Bakımlı Olma Topiği :)

Ayy evet bide o saatler çok soğuk olır en sinir bozucusu o ya. Hayattan soğuma sebebi
Yine keyif yaptığın zamanın var ya benim oda yok hergün çalışıyorum ben
Şimdiden programını yap canım :)

Ayy evet bide o saatler çok soğuk olır en sinir bozucusu o ya. Hayattan soğuma sebebi
seni düşünüp mutlu olayım ozaman
aynen canım yavaştan geçmiş yılların çıkan sorularını bulup indiricem sonra kitap araştırması derken anca denk gelir gerçi benim şansıma bu müşavirliğin başlama sınavında son 8 senenin senede 3 kere yapılıyo bütün sorularını indirdim çalıştım o sene sınavları anadolu üniversitesi ankara üniversitesine devretti bütün soru stilleri herşey ilk defa görüyomuşum gibi oldu 5 ay çalışmıştım 1 puanla kaldım
bu arada cuma akşamı kayınvalideme gitcekmişiz iş çıkışı oyüzden benim cuma bakımı bu akşama alındı

günaydın bakımlı hatunlar

benim cildim ne yağlı ne kuru kışın hiç krem sürmezsem kurur onuda artık alışkanlığa getirdim her sabah sürüyorum sivilcem falanda yok çok şükür regl döneminde 1 tane çıkar yada oda çıkmaz oyüzden yüzümde bana en önemli problem gözaltı morluklarım öyle esrarkeş gibi değilde hafif biraz genetik, uyku düzeni yok bütün günde pc başında çalışınca oluyor malum daha önce patates salatalık denedim ama 1 gün yaptım sonra bidaha yok ama bugünden itibaren bunuda rutin hale getirip pamuğu yeşilçaya batırıp 15 dakika bekleticem

Tanıdığım tüm başaklar aşırı titiz ve bakımlı balıklar da ben gibi aldığı kremi sürmeye useNip tarihini geçiriyor o yüzden dedim ama tabi kişiden kişiye de değişir
ben başağım evet titiz ve bakımlıyım eğerki çok morelim bozuksa kendmi salabiliyorum salmaktan kastımda vucutu temizliğinden deil kesinlıkle mesela makyaj yapmam. ama onun dışında kıyafetim vucut temizliği her daim şart geneldede mutludurlar başaklar pozitifdirler seviyorum kendimi :))

canım onaözel kremler var araştırabilirsin bnce patetsle yeşilçayla olcak iş deil. arkdaşaımın demediği kalmadı hala uğraşıyor dur uyansında sorayım çözüm bulabilmişmi onunda genetik. makyaj yapmasa bile göz altlarını illa kapatır taktı gözünn altına :)

biriniz cocuklu biriniz işli ben napayım hem işli hem çocuklu

valla çok makbule geçer canım umarım faydasını görmüştür bende denerim :)

herzamanki gibi
dişler fırçalandı
yüz yıkama jeliyle yüzüm yıkandı
nemlendirildi
tırnaklarımı törpüledim
en yakın zmandada saçlarımı kestirip boyamam lazım
bide limonu kullandıktan sonra atmayın tırnaklarını limonun içinde 5 dk bekletin tırnakları beyaz ve çok güçlü yapıyor denendii :)

tebrik ederim canım gerçekten insan yapmak isteyince herşeye vakit ayırabiliyor

canım mali müşavirlik staja başlamayamı girceksin yoksa bitirme yazılı sınavınamı

ne güzel yaa inşallah canım geçersin.
inşallah canım evlenmeden önce iş değiştirmiştim benim staj yerim kocaeli başladığım firmada kocaeli istanbul sınırında istanbula bağlıymış 4 ay öyle boş geçti 4 ayda evlendim çalışmadım 8 ay boşum var yoksa eylülde staj bitiyodu kısmet ama herşeyde vardır bir hayır

Nasip herşey canıö vardır bi hayır
Evet o günlere işimiz çıktıysa farklı güne aktaralım bakımları
Ayy benimde göz altlarım hep mor ben de kısa zamanda ona el atacağım

Maşallah ya doğru başaklar bakımlı oluyo buna bende dikkay ettim
biriniz cocuklu biriniz işli ben napayım hem işli hem çocuklu

Senin işin daha zormuş

Güzel bilgi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…