Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl güzel anlatmışsınız kızlar... insanın hemen yerinden kalkıp bir şeyler
yapası geliyor. ben de bakımlı sayılırım. duş, nemlendirici, düzenli makyaj
temizliği, her gece yıkama jelleri, tonik, peeling vs. vs. ama bazen çok üşeniyorum
dişimi fırçalayıp atıyorum kendimi yatağa. bi daha böyle tembel hissettiğimde
yazdıklarınız okuyup gaza gelicem!!
insan bunları yapınca havası değişiyor, ertesi güne de güzel başlıyor
iyi ki yazmışsınız opuyorumnanaktan

selam kızlar bnde geldimopuyorumnanaktan

Ben de anlatıyım hemen hihoyyyt

Sabah kalkar kalkmaz yüzümü , yüz temizleme fırçama sürdüğüm yüz temizleme jelimle daireler çizerek , yaklaşık 5 dakika kadar fırçalarım... Dişlerimi fırçalarım... Geçerim yatak odama... Yüzüme nemlendiricimi sürerim, hafif makyajımı yaparım... Göz kalemim (bazen mavi bazen siyah ) , pudra, dudak için krem ve ruj , ardından bir de kirpiğimi kıvırttım mı biter makyajım... Abartıyı sevmem...Bebeksi ve masum bir yüzüm var, o yüzden makyajı abartınca , rimele, fara filan kalkışınca yüzüm kaldırmıyor, yakışmıyor pek... Doğal makyaj bana yakışanı....
Saçlarımı güzelce toplarım veya düzgünse açık bırakırım... Üstüme o gün için seçtiğim kıyafetimi giyerim, kıyafetim etekse muhakkak altına topuklu ev terliğimi, eğer sporsa spor pofidik terliklerimi giyerim. Benim için uyum ve kombinasyon çok önemlidir. Daha bakımlı görünürsünüz böylece yerimseniben
Ellerime her daim kremimi sürerim, aksi halde çok kuruyor benneyaptımki
Hemen her gün banyo yaparım kışın... Banyoda mis kokulu bir banyo jeli, kese,ponza vs gibi işlemler... Çıkınca vücut yağı, ayak kremi , el kremi , yüz kremi, saç bakım ürünüm ayrı ayrı sürülür ve misler gibi kokmak için parfüm sıkılır zemuszemus Doğru kocişin yanına opuyorumnanaktan
El tırnaklarım düzgün biçimde törpülüdür her zaman.. ama uzun değildir, çünkü evliyim ve yemek yaparken hijyeni sağlamam pek mümkün olmuyor...
Daha da nasıl bakımlı olabilirim diye habire düşünür dururum, neler yapabilirim kendimi daha hoşlaştırmak için diye ...Ama kozmetiğe fazla dayanmadan... Sadece şu kremi değil de şunu alsam daha mı iyi olur, veya şu kremin kokusu daha mı kalıcı acaba , onu mu denesem filan gibi değişiklikler yaparım arada... Yok cildimi sıkılaştıran bir krem mi yoksa daha yoğun nemlendirici mi daha iyi gelir gibi düşünür kafayı bununla bozar dururum kafamçokkarıştı
Tam bir bakım psikopatıyım yaaasositososito

katılmamak eldemi, ne kadar da haklısın.

böyle güzel bir foruma uzun süre ara verilmiş cevap ve katılım daha sık ve aktif olmalı değil mi kızlar?

bende bakımım için herşeyi yapıyorum çok özen gösteriyorum kendime evde bile olsa asla paspal bir şekilde gezmem...

bende bakarım kendime canım sıkılsa bile direkt ayna başına :) ama bakımlı olmak güzel bişey

ewet niye kimse yazmıyo ben her akşam eve gelirken mutlaka biyere uğrayıp takı, makyaj malzemesi veya süs püs bişeyler alırım, artık alışkanlık haline geldi, ama hoşuma gidiyo, özellikle saçımla uğraşmak :)

bakımlı olmak kadar insanı mutlu eden bir durum yoktur bence.
Herşeyden önce kendim için bakım ve özen gösteririm.
Evde dahi olsam tüm gün genel itibarıyla yaptıklarım değişmez.

kalkarkalmaz güzel bir duş alırım dişlerimi fırçalarım saçlarımı tararım
yüzüme hafif bir nemlendirici sürer ardından hafif bir pudra dokundururum
Çok abartı olmayacak şekilde siyah bir göz kalemi ve dudaklarım için renksiz
dudak vazelini.
Aksam da yine aynı şekilde yüzümü temizler yıkar nemlendirici sürer yatarım.
Haftada bir bazen de iki kez mutlaka yüz maskesi yaparım yatmadan.

Bir de tabi duş sonrası vücut losyonumu,ayak kremlerimi sürerim.
el kremlerim herdaim çıkardadır.
çok kokulu yoğun parfüm sürmem hafif çiçek kokulu deodorantlar kullanırım gün içierisinde birkez olmak üzere.
Kıyafetlerimin ütülü temiz olması ve uyumlu görünmesi önemlidir.
Her bakımdan öncelikle kendimiz için bakım.Yüzümüzün gülmesi ve mutluluk için

selam bakımlı kızlar..

bakımlı olan insanlara savaş açan insanlarda var sizin çevrenizde de varmı:)
ben uyumu süslü olmayı ya kendimi seviyorum o yüzdende kendimle ilgileniyorum bakımlı olduğum zaman kıpır kıpır oluyorum

Bende kendime fazlasıyla özen gösterenlerdenim ara ara iş yoğunluğundan aksatmışta oluyorum.

