Bakımlı Olma Topiği :)

Kişın oyle canim ya benim banyoda baaya büyük heryer fanyans tas oyuzden havluluk var sade petek ısınmıyor oyuzden ne girmek geliuo icimden nede girince çıkmak :halay:
Bende 2.ci bakkm gününde killarimda başa cikmayi düşünüyorum :KK70::KK70:
Çok haklısın ya :KK70:
Amaaan kıllar mühim en baş kural kılsız olmak :KK70:
Selam kızlar
Yüzüme maske yaptım
Süslendim okula gittim :) eve gelip makyajı çıkardım işte :)

Okuyo musun canım ne okuyorsun :)

kızlar selam akşam çok bişey yapmadım
cilt temizliği
diş temizliği
bcak kıllarımı aldım
yuzume nemlendrici sürdüm
kaşlarıma vazelin sürdüm
yattım sporumu yapamadım bebeğim huysuzlandı o uyuyunca kendi yatağa attım hemen :KK45:

kızlar selam akşam çok bişey yapmadım
cilt temizliği
diş temizliği
bcak kıllarımı aldım
yuzume nemlendrici sürdüm
kaşlarıma vazelin sürdüm
yattım sporumu yapamadım bebeğim huysuzlandı o uyuyunca kendi yatağa attım hemen :KK45:
Daha napcan kız yapmışsın birsürü şey.
Squat mı yapıyordun ?
Keşke yapsaydın ya onu atlatma tatlım

kızlar bakım gününü dün yapcaktım ama dün temizlikdi spordu açlıkda var tabi sonrasındada çekilcek 1 dişim var 5 kere gittim iltihaptı akşamdı haftasonuydu bi türlü çekilmedi oda başladı ağrımaya yapamadım bugün artık :KK43:

Tatlım okadar yprgundumki atladım yaa malesef :KK43:(
Ozaman dünü dinlenme günü yap bidahaki dinlenme gününü atlayıp geç tatlım :KK66:

kızlar bakım gününü dün yapcaktım ama dün temizlikdi spordu açlıkda var tabi sonrasındada çekilcek 1 dişim var 5 kere gittim iltihaptı akşamdı haftasonuydu bi türlü çekilmedi oda başladı ağrımaya yapamadım bugün artık :KK43:
Canım hepsini biraraya sıkıştırıp kendini yorma zaten :KK66:
Bakımı bugğn halledersin.
Geçmiş olsun diş ağrısı iğrenç bişey :KK43:

Ozaman dünü dinlenme günü yap bidahaki dinlenme gününü atlayıp geç tatlım :KK66:

Canım hepsini biraraya sıkıştırıp kendini yorma zaten :KK66:
Bakımı bugğn halledersin.
Geçmiş olsun diş ağrısı iğrenç bişey :KK43:
teşekkürler canım kesinlikle iğrenç ilaçlar gargara dişinol fırçala buz masajı derken az hafifledi uyuyakaldım ama saat 1 i geçmişti :KK43:

Benim eşimde kaç gündür ağrı çekiyo iğne korkusuna gitmiyo doktora :)
2 sene çektim 2 sene daha çekerim diyo :KK70:
Yeterki iğne yapmasınlar :KK70:
o baya baya korkuyo canım :KK70:
ben korkmazdım kendim kanal tedavisine kadar herşeye gittimde bikere diş iltihabı yüzünden tüm yüzüm botokslu gibi şişti burdaki hastanelerde beni üniversiteye yolladı onlarda iltihaplıya bişey yapmadılar ama başka bi çürük dişimi çekti ama nasıl bir çekme diş kırıldı parça parça topladı o kan kokusundan ben bayıldım masada hemşireler başıma toplandı alkol koklatıyolar kendime geldim doktor devam ediyo bi daha bayıldım tansiyonum 7-5 olmuş o gün bugün korkmaya başladım o yetmezmiş gibi geçen akşam gittim dediki o dişi çekerken kırılır oyüzden akşam çekemeyiz yarama bildiğin tuzbastı:KK70:

o baya baya korkuyo canım :KK70:
ben korkmazdım kendim kanal tedavisine kadar herşeye gittimde bikere diş iltihabı yüzünden tüm yüzüm botokslu gibi şişti burdaki hastanelerde beni üniversiteye yolladı onlarda iltihaplıya bişey yapmadılar ama başka bi çürük dişimi çekti ama nasıl bir çekme diş kırıldı parça parça topladı o kan kokusundan ben bayıldım masada hemşireler başıma toplandı alkol koklatıyolar kendime geldim doktor devam ediyo bi daha bayıldım tansiyonum 7-5 olmuş o gün bugün korkmaya başladım o yetmezmiş gibi geçen akşam gittim dediki o dişi çekerken kırılır oyüzden akşam çekemeyiz yarama bildiğin tuzbastı:KK70:
Başına gelmeyen kalmamış resmen ya :KK57:
Bikere benimkide parça parça çekilmişti. Off zor oluyo ama halletmen lazım cesaretini topla git canım :KK43:

Bugün cuma bakım günü
günlük rutinler uygulandı
Ekstra bişey yapmadım çünkü yapcak bişey yok :KK70:
Kıl tüy yok tırnak yok siyah noktaları hallettim çarşamba.
Maske yapayım dedim ne yapacağımı bulamadım.
Garnieri maske olarak yapabilirim bugün.
Evet evet öyle yapayım.
Hepinizi öpüyorum :KK36:

selam :-) döününce iki tarafa birden döneyim bari :KK70:
dün yeni bir maske, vücut losyonu ve tırnak peeling i ile tırnak bakım yağı aldım. kişisel gelişim kitaplarıda aldım. dün eve gelir gelmez hemen bakımımı yaptım . bugün için sadece nemlendirici kullandım. yarın kuaför işlerinin bir kısmını halledeceğim inşallah

Kizlar dünkü bakim günü dolu dolu geçti :halay:
Oncelikle tüm rutinler uygulandi
Bacak koltukaltlari bikini bolgesi kısaca heryer tuyler alindi
Kas biyiklar alındı
Yuze peeling yapildi
Elimi yüzümü ve tum vücuduma nemlendirici sürdüm
3.5 litre su icildi
1.5 saat yürüyüş yapildi :KK31:

Bugün cuma bakım günü
günlük rutinler uygulandı
Ekstra bişey yapmadım çünkü yapcak bişey yok :KK70:
Kıl tüy yok tırnak yok siyah noktaları hallettim çarşamba.
Maske yapayım dedim ne yapacağımı bulamadım.
Garnieri maske olarak yapabilirim bugün.
Evet evet öyle yapayım.
Hepinizi öpüyorum :KK36:
Senle ben bile bakimli kadin olduk :21:

X