katılıyorum sana canım. bencede tesettürlüü olup ojeli olmak saçma ve tesettürün anlamı kendini saklamak bende bunu tam anlamıyla yapamıyorum tamam kıyafetimde vucudum v.s. belli olmaz ama güzel olmak içinde hafif makyaj flan yapıyoruz yani. ama tam anlamıyla tesettürlü olmay çok isterim inşallah oda olucak.Tesettürlü olmanın asıl manası benim bildiğim kendine baktırmamak erkeklere güzel görünmemektir. Eş hariç tabii. Ben dışarda makyaj yapıyorum o ayrı mesele.. en doğrusunu yapabilmek isterim bir gün elbette.. ama makyaj yapmayan tesettürlü kadıba paçoz denmez. Tesettürün amacı gizlenmek olduğu için zaten makyajı dışarda yapmamak en doğru olanı aslında. Kara çarşafın altında oje sürüp ruj sürüp dışarı çıkmak yanlış ve tesettürü lekeleyen bi davranış bence. Benim bildiğim öyle.
Ama tabikide ev içinde ve uygun ortamlarda bakınlı olmak en güzeli bizimde burda amacımız bu zaten.
Ama burda tesettürlü kadın dışarı çıkarken makyaj yapmalı paçoz olmamalı diyemeyiz bence. Bu tercih meselesi. Kimisi yapar yapmak istemeyen yapmaz.
İyi günler.
Aynen öyle canım benim allah en güzelini yaşamayı nasip etsin hepimize.katılıyorum sana canım. bencede tesettürlüü olup ojeli olmak saçma ve tesettürün anlamı kendini saklamak bende bunu tam anlamıyla yapamıyorum tamam kıyafetimde vucudum v.s. belli olmaz ama güzel olmak içinde hafif makyaj flan yapıyoruz yani. ama tam anlamıyla tesettürlü olmay çok isterim inşallah oda olucak.
bu konuda anlatılacak çok şey var fakat din üzerine konuşmak yasak olduğu için yazmıyorum canım neyse biz kendimizi biliyoruz örtümüzün anlamını biliyoruz çok şükür..Aynen öyle canım benim allah en güzelini yaşamayı nasip etsin hepimize.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamak isteyemeyen anlamıyo :)
Hındıstan cevızı yagının saca faydası nedır acaba ? bende zeytınyagı ve yumurta karısımı suruyorum bıraz uzadılar sankı*Saclarimi yeni kestirdim kırıklar gidince saclar baya canlanıyor.
*Saclarima duzenli olarak hindistan crvizi yagi suruyorum (diplere getirmemeye dikkat ediyorum kepek yapiyor)
*Kendi çapımda manikurumu de hallediyorum.
*Makyajla kesinlikle uyumuyorum.
*Loreal in temizleme sütünü aldım makyaj yapmamis olsam bile pamuktan kir cıkıyor.
*Çamur maskesi aldım çenem ve burnumdaki siyah noktalarım icin kullanıcam. Ardindan gül suyu ile silicem tonik olarak.
Bu arada gül suyunun gözenekleri kücülttüğünü soyluyorlar bakalım denicem.
*Bol su icmeye ve en azindan gunde yarım saat yuruyus yapmaya calisicam.
Aynen öyle tatlım , çok şükürbu konuda anlatılacak çok şey var fakat din üzerine konuşmak yasak olduğu için yazmıyorum canım neyse biz kendimizi biliyoruz örtümüzün anlamını biliyoruz çok şükür..
Evet canım evde lazer aletim var philips lumea kullanımı çok kolay gerçek lazer gibi olmasa da etkisi ev epilasyonu olarak gayet iyi araştırabilirsinMerhaba , lazer epılasyonu evde mı yapıyorsunuz?
pekı azalma oldumu ? bende ozel merkezlerde yaptırmayı dusunuyorum tekrardan ( gecmıste yaptırmıstım yarıda bıraktım ) tavsıye edermısınız?Aynen öyle tatlım , çok şükür
Evet canım evde lazer aletim var philips lumea kullanımı çok kolay gerçek lazer gibi olmasa da etkisi ev epilasyonu olarak gayet iyi araştırabilirsin
pekı azalma oldumu ? bende ozel merkezlerde yaptırmayı dusunuyorum tekrardan ( gecmıste yaptırmıstım yarıda bıraktım ) tavsıye edermısınız?Aynen öyle tatlım , çok şükür
Evet canım evde lazer aletim var philips lumea kullanımı çok kolay gerçek lazer gibi olmasa da etkisi ev epilasyonu olarak gayet iyi araştırabilirsin
Baya bit azalma oldu 2.5 yıldır kullanıyorum. Ama araya hamilelipim girdiği için 1 yıl daha az yapmaya çalışmıştım.pekı azalma oldumu ? bende ozel merkezlerde yaptırmayı dusunuyorum tekrardan ( gecmıste yaptırmıstım yarıda bıraktım ) tavsıye edermısınız?
sıkayet var.com da cok kotu yorumlar varBaya bit azalma oldu 2.5 yıldır kullanıyorum. Ama araya hamilelipim girdiği için 1 yıl daha az yapmaya çalışmıştım.
Özele gitme imkanın varsa o daha iyi canım öyle yap
Neyden şikayet var lumeadan mı gerçek lazerden mi ?sıkayet var.com da cok kotu yorumlar varkorktum acıkcası acaba alsammı
lumea dan sıkayet varNeyden şikayet var lumeadan mı gerçek lazerden mi ?
Bilmem nasıl ki şikayetler ben çok memnunum ev için ideal bi ürün çevremdekilerde çok memnun benden görüp alan çok..lumea dan sıkayet var
onlarada guvenmıyorum malesefBilmem nasıl ki şikayetler ben çok memnunum ev için ideal bi ürün çevremdekilerde çok memnun benden görüp alan çok..
Sen bilirsin canım gerçeğine imkanım olsa gerçeğine giderdim ben ama. İmkanın varsa git evde uğraşma
O zaman ne diyeyim tatlım ağda yaptır o zaman ömür boyu hem yunuşacık olursunonlarada guvenmıyorum malesefbıtecegıne ınanmıyorum
Ben yaşlanmaktan korkar oldum sizde de varmı? Kırışmamak için napsak
Bende çok gaza geldim canım bende toparlandım valla devam edeceğimede inanıyorum :)ayperest yanlız konun beni acayip gaza getirdi çok iyioldu bu kendimii toparladım baya bi :) ama buda bir gerçek kadın mutluysa bakımlıolur mutsuz kadın bakımsız kadındır bu çoook doğru çünkü bende morelim bozukken kendmi hemen salarım
Saça bakım yapıyor diye duymuştum ben. yumuşaklık, parlaklık, besleme.Hındıstan cevızı yagının saca faydası nedır acaba ? bende zeytınyagı ve yumurta karısımı suruyorum bıraz uzadılar sankı
Yumusacık yapiyor ve cabuk uzatiyor kemdimde bunu gordum :) yagin artaninı şekerle karistirip dudak ve ellere peeling yapiyorum birde o da yumusacik yapiyor :)Hındıstan cevızı yagının saca faydası nedır acaba ? bende zeytınyagı ve yumurta karısımı suruyorum bıraz uzadılar sankı