Düzenli olarak duş, vucudumda kıla tamamullum yoook
onun dışında makyaj yapmadan çıkmam dışarı,
göz altı kapatıcısı malesefki göz altlarımda hafif morluklar var rimel yeşil kalem parlatıvcı ve biraz şeftali tonlarında allıkla tamamlar
tabi öncesinde düzenli olarak kullandığım nemlendiricilerimi sürerim gece krami olarakta ozon kremi kullanmaya başladım
tamamiyle doğal sivilcelere iyi gelen sonrasında ten rengini açan ancak bi etkisini görmedim ilerleyen zamanlarda olur umarım.
sabamed in sivilce sabununu kullanıorum tabiki parfümsüz aslaaa gezmem escada collection favorimdirrr.
saçlarım genelde doğal renginde koyu kahve ye boyattım en son sarı tonlarını kendime yakıştırmıyorum şimdilik bu kadar...

Sohbete katılım giderek azalmış
Aslında çok güzel bir konu açılmış. Bayanların kendini salmaması gerekiyor.
Bakımlı ve temiz olmayı alışkanlık haline getirmek lazım.
İnşallah katılım fazlalaşır.

yilda en az bir kez agiz sagligi ve dis guzelligi icin bakim yaptirilmali dislere, insanlarin gulusunde en etkili ve dinlenirligi canli tutan organdir agiz. sararmis yada eksik disler kisi icin eksi puan.
evde bile uygulanacak dis guzeligi icin bir cok metod oldugunu biliyorum.

ve tabi ki yine en onemlilerinden biri ne yiyip ne ictigimiz. duzenli bir beslenme sekli kazanilmali. gunluk alinacak besinler duzene konulmali, kiloya savas acilmali,bol su tuketilmeli, hem ic organlari temizler, hem dis guzelliginize faydasi dokunur. cildinizi nemlendirir.agizdaki bakterileri temizler, agiz kokusunun onune gecer.

duzenli spor yapilabiliniyorsa, muhakkak yapilmali, gunluk yuruyusler yapilmali en azindan. bu hem uzun donem saglikli yasam hem guzelliginizi ve bedeninizi uzun donem muhafaza etmeniz icin sart

duzenli cilt bakimi yaptirilmali bence, duzgun ve bakimli bir cilt kisiyi en guzel gosteren ogelerden biridir.

sivilcelerin, tikanmis gozeneklerin,siyah noktalarin uzerini ne kadar makyajla sivarsaniz sivayin, parlaklaigini ve canliligini yitirmis bir cilt insani oldugundan daha yasli gosterir.

manikur-pedikur sart. illaki cilalanmasina gerek yok tirnaklarin, makul bir uzunluk, tirnak dibi temizligi, yarim ayi gorunen tirnaklardan, ve bembeyaz ellerden daha bakimli duran baska birsey dusunemiyorum ben.

aynisi pedikur icinde gecerli, yazin hepimiz acik ayakkabi giyyiyoruz ve ben o acik ayakkabilardan tasan kirli topuklara ve bakimsiz ayaklara tahammul edemiyorum sanirim. hemen gozlerimi kaciriyorum.

dip boyasi yapilmis, kiriklardan arindirilmis, bakimli saclarda birinci hedef her zaman.illa ki boyali olmak zorundami hayir, dogal renginde uzamis saclar son derece sIk geliyor bana.

bakim diyince nedense makyaj yapmak, krem surmek geliyor cogumuzun aklina bunlar aslinda olayin cilalama kismidir bakim degil... yada banyo yapmak,dis fircalamak falan bunlar zaten gunluk yasantimizin rutini haline gelmis seyler olmali coktan.

hos bunlari bile ihmal edenlerde olabilir dimi?

Peki tırnaklarınıza bakım yapıp süslüyormusunuz
süs böyle olur
Eki Görüntüle 335819

YERİNİ SÖYLEMEYİ UNUTTUM

BU HER YERDE YAPILMIYOR
İZMİR BALÇOVA M MİGROS ASMAÇATI
ÇOK DA UCUZ TL

Kendimce bende bakımlıyımdır.Hergün sabah güzel bir duş alırım işler bitince bazende işmiş yapmadan girerim duşuma güzel yıkanır ayaklarımı ponzalarım hafiften.Duş sonrası stick sürerim,saçlarım havluda bir müddet beklerken cildimi gülsuyuyla silerim nemlendiricimi sürerim(dermokozmetik),gözaltı kremimide üşenmezsem vücut nemlendiricimide güzelce sürerüi.Hafif bir kapatıcı,rimel ve kalem.Sonrası parfüm sıkar giyinirim .Saçlarımı hafif kuruturum.Jöle veya köpükle şekil verir tekrar kuruturum şekillendiriciyle.Günümn güzel geçmesi için kendimi aynada beğenmem şarttır mis gibi kokarak.Kadın erkek herkes önce kendine sonra çevresine saygı olarak temiz kokmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…