Bakımlı Olma Topiği :)

Sanırım duymuştum bunu.
Aman dikkatli ol canım.
İnşallah en az hasarla atlatırsın..

çok teşekkürler canım inan bana çok iyi geldi bu topik 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kendim için hiç bişey yapmadığımı farkettim yine hiçbirşeyim geri kalmıyo evimide topluyorum yemeğimide yapıyorum gezmemi işe gitmemi herşeyimi yapıyorum vakit yok diye bişey yokmuş istense o vakit yaratılıyomuş aynaya bakmaya başladım kendime önem vermem gerektiğini hissettim en basitinden havalar soğumaya başladığında benim elim yara olur dudağım çatlar yaza kadar bu böyle devamdı aklıma gelicekte karşımda biri krem sürücekte bende öyle yapardım ama şimdi öyle değil ve yaptıklarımdan ötürü hem kendimi iyi hissediyorum hem özgüvenim artıyor dediğin gibi kendimizi baştan yaratıcaz

maşallah canım tebrik ederim gerçekten

6 yaş büyüksün benden

Çok sevindim böyle bi fayda sağladığıma sana herşey güzel olacak inşallah.
Ben kendim için bişeyler yapardım ama mutsuzluktan fırsat olmadı
Neyse bundan sonrası güzel olacak

Hoşbulduk canım
Evet canım uyumak , yemek veya içmek nasıl ihitiyaçsa, bakımlı olmakta ihtiyaç gibi düşünülüp alışkanlık haline getirilirse her daim bakımlısın :)

Cilt bakımı tırnaklar saça fön veya masa her neyse sac bakımı ıste birde bence makyaj provası yap kendın yapıcaksan çünkü özel gunlerde genelde hep stres oluyo ınsan ne gıyıcegını ayarla çanta takı ayakkabı herseyın hazır olsun

Kızlar ciltdekı lekeler ıcın lazer tedavısı yaptıran varmı acaba bu fıkır versenız ben ıstıyorum ama sonuç verırmı acaba

Günaydın
Dün bakım günüydü.
Ben günlük rutinlerimi uyguladım.
Ekstradan el ayak tırnak bakımı yaptım

Çok teşekkürler canım yorumun için tüm dediklerin hazır sac ve makyajida aksam üstü yapicam eşim haftasını ağva ya 1 gün kalmalı rezarvasyon yaptırmış bugünden kutluyoruz

Ben yaşlandım ya kabul ettim :)
Mutsuzluk tek kelime ama içinde neler neler barındırır bundan sonra mutlu ve bakimlıyız :)

Günaydın
Dün bakım günüydü.
Ben günlük rutinlerimi uyguladım.
Ekstradan el ayak tırnak bakımı yaptım
Günaydın canım benimde bakım günüydü
Kaslar bıyıklar alindi
Ellerimde şeytan tırnakları çıkmıştı onlar temizlendi kremlendi ( bugün kismetse oje sürülecek :))
Duş alındı tüm vücuda nemlendirici sürüldü
Saçlar kremlendi
Yüze peeling yapildi

Ben yaşlandım ya kabul ettim :)
Mutsuzluk tek kelime ama içinde neler neler barındırır bundan sonra mutlu ve bakimlıyız :)

Yok canım o kadarda değil

Mutlu ve bakımlı olmaya devam hiç yaşlanmayız kiii

Ohh süpersin. Ben dün daha farklı planlamıştım ama hastalanınca kaldı.. artık çarşambaya

Kizlar elimden geldiği kadar yaptım oje surdum sonrasında 3 kulak pamuguyla zor temizledim okadar berbat sürdüydüm tekrar dus aldim saclar once kremledim sonra köpük sürdüm elimle sekil verdim makyaj yaptim elbisemi giydim sanirsam hazırım ve heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…