- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
Merhaba canım senin mesajlarını okuyupta imrenmemek mümkün değil malesef kaçta işbaşı yapıyosunki duş al kremlen fön makyaj yapabiliyosunMerhaba kızlar,
Bende rutin günlük bakımlarımı yapıyorum. Sabah kalk duş al, tüm vücut komple kremlerim. Fön çekerim, hafif makyaj sabah bu kadarcık. İşten eve gidince hemen makyajımı çıkarırım yüzümü temizlerim ve bolca krem sürerim (cildim çok kuru malesef) yemek , temizlikten sonrada tekrar duş, sonra tüm vücut kremlenir tırnaklarımı ve kaşlarımı elden geçiririm. Saçıma bakım yağından sürerim ve bugün biter benim için.
Bende diyetimi son günlerde bozdum.
Merhaba canım senin mesajlarını okuyupta imrenmemek mümkün değil malesef kaçta işbaşı yapıyosunki duş al kremlen fön makyaj yapabiliyosunben bu bakım topiğine yazana kadar o makyajlada uyurum ertesi gün uyanınca silerdim burası benim için çok iyi bi topik gerçekten nekadar üşengeç olduğumu farkedip gaza geliyorum
ben 7 de iş başı yapıyorum canım oyüzden 05:45 gibi kalkıyorum servisle gidersem 06:05 geçe evden cıkmış olmam gerekiyor ilk beni alıyor oyüzden bizde eşimle arabayla gidiyoruz en azından 06:30 - 06:35 gibi evden çıkıyorum eğer kahvaltı yapmayıp sabah bişeyler hazırlamazsam makyaj yapıyorum ama diğer türlü dahada erken kalkmam gerekiyorSabah 7.00 de kalkıyorum canım. Evden çıkmam 8.30 u buluyo hatta geçiyo bile. İşe arabamla gittiğim için zamandan avantajlıyım.
ben 7 de iş başı yapıyorum canım oyüzden 05:45 gibi kalkıyorum servisle gidersem 06:05 geçe evden cıkmış olmam gerekiyor ilk beni alıyor oyüzden bizde eşimle arabayla gidiyoruz en azından 06:30 - 06:35 gibi evden çıkıyorum eğer kahvaltı yapmayıp sabah bişeyler hazırlamazsam makyaj yapıyorum ama diğer türlü dahada erken kalkmam gerekiyor
Balık Burcu musunuzMerhaba canım senin mesajlarını okuyupta imrenmemek mümkün değil malesef kaçta işbaşı yapıyosunki duş al kremlen fön makyaj yapabiliyosunben bu bakım topiğine yazana kadar o makyajlada uyurum ertesi gün uyanınca silerdim burası benim için çok iyi bi topik gerçekten nekadar üşengeç olduğumu farkedip gaza geliyorum
terazi canımBalık Burcu musunuz
Balık Burcu üşengeç Ligi gördüm de ondan sordum ben balığım. Hiç makyajı mi temizlememterazi canım
kesinlikle canım ya 60.5 görmüşken 64.5 nedir diye dün akşam çıktım zıvanadan yedim durdum iyi halt ettim
aynen moddan çıkmak eski halime dönmeye hiç niyetim yok bakım dün olmadıysa bugün olur
Valla süpersin ya.Merhaba kızlar,
Bende rutin günlük bakımlarımı yapıyorum. Sabah kalk duş al, tüm vücut komple kremlerim. Fön çekerim, hafif makyaj sabah bu kadarcık. İşten eve gidince hemen makyajımı çıkarırım yüzümü temizlerim ve bolca krem sürerim (cildim çok kuru malesef) yemek , temizlikten sonrada tekrar duş, sonra tüm vücut kremlenir tırnaklarımı ve kaşlarımı elden geçiririm. Saçıma bakım yağından sürerim ve bugün biter benim için.
Bende diyetimi son günlerde bozdum.
Merhaba canım senin mesajlarını okuyupta imrenmemek mümkün değil malesef kaçta işbaşı yapıyosunki duş al kremlen fön makyaj yapabiliyosunben bu bakım topiğine yazana kadar o makyajlada uyurum ertesi gün uyanınca silerdim burası benim için çok iyi bi topik gerçekten nekadar üşengeç olduğumu farkedip gaza geliyorum
Ayy çok erken kalkıyorsun hava ışımadan.. çok zor olsa gerekben 7 de iş başı yapıyorum canım oyüzden 05:45 gibi kalkıyorum servisle gidersem 06:05 geçe evden cıkmış olmam gerekiyor ilk beni alıyor oyüzden bizde eşimle arabayla gidiyoruz en azından 06:30 - 06:35 gibi evden çıkıyorum eğer kahvaltı yapmayıp sabah bişeyler hazırlamazsam makyaj yapıyorum ama diğer türlü dahada erken kalkmam gerekiyor
Balık Burcu üşengeç Ligi gördüm de ondan sordum ben balığım. Hiç makyajı mi temizlemem
Canim burcdanmi kaynaklanir bilmem ama ben bu topige ilk yazmaya basladigimda dis fircalama aliskanligi bile yoktu buraya yazmak icin fircaladim ilk basta simdi rutinlerim arasında hersey kendimiz icinBalık Burcu üşengeç Ligi gördüm de ondan sordum ben balığım. Hiç makyajı mi temizlemem
Bakımlı kadinlari seviyoruz senin dedigin gibi masallah canimBugün çarşamba bakım günüydü.
Misafirliğe gidince benim işler biraz aksadı.
Günlük rutinlerimi uyguladım.
Ekstra olarak sadece yüzüme buhar banyosu yaptım ve kardeşimin aldığı yüz temizleme cihazıyla cildimi temizledim
Misafirliğe giderken özenerek giyindim ve makyaj yaptım
Bunlar benim için büyük değişiklik
Bikini bölgeme lazer yapacaktım dışarı çıkınca kaldı. Artık yarına ya da cumaya
Birde kaşlar aldırılacak ilk vakitte iyice rezil olmadan
Canim burcdanmi kaynaklanir bilmem ama ben bu topige ilk yazmaya basladigimda dis fircalama aliskanligi bile yoktu buraya yazmak icin fircaladim ilk basta simdi rutinlerim arasında hersey kendimiz icin
Cuma sabahi tartilicam bende merak ediyorum canimO tartıdan olmuş sen bozma moralini
Aynen canımmm motivasyon düşürmek yok
Valla süpersin ya.
2 kere duşmu alıyosun gündebide saçların uzundu senin ?
Kız herşey neysede saç beni çok yorardı heralde. Habire kurutmak taramak..
Kaç kilosun boyun kaç hedefin ne
Ayy ben geçen seneli beni anlatsam sizlere ohooo
Ayy çok erken kalkıyorsun hava ışımadan.. çok zor olsa gerek
Aaa bu hiç olmadı bak
Bendede kıl tüy yok kis geldi ellerimde yara yok grip oldum burnumda soyulma yok yüzüm yumusacik hic sivilcem yok yirnaklarim törpülü seytan tirnagi yok ben neymisim ya
Bende her hafta biyerlerimi epilasyon yapıyorum topiği açtığımdan beri kılsızımtüylerimin çıkmasına bile izin vermeden lazerliyorum şık şık
Ya erken kalkmak güzel aslında ama tam güneş doğarken falan uyanacaksın.Cuma sabahi tartilicam bende merak ediyorum canim
Sabahlari ben giyiniyorum ediyorum sabah ezani yeni basliyo biraz daha kis gelince ezan sirketteyken okunuyo falan alıştım artik
Bendede kıl tüy yok kis geldi ellerimde yara yok grip oldum burnumda soyulma yok yüzüm yumusacik hic sivilcem yok yirnaklarim törpülü seytan tirnagi yok ben neymisim ya
Kesinlikle sinir bozucu insanlar sicacik yataginda havanın tam en soguk olduğu saatlerde ben kalkmak zorundayim hatta arabanin muaynesi gelmis esim arabayi sanayiye birakmis yarin servisle gidecgimden ise saati 05.15 e kurdumYa erken kalkmak güzel aslında ama tam güneş doğarken falan uyanacaksın.
Sen şimdi en sinir bozucu saatte kalkıyorsun bana göre
Alıştıysan sorun yok.
Bende önceden en erken 11 de kalkardım hey gidi gençliğim
Şimdi kızıma göre herşey saat 8 iş başı
Akşam 8.30 çıkış
12.5 saat mesai hehheyt
O değilde ev işi yapıyorum bakım yapıyorum ders çalışıyorum yemek yapıyorum gezmeye gidiyorum bebek bakıyorum.
Önceden bişeye vaktim olmuyo falan derdim. Çocuktan sonra anladım ne çok vaktim varmış. Her anım değerli resmen.
Ve insan isteyince herşeye vakit ayırıyo.
Öyle çocuk var bakımsızım o yüzden falan fasa fiso ya
Tanıdığım tüm başaklar aşırı titiz ve bakımlı balıklar da ben gibi aldığı kremi sürmeye useNip tarihini geçiriyor o yüzden dedim ama tabi kişiden kişiye de değişirCanim burcdanmi kaynaklanir bilmem ama ben bu topige ilk yazmaya basladigimda dis fircalama aliskanligi bile yoktu buraya yazmak icin fircaladim ilk basta simdi rutinlerim arasında hersey kendimiz icin