Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bakımlı hanımlar burda toplanalım.bakımınız için neler yaparsınız.bakımlı olmak nasıl bir duygu,bakımlı olmanın püf noktaları nelerdir???
isteyen arkadaşlar resim de koyabilirler...

severim Bakimli Olmayi Da Valla Ne Diyim Cook Useniorum Valla Bakim Yapanlar (duzenlio Larak) Nasil Yaptiklarini Paylasirlarsa Bu Rutini Nasil Tutturduklarni Soyluyorlarsa Valla Coooooooook Seviniriz:)

walla anlatın nasıl bakımlı olunacagını bizde uygulayalım temizgiyinirim ama çok ta bakımlı deyilim

ewet bakımlıyım
hersabah duşumu aldıktan sonra nemlendirici vucut kremımı sürerim
ayak kremımı sürerim
ucundan falan kalkmış ojeden nefret ederım ojelerımı guzelce sürerim
saçalrımı fınger yaparım yada fön çekerim
makyajımı yaparım
parfum olmazsa olmazzzzz
akşamlarıda mutlaka temızleyıcı jelle yüzümü yıkarım
dişlerimi fırçalarım
yaşım daha küçük oldugu için yuzume krem kullanmıyorum
şimdilik aklıma gelen bunlar yaptıklarımdan

valla kızlar eşim işi gereği sadece hafta sonları geliyor Ankara'ya bende evde kızımla ilgilendiğimden saldım kendimi desem yeridir... :)
neyse şaka bir tarafa temiz olmak en önemli sebep...
duş, diş, tırnak, vücut vs bakımları bende yaparım...
kıyafetime özen veririm bazen salaş takılığım olur ...
saçlarım dağınık topuzdur yüzüme nemlendirici sürerim sadece...
misafir gelecekse rimel ve rujla kurtarırım durumu...
eşim geldiğinde neyse sölemiyim o uzun detaylı :).... yapıyom işte bişiler.... :)

evet bakimliyimdir..bunu cevremde herkez bilir..
sabah uyaninca ilk isim dislerimi fircalamak olur..
dusumu alip saclarimi fönlerim yada jöle ile sekil
veririm..
bütün vücuduma kokulu losyonlar sürerim..
suratim icin kullandigim günlük üc kremim var
bunlarida sirasiyla uygulayip hafifte makyaj yapip
o sekilde güne devam ederim..
aksam ise önce cildimi temizlerim kremlerle..
dislerimi fircalarim..
ve benim icin olamzsa olmazlarim saten pijamalarimi
giyip o sekilde yataga girerim..

okurken belki uzun gibi gelebilir;ben alistim cok rutin artik
bunlar benim icin..
suanda bunu yazarken bile icimde saten geceligim üzerimde ise
sabahligim var...kokos oldugumu söylüyorlar ama ben seviyorum bu halimi..

bakımlıyımdır kendim için yaparım yaptıklarımı kendimi mutlu etmektir amacım ama bazen de hiç canım birşey yapmak istemez o şekilde aman 1 arkadaşımı görmeyeyim söylemedikleri söz kalmıyor

ben asla pijamalarımla yataktan başka biyere oturmam aynen bende kokoşumdur ama ben böyle olmaktan mutluyum insanın kendine bakması kendine olan güvenini artırır

Tam Bir Kokoşumdur

Ama Benim Için En önemli Olan şey Temizliktir

Temiz Olursan Bakimlisinizda

ben de 2 günde bir fön çektiririm.makyajımı her zaman yaparım,dişlerimin beyazlığına çok dikkat ederim.parfüm sıkmadan dışarı çıkmam.düzenli olarak manikür yaparım.

önce güzel bir cilt temizliği yaparım ardından dişlerimi fırçalar nemlendiricimi sürerim saçlarıma şekilverir verir, koltuk altıma rolonumu sürdükten sonra parfümümü yada deomu sıkarım benim günlük bakımım bu kadar haftalık bakıma gelince o daha yoğun maskeler falanda yapıyorum.

kokoslarin cok oldugunu görünce nasil mutlu oluyorum bir bilseniz...

aslinda bunu kocise okutmak lazim :) görmedim sen gibi kokosunu diyor cunku:)

ama vallahi ben seviyorum,sabah uyaninca hani su sabahlikla evin icinde sikir sikir dolasmasini...

nevarki bunda,dimi ama:)

Kokoşumdur ama marka takıntım yoktur.tabiki markalılar her zaman daha dayanıklı daha kaliteli daha kullanıslı oluyor ama temiz olması ve kendime yakıştırmam cok daha onemli..

walla Ewli Olmadigim Icin Ewde Giydiklerimle Annem Beni Hint Fakirlerine Benzetiyor:))
Ama Disarida Okadar Da Kotu Diilimdir Sacimi Tarar Rimelimi Alligimi Surer Bir Kot Bir Bluz Converslerim (tabiikiii)
Tamam Diirrrr

hergün banyomu yaparım. son durulanma suyu bırakırım, içine 5 6 damla bebe yağı 5 6 damla kekik yağı damlatıp öyle durulanırım. vucut nemlendiricilerine gerek kalmaz. saçlarıma haftada 1 kere yumurta ve zeytin yağıyla masaj yaparım. yine haftada 1 kere hint yağı ve zeytin yağıyla masaj. yüzüm için maden suyu+aspirin uygularım. pedikürüme manikürüme çok dikkat ederim. tırnaklarım sararmasın diye her gece yatmadan önce ojelerimi çıkarıp sabah sürerim. diş sağlığımda çok önemlidir. hergün 1 fincan bitki çayı içerim

vallah bende cok bakiyorum kendime ben makjassiz disariya cikmam illa hersey perfekt olmasi lazim hemen hemen heray yada 2ayda bir kuaföre giderim sacboyamaya hep yeni seyleri denemeyi severim kocam gecende cok süslendim diye dügüne götürmedi mana olarak baska bisey yüzünden göga kavga ettik, halbuki beni kiskandig icin, aslinda ben hep onun icin yapiyorum ama o anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…