Bakımlı Olma Topiği :)

Dün bakım günümdü ve ben kollarımı kol altımı ve bıyık bölgemi lazer yaptım. Sadece bikini bölgem kaldı onuda regl sonrası yapacağım
Ayak tırnaklarımı kestim el tırnaklarımı kestim kendi çapımda manikür yaptım :)
Yarın da yüzüme buhar banyosu yapmayı düşünüyorum. Sonra da burun bandı yapıştırırım. Bütün bunları bu akşamda yapabilirim yarın bayram malum vakit olmayabilir..

Sizler nerelerdesiniz kızlar

Valla ben 4-4lük a'sından z'sine bakımlı bir kadınım kim ne derse desin vücudumda bakmadığım bir zerre yoktur. Ama şimdi bakımlı olmak öyle tırnak kesmek haftada 2-3 duş almak falan değildir onlar zaten paçozların bile yaptığı şeyler ne demek haftada 2-3 gün duş bunu zaten leş gibi kokan insanlar da yapıyo. Bakım nedir benim bakımdan anladığım şeyi size yazacağım uzun bir yazı olacak ama siz de bunları yapmıyorsanız hiç bakımlıyım diye kendinizi kandırmayın bence:

1- Bakım bence tüm vücuda epilasyonla başlar. Kaymak gibi bir kadın olmanın olmazsa olmazı epilasyondur. Öyle nokta nokta bacaklar sivilceli ya da kaşıntılı bikini bölgesine sahip olup da bakımlıyım diye kimse kendini kandırmasın. Evet malesef biraz tuzlu ama bence şart. Ben kollar bacaklar koltuk altı göbek sırf bikini bölgesi hatta bıyıklara kadar yaptırdım artık uğraşmıyorum.

2- Haftada 2-3 gün duş almak bakım değildir bakım her gün duş almaktır. Ne demek dün aldığın duşla ertesi gün işe gitmek? Bunun neresi bakım? Bir kadın her sabah güzel bir banyo yapmalı mis gibi kokmalıdır.

3- Vücut losyonu ve nemlendirici olmadan da bakım olmaz. Bakımlı kadın bence teni parlayan kadındır. Kuru ten zaten kolay çatlar kolay kırışır ve çok da kötü duruyo zaten. Vücudun her zerresine güzel ve nemlendirici özelliği olan vücut losyonu değmeli. Parfüm de şart ayrıca losyondan sonra

4- Makyaj bakım değildir sözüne katılmıyorum. Kuru dudaklı ve bakımlı bir kadın olunmaz. Her kadın kendine yakışan güzel ve nazik az da olsa makyaj yapmalı

5- Saçlar da kuru olmaz. Her gece saç bakımı bence şart. Ben geceleri yatmadan önce shea butter ve biraz zentinyağı sürüyorum sabah yıkadığımda saçlarım parlıyo. Kuru saç yaşlı kadınları anımsatır erkeklerin kadında ilk baktığı şey saçtır zaten.

6- Gece bakımı da şart. Makyaj temizlenip yüze gece kremi sürülmeli

7- tırnaklar manikürsüz ve ojesiz olmaz

8- Ayaklar da at nalı gibi olmaz ayak bakımı törpü pedikür lazım

9- Giyim de bence kişisel bakımın bir şartıdır. Kötü giyinen insan ne kadar bakım yaparsa yapsın göstermez

10- Ben başkasını bilemem ama ben estetiği de bakımın bir parçası olarak görüyorum. Bir kadın vücudunda beğenmediği şeyleri düzelttirme hakkına sahiptir. Bende burun, göz kapağı estetiği yüz dolguları ve dudak dolgusu var. Başkasını bilemem ama yaşlandıkça yüzün çukurlaşmış yerlerini yüz dolgusuyla doldurtmayı da bakımın bi parçası görüyorum

Son düzenleme:
Selamlar hoşgeldiniz..
Söylediklerinize 1e 1 katılıyorum ve bana çok güzel ilham oldunuz maşallah size
Öncelikle 2 3 duşu herkes yapar diye bişey söylemişsiniz tabiki haklısınız olması gereken o ben buraya bunu bilerek yazdım çünkü inanın bunu yapamayan vakti olmayan veya mutsuzluktan harap olmuş lohusa depresyonuna girmiş bi çok kadın yapamıyo malesef ben kendimden biliyorum.. mutsuzlukta bakımsızlığa neden olabiliyor bazen yani. Sonrasında bakımlu olmayo rutin haline getirebilmek biraz zor oluyo. Bu topiğide o yüzden açtım zaten.. alışkanlık haline getirebilmek için
Sizde buraya kendiniz için yaptıklarınızı yazarak bizi daha da şevke getirebilirsiniz bence :)
Şahsen beni şevke getirdiniz bile ve bütün kuralları belirtmişsinz bile :)

Bugün çarşamba bakım günü
Bikini bölgeme ve göbeğime lazer yaptım

Bugün çarşamba bakım günü
Bikini bölgeme ve göbeğime lazer yaptım

Bence maddi imkanın varsa tüm vücuduna yaptır ben yaptırdım inanılmaz rahat bir daha ne bıyık aldırmaya ne de koltuk altı bacak aldırmaya gitmiyorsun. Ama yine de senede bir ömür boyu seans tekrar etmen gerekiyor. Bende ömür boyu paket var o yüzden sorunum yok

Malesef maddi imkanım yok şuanda. İşte evde lazer epilasyon aleti kullanıyorum onunda inanılmaz faydası oldu bayağı bir azalttı hiç bi zaman aşırı kıllı olmuyorum ne kadar çıkarsa çıksın. Bıyıklarım ve kol altımda birkaç tel kaldı mesela.. bikini bölgemin üstü bitti gibi birşey altlarda kaldı.. kullanmaya devam bakalım ne zaman bitirir. Eğer atışı biterse o zaman başlayabilirim belki imkanım olursa..
Gerçekten bi kadında olması gereken en önemli şeylerden biri kılsız olmak :) büyük rahatlık..

Güzellik salonundakilerin lazeri daha güçlü ama bişey anladım ki ucuz lazerler almıyo çünkü makineleri ucuz lazer güçsüz. Yine maddiyata bakıyo malesef

Bugün cuma bakım günü !
Üst bacaklarımı lazer yaptım.
Yüzüme 10 dk buhar banyosu yaptım.
Burnuma ve çeneme siyah maske yaptım.
Ayaklarımın altını törpüledim baya bi yumuşadı..

Kendime günlük bakım rutini yapmayı planlıyorum.

Sizlet nerelerdesiniz kızlar ??

Bakım zaten günlük rutin olmalı. Bence en iyi çözüm işe gitmeden 10 dk önce değil 1 saat önce kalkmak ve banyoda 1 saat bakıma harcamak. Gece zaten maske yapılacak gece kremi sürülecek saç bakımı yapılacak. Bunları yapana başka bişey gerekmiyoki. Ben hem sabah hem de gece günlük bakım yapıyorum 40 yaşıma geldim bakın suratıma yakın çekim bu yaşta bile parlıyorum valla erkekler de hala bakıyolar boyunları kopacak nerdeyse ))))) Zaten erkekler boyunları kopacak gibi bakıyosa bu bakım işe yarıyo anlamına geliyor ))))))

Eklentiler

• 21.png
    513,7 KB · Görüntüleme: 390

Çok hoşsun yaaa :))
Maşallah çok güzelsin ben yolda görsem 40 demem darısı bize olsun :))

Ben çalışmıyorum evdeyim bebeğime bakıyorum. Evde olunca daha bi salıyo insan :))

Bazı ürünler edinmem gerekli. Sonra rutin oluşturacağım inşallah..

merhaba kızlar banada ilham verdiniz. kendimi çok saldım benimde 1 yaşında bebeğim var ve çalışıyorum tesettürlüyüm aslında giyim ve temizlik dışında nasıl bakımlı gözükeceğimi bilmiyorum. yani süsü püüsü makyajı çoks everim ama tesettürlü oldugum için az ve öz yapıyorum. temiz giyiniyorum beğenilen bi kadınımda yinede kendimi bakımlı hissetmiyorum. bikni bölgesindeki kıl olayını çzömem lazım. ve sizce tesettürlü bakımlı bayan nasıl olmalı

Hoşgeldin canım bende tesettürlüyüm. Çok olmadı tesettüre gireli çok adapte değilim giyim konusunda sıkıntılarım var bende kendimden hoşnut değilim yani..
Bakım hep aynıdır bence herkeste. Yani tesettürlüyüz diye kıllı olmamalıyız mesela :) cilt ya da el bakımı yine olmalı her zaman.. sende günlük rutin belirle ya da benim gibi hafta da iki gün. Birbirimize yardımcı olalım

Hoşgeldin canım bende tesettürlüyüm. Çok olmadı tesettüre gireli çok adapte değilim giyim konusunda sıkıntılarım var bende kendimden hoşnut değilim yani..
Bakım hep aynıdır bence herkeste. Yani tesettürlüyüz diye kıllı olmamalıyız mesela :) cilt ya da el bakımı yine olmalı her zaman.. sende günlük rutin belirle ya da benim gibi hafta da iki gün. Birbirimize yardımcı olalım

mesela canım açıkken saçını kestirip boyatıyosun makyaj oje bunlar güzellik katıyor ben seviyorum. ama tesettürlüyken çok fazl asüslenemiyosun yani ne biliyim anlatamadım evet bakım ritüeli oluşturalım ama bebeğimle nekdar uyabilirim bilmiyorum

Aynen öyle canım.. ancak evdeyken süslenebilirz ama oda evdeyken olmuyo işte. Benimde bebeğim 2 hafta sonra 1 yaşında olacak.. bebekle bakım çok zor. Ama cilt bakımı el ayak bakımı hafif makyaj temiz koku ve her kadında olması gereken tüysüz olmak.. bunları yapabiliriz bence. Bi düzen oluşturmak gerek işte.

koku hastasıyımdır ter kokmamaya çok dikkat ederim. manikur pedikur gerekmiyor bana hiç tırnak etim yok çünkü. yüzümdeki sivilceler için tedaviye başlıycam. bacaklarıma epilasyon makinasıyl aalıyorum kıl dönmesi oluyor buna özüm bulmam lazım. birde bikini bölgesine çözüm bulmam lazım :) ooof bu kıllar :))

Kıllar en sıkıntısı zaten :) lazere gitsene canım. Ya da evde lazer aleti al ben philips lumea kullanıyorum çok memnunum

Kıllar en sıkıntısı zaten :) lazere gitsene canım. Ya da evde lazer aleti al ben philips lumea kullanıyorum çok memnunum
yaa gerçekten işe yaradımı şimdi deil ama 5 ay soonra gbi alabilirim. yaa çok fazla durumumuz iyi deil boşa çıkmasından korkuyorum bizim butçemizi sarsar ama kesin çözümse tabiki alırım :)

yaa gerçekten işe yaradımı şimdi deil ama 5 ay soonra gbi alabilirim. yaa çok fazla durumumuz iyi deil boşa çıkmasından korkuyorum bizim butçemizi sarsar ama kesin çözümse tabiki alırım :)
Valla beni baya bi rahatlattı. Kullanan herkeste çok memnun. Taksitle al canım bi tanıdığım yeni modelini 1300 liraya ayda 75 lira taksitle almış. Kullanımıda çook rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…