• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

14090045.jpg

Dove yoğun onarıcı Ekspress saç bakım krem
aslında bu saç kremi sıradan saç bakım kremlerinden belki bir tık daha iyi
benim asıl bahsetmek istediğim komple bu seri :) hatırlıyorum bundan 3 yıl önce
güzellim küllü kumral saçlarıma siyah sevdam yüzünden mavhettiğimi...
birde üstüne kötü ve hunharca yapılmış brezilya fönü...kendiliğinden artık kopan saçlarımı küaförün saçlarımı omuza kadar kesip 'aslında kulağın hizasına kessek anca kurtarırız 'Deyişini...
ben korku içinde 'hayır hayır omuz hizası bile fazla kısa' itraz edişimi :) :)
tesadüfen bu seriye denk geldim
şampuan,saç kremi ,maskesi ve haftada 2kere sürülen gece bakım kremi...
saçlarımı adam etti desem yeridir
hele maskesi bir harika...şu an artık sadece saç kremini kullanırım arada çünkü o saçlarım daha sağlıklı yoğun bakıma gerek duymuyorum...ssaçınıza açıcılar,sıcak işlem uyguluyorsanız saç maskesini acilen edinin.. 14090046.jpg

Clean&Clear peeling krem jel
ilk kullanımdan itibaren siyah noktaların görünümü iyileştirmeyi vaad ediyor
Pekala! bu ürünü sevdim ama o bana yüz vermiyor:) krem yapısı sayesinde ürün temizlendikten sonra güzelce bir nemlilik sağlıyor ve benim sivilcere ertesi gün pörtluyor :) halbuki kendisi yağsız bir ürün
sanırım kışın onunla tekrardan anlaşmaya çalışacağım...yine nazlanırsa çöpte bulur kendini ;) :)

Eklentiler

• 14090048.jpg
    14090048.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 182
Eki Görüntüle 1227203 Garnier makyaj temizleme suyu ve
Garnier çift fazlı göz makyajı temizleyicisi

suyundan memnunum en azından Lorealin suyundan hallice...göz makyajı konusunda ise hem suyu hem çift fazlısı anca çıkarıyor oysa ki kullandığım rimel ve kalem sadece..
rimeli birazdan tanıtıcağım

genel olarak iyi ama biodermayı deniycem eminim o daha iyidir...görücez..
çift fazlı suyumuz göz kapağı ile kaş arasındaki olan yerde öyle bir yağ butonu çıkarttı ki deli oldum...kullanmayınn kullandırtmayın aman aman :(

eğer kalıcı,simsiyah eyeliner gibi durabilen bir kalem arıyorsanız,o maybelline master drama khol'dur...

bu denli kalıcı olmasını beklemediğimden dolayı waterproof temizleyici almaya gerek duymadım,bu vesileyle 3gündür gözümde
çıkmıyooorrrr :) :)

Son düzenleme:
Bir kaç aydır duş jeli kullanamıyorum
ya cildimi acıtıyor ya da kaşındırtıyor,kızartıyor...
bende dedim ki dermokozmetik bir duş jeli alayım...
Avene cold cream duş jelini aldım..
kuru ciltler için...cildimin normal olmasına rağmen avenenin kuru cilt ürünleri bana iyi geliyor...herneyse benim beklentim çok yüksekti ama malesef...
kuru ciltler içinmiş ama cilde sürer sürmez cildi dahadda kurutup ekstra ağırlık katıyor
tuhaf bir his gözenekleri tıkıyor sanki
Ama bu ağırlık yağlılıktan değil kuruluktan...tuhaf bir ürün...kuruduktan sonra cild biraz yumuşuyor falan ama yıkama esnasında tam bir facia...hiç hiç hiç beğenmedim...fiyatı 60 küsür...
avenecoldcream250ml.png

otacı şampuanlarına ön yargılı yaklaşmama rağmen
defne-zeytinyağlı olanını seçip aldım
ve memnunum ...tresandan bile iyi geldi diyebilirim...hatta evet çok daha iyi
ben içine biraz da çamterebentin,tatlı badem yağı ,lavanta ve az h.cevizi yağı kattım
bu şampuan yağları kesinlikle çok iyi kaldırıyor...yıllarca ara ara kullandığım tresandan çok daha iyi...
Limonlusu da var saç rengini parlatıp çok güzel gösteriyormuş...bir dahaki sefer onu deniycem mutlaka..açıkçası bana göre yağlı yada kuru saçlar için şampuan pek fark etmiyor çünkü ona göre yağ katıp kendi saçıma uydurabiliyorum....bu şampuanı sevdim :KK66:

Golden Rose powder blush: Soft&Silky 02 Terra Nuit

bu aralar aşk yaşadığım allık...
bu denli doğal duran,tenime bu denli uygun bir ton
bu yanakta allık varrr! diye bağırmayan bir allıktır..pigmentasyonu zayıf,2 kere fırça batırılabilir
kalıcılığı 3-4 saat arası...
özellikle solgun beyaz tenli iseni bu sizin renginiz ;)

Eki Görüntüle 1227215 Golden rose cat walk rimel
işte bu benim aşk yaşadığım rimelim
siyahlığı muhteşem
dolgunluğu harika
kirpikler hiç bir şekilde topaklanmıyor
3-4 kat sürseniz bile..üstelik fiyatı yanılmıyorsam 5tl idi
bir ara Lancome rimellerini kullandım inanın
bu rimelin tek eksikliği çok fazla fazla uzatmaması...ki benim için bu hali ile yeterli
ama çok aşırı uzun isterseniz düşünmeyin bile...kalıcılığı da muhteşem...
muhteşem birşey bende vazgeçemiyorum

Back