- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.717
Hep hava serinlesin diye avutuyorum kendimiLumeayı ilk zamanlar nasıl hevesli kullanıyordum telefonun takvimine işaretliyordum 2 hafta sonra tekrar yapmak için. Ama artık ona da üşenir oldum. Halbuki öyle güzel azalmıştı ki.
Evet başta bıraktım sonra kadın doğumcuların videolarını izledim hiçbir zararı yokmuş derinin 1mm lik kısmına ancak etki edebildiği için. öyle olunca başladım ama çok döküldüğünü söyleyemem hormonlardan dolayı.Hep hava serinlesin diye avutuyorum kendimi
Cocuktan sonra bi toparliyorum bi saliyorum
Basim dondu artik
Sen hamilelikte kullaniyormusun lumeayi
Hosbulduuum canım :)Hoşgeldniz kızlar hiçkimse ben kadar bakımsız değil maşallah :)
Ama umarım kendinizce eksikleriniz vardır.. sizde 2 gün belirleyin eksiklerimizi o günlerde tamamlayalım. Ya da isterseniz günlük bakım rutini paylaşabilirsiniz bugün şunu yaptım vs diye..
Bu arada ne zamandır gülsuyu edinicem onada üşeniyorum. Gülsuyu sürüp 1 gece yatmak bike sabah gözenek sıkılaştırıyo sivilceleri küçültüyo.. mutlaka edinelim kızlar
Diyet yapmıyorum canım fit olmak ve sıkılaşmak için spor yapıyorum :) 30 günlük bi spor programının 23. günündeyim.
Bittikten sonra da düzenli olarak haftada 3 gün fln spor yapmak istiyorum. Bakalım ne kadar sürdürebileceğim..
Ay buraya bende geliyim...lumea bende de var ama gidip jiletlemeyi useniyorum haftalardir
Kuafore gidip sekil verdirtmem lazim saca
Ayaklar almis basini kaciyor
Sac cilt maskesi haftalardir yapmıyorum
Ay vhalla cocuuktan sonra boyle oldum bende
Yorgunluktan geberiyorum
Ya burda stres atiyorum ya uyuyorum
Imdaatttttt
Bende aynı canım. Ama bu yıl ayda 1 olmak üzere yapacağım. Zaten anca çıkıyor. Biter umarım tamamen.Lumeayı ilk zamanlar nasıl hevesli kullanıyordum telefonun takvimine işaretliyordum 2 hafta sonra tekrar yapmak için. Ama artık ona da üşenir oldum. Halbuki öyle güzel azalmıştı ki.
Ben hamileyken kullandım ama az..Hep hava serinlesin diye avutuyorum kendimi
Cocuktan sonra bi toparliyorum bi saliyorum
Basim dondu artik
Sen hamilelikte kullaniyormusun lumeayi
Evet başta bıraktım sonra kadın doğumcuların videolarını izledim hiçbir zararı yokmuş derinin 1mm lik kısmına ancak etki edebildiği için. öyle olunca başladım ama çok döküldüğünü söyleyemem hormonlardan dolayı.
Bence çok güzel progtam yapmışsın tatlım kendine hemde süper ben o kadar şeyi yapmaya vakit bulamam bebekten işten güçten :) limon maydonozu ne için yapıyorsun ?Hosbulduuum canım :)
Ben firsat buldukca yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazicam buraya :)
Geçen ay bimden ab-ı hayat marka gül suyu aldım yalnız gul suyunun içilebilir olmasina dikkat edin :)
O zaman yarını bakım günü olarak belirliyoruum :)
Sacıma hindistan cevizi, ellerime dudaklarima hindistan cevizi+toz şeker le hazirlayacagim peel8ng, sonrasında duş, duşta kese yapmak ve vucudumu bol bol nemlendirme ve çamur maskesi yapmak istiyorum bakalım :)
bu beni iki hafta falan idare eder :)
malum bayram temizligi tatlısıydı dolmasıydi derken kendime vakit ayıramicam pek.
Bu arada aksamdan limon+maydanoz sapını 1 lt suya bıraktım tadı fena olmadi bakalım bitirebilecek miyim :)
Canım harikasın. Kahve telvesini ne için yapıyordun ? Günde 2 fincan içiyorum bende ve hergün duşum var spor sonu. Bende yapayım ? Yoksa çatlaklar için mi ?Bugün manikür pedikür ve epilasyon işleri bitti
Günlük 3 lt. tükeilen suyun yarısı bitti
Saçların ucundan kesildi ama haftaya boyayacağım.
Bu arada günlük banyo rutinime kahve telvesi ekledim hergün yapıyorumİçtiklerimiz boşa gitmesin ama dimi
19 aylik oldu bugunHangi program canım ? Bence devam ettirebilirsin onların bildiriminide yap burda motive olmak adına
Ben diyetteyim ağustosun başından beri 4 kg verdim şükğr. Her gün 2 kez üst üste leslie1 mile express yapıyorum sauna eşohmanıyla
Ayy sonunda benim gibi biri gelmiş
Canım bende çareyi burda buldum valla zayıflarken takımlarda moyive oluyorum birde kendime bakmak için böyle bi topic oluşturayım dedim eminim benim gibiler vardır diye :)
Bende üşeniyorum işte yapmaya halbuki çok faydalı. Haftada 2 gün kendimize süre ayırarak bence gayet bakımlı olabiliriz.
Bebekten sonra bende mahfoldum valla..
Ne kadarlık bebeğin ?
Bende aynı canım. Ama bu yıl ayda 1 olmak üzere yapacağım. Zaten anca çıkıyor. Biter umarım tamamen.
Ben hamileyken kullandım ama az..
Aynen bende öyle yaptım zararı yok diye kullandım. Ama benim çok çıkmadı hamileyken..
Bence çok güzel progtam yapmışsın tatlım kendine hemde süper ben o kadar şeyi yapmaya vakit bulamam bebekten işten güçten :) limon maydonozu ne için yapıyorsun ?
Gülsuyunu dediğin iyi oldu bimde madem gidip bende alayım :) içilebikir olanlar gerçek etkiyi yapıyormuş zaten
Canım harikasın. Kahve telvesini ne için yapıyordun ? Günde 2 fincan içiyorum bende ve hergün duşum var spor sonu. Bende yapayım ? Yoksa çatlaklar için mi ?
Benimkide tam 11 aylık.19 aylik oldu bugun
Seninki ne kadarlij
Benim kilo verme derdim yok hatta alsam iyi olur...emzire emzire eridim...
İyiymiş bak bende yapcamÇatlak yok ama biraz selülitim var belki ona iyi gelir diye yapıyorum.Banyoda birde normal lif kullanmıyorum sert kıllı fırça kullanıyorum.
Adından telveyi tüm vücuduma yayıyorum.o sırada saçımın ucunu kremliyorum.Banyodan sonra bir yumuşak oluyor o cilt amanın deyim ben sana
Fincanın dibindeki telve yetiyo tüm vücuda.
Şu selülite bir çözüm bulmalı.Günde 3 km tempolu koşuyoum eve bant aldırdım eşime.Sanırım sonuçu görmek için biraz daha beklemek lazım.
Şu taşınma işi bitsin diğer evde pilaesi deneyeceğim.Günlük azar azar kasmadan başlayayım diyorum canımCanım plateside dene :)
Selam hanımlar ben de bakımsızlardanım tırnaklarımı bile kesemedim bu hafta ama saçlarımı kestirmiştim geçen ay kısacık bu senenin tek bakımı o oldu sanırım o derece yanibebeğim 8 aylık banyo bile zor yapıyorum.tüyler aldı başını gidiyor.lumea işe yarıyomu hakkaten ben de almayı düşünüyorum
Aynen canım fazla yorma sonra beziyor insan..Şu taşınma işi bitsin diğer evde pilaesi deneyeceğim.Günlük azar azar kasmadan başlayayım diyorum canım
Selam hanımlar ben de bakımsızlardanım tırnaklarımı bile kesemedim bu hafta ama saçlarımı kestirmiştim geçen ay kısacık bu senenin tek bakımı o oldu sanırım o derece yanibebeğim 8 aylık banyo bile zor yapıyorum.tüyler aldı başını gidiyor.lumea işe yarıyomu hakkaten ben de almayı düşünüyorum
Olursun canim azmin yeterBenimkide tam 11 aylık.
Oda iyiymiş. Ben emziremedim belki emzirsem bende zayıflardım.. neyse bi aksilik çıkmazsa bi kaç aya zapzayıf bi anne olcam :)
Hangi program canım ? Bence devam ettirebilirsin onların bildiriminide yap burda motive olmak adına
Ben diyetteyim ağustosun başından beri 4 kg verdim şükğr. Her gün 2 kez üst üste leslie1 mile express yapıyorum sauna eşohmanıyla
Olursun canim azmin yeter
Emzirmek iyi hos da belli bir aydan sonra acayip yoruyor insani...birde emerek uyuyor hala kara kara dusunuyorum nasil biraktircam diye....bu cocuk emmeden uyuyacagini hayal bile edemiyorum o denli bagimli artik Allah bana sabir versin...:)
Bakima da ufak ufak basliycam bir program yapmayi deniycem buralardayim yani :)
Tavsiyeler de verelim topikce
23. Gündeyim demiştin değil mi !! Valla helal olsun süper ilerletmişsin sonuçları burayla da paylaivayy çok iyi vermişsin tebrik ederim canım :) Ben Jillian Micheals'in 30 day shred programını uyguluyorum. Hatta forumda da topiğimiz var gel sende :) Bugünde spor dışında ayaklarıma ayak kremi sürdüm topuklara fln çok iyi geliyor. Sabaha kadar dursun bakalım..
Merhabaa benimde bakımımı rütine dönüştürmem lazım.
Sorulara cevap vereyim.
1. Saçıma fön çektrmiştim ama evde sürekli tepede topuz yaparm.
elim ayaklarım manikürlü pedikürlü kendim yaptım geçen.
2 gün önce kaş bıyık hallettim kuaförde
Lazer epi. Yaptırıyorum pzrt randvm var.
Yarın duş alıp tekrar kuaförden fön çektirmeyi düşünüyorm.
Eylül 15 gibi dip boyası yaptırıcam.
Saçlarımı 1 ay önce kestirdim.
2. Bakımlı olmak benim için ferahlık. Kendimi özgür ve hafif hissediyorum. ozgvenimi arttryor
3.genel ihtiyaçlarn harcinde pek bisy yapmyorum.
zaman bulamyrm. zor geliyor. zaten genel ihtiyaçlar da kuafrde yaptrnca daha bi kolay oldu. artk evde saç boyamyorm saça sekil verme yapmyorm filan
r şeyi yapmaya vakit bulamam bebekten işten güçten :) limon maydonozu ne için yapıyorsun ?
Gülsuyunu dediğin iyi oldu bimde madem gidip bende alayım :) içilebikir olanlar gerçek etkiyi yapıyormuş zaten
Maşallah canım malum temizlik haftası hepimize kolay gelsin :)Benimde bugun bir suru isim vardi canim mutfak dolaplarini indirdim vs. Baya yoruldum ama bakımı ihmal etmedim :)
Yazdiklarimin hepsini yaptim :) aslinda bende usengec bi insanim ama bunlari isin arasinda bile yapabiliyosun isteyince :)
Çamur maskesini çeneme ve burnuma yaptim baya hosuma gitti bakalım ihtiyac duydukca yapicam yarayacakmi bana :)
Hindistan cevizi yagı ve şekerle yaptigim peelingden de cok memnunum :)
Suyu da odem atsin diye 10 gunde bir hazirliyorum canım bence tok da tutuyor :)
Lumea almayı dusunuyodum bende sen memnun musun :)