisel temizliğine dikkat etmek, güzel kokmaktır..
Ev içinde makyaj yapan biri değilim, zaten normalde de makyaj yapan biri değilim, bir ruj ve bir rimel yeterli geliyor benim için..
Onun dışında sabah kalkınca ve akşam yatarken cildime uygun bir ürünle cildimi yıkar, bir nemlendirici sürerim mutlaka..
Haftada 1 felan da kil maskesi, pirinç unu maskesi vs gibi şeyler yaparım..

Benim günlük, haftalık ve aylık bakım rutinlerim var.
her gün, yüz temizleme jeli+burun kenarlarıma peeling+ 10 dk buzlukta durmuş gül suyu ile tonik+gece kremi
güzel bir duş alıyorum, haftada 1 de vücut peelingi yaparım.
hafta sonları, kil maskesi+ sivilce ve siyah noktalara iyi gelen maske+gül suyu+krem
kaş-bıyık alırım
ayda 1 kere hamama giderim, kese, masaj, buhar, sauna çok çok iyi geliyo. Saçlarıma da hindistan yağı sürüp bekletirim1 gün.

yüzümü canlı göstermek için hafif makyaj yaparım, iş gereği de resmi giyinmek zorunda olduğum içn, otomatik bakımlı duruyorum. Şimdi platese başlıcam ya da yüzmeye bakalım, inşallah:)

Back
X