Ben de anlatıyım hemen hihoyyyt
Sabah kalkar kalkmaz yüzümü , yüz temizleme fırçama sürdüğüm yüz temizleme jelimle daireler çizerek , yaklaşık 5 dakika kadar fırçalarım... Dişlerimi fırçalarım... Geçerim yatak odama... Yüzüme nemlendiricimi sürerim, hafif makyajımı yaparım... Göz kalemim (bazen mavi bazen siyah ) , pudra, dudak için krem ve ruj , ardından bir de kirpiğimi kıvırttım mı biter makyajım... Abartıyı sevmem...Bebeksi ve masum bir yüzüm var, o yüzden makyajı abartınca , rimele, fara filan kalkışınca yüzüm kaldırmıyor, yakışmıyor pek... Doğal makyaj bana yakışanı....
Saçlarımı güzelce toplarım veya düzgünse açık bırakırım... Üstüme o gün için seçtiğim kıyafetimi giyerim, kıyafetim etekse muhakkak altına topuklu ev terliğimi, eğer sporsa spor pofidik terliklerimi giyerim. Benim için uyum ve kombinasyon çok önemlidir. Daha bakımlı görünürsünüz böylece yerimseniben
Ellerime her daim kremimi sürerim, aksi halde çok kuruyor benneyaptımki
Hemen her gün banyo yaparım kışın... Banyoda mis kokulu bir banyo jeli, kese,ponza vs gibi işlemler... Çıkınca vücut yağı, ayak kremi , el kremi , yüz kremi, saç bakım ürünüm ayrı ayrı sürülür ve misler gibi kokmak için parfüm sıkılır zemuszemus Doğru kocişin yanına opuyorumnanaktan
El tırnaklarım düzgün biçimde törpülüdür her zaman.. ama uzun değildir, çünkü evliyim ve yemek yaparken hijyeni sağlamam pek mümkün olmuyor...
Daha da nasıl bakımlı olabilirim diye habire düşünür dururum, neler yapabilirim kendimi daha hoşlaştırmak için diye ...Ama kozmetiğe fazla dayanmadan... Sadece şu kremi değil de şunu alsam daha mı iyi olur, veya şu kremin kokusu daha mı kalıcı acaba , onu mu denesem filan gibi değişiklikler yaparım arada... Yok cildimi sıkılaştıran bir krem mi yoksa daha yoğun nemlendirici mi daha iyi gelir gibi düşünür kafayı bununla bozar dururum kafamçokkarıştı
Tam bir bakım psikopatıyım yaaasositososito