- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çift fazlı suyumuz göz kapağı ile kaş arasındaki olan yerde öyle bir yağ butonu çıkarttı ki deli oldum...kullanmayınn kullandırtmayın aman amanEki Görüntüle 1227203 Garnier makyaj temizleme suyu ve
Garnier çift fazlı göz makyajı temizleyicisi
suyundan memnunum en azından Lorealin suyundan hallice...göz makyajı konusunda ise hem suyu hem çift fazlısı anca çıkarıyor oysa ki kullandığım rimel ve kalem sadece..
rimeli birazdan tanıtıcağım
genel olarak iyi ama biodermayı deniycem eminim o daha iyidir...görücez..
saç için kullandığım ürünler arasında en memnun kaldıklarım.hatta uzama konusunda tek sonuç aldığım ürünlerEki Görüntüle 1281565 Eki Görüntüle 1281566
hahahaha resmını gösterıip bundan istiyorum demek lazım :)bu kerastasin isimleri beni benden aliyor, bi magazaya gidip istesem rezil rüsva olurum :)
muhteşem birşey bende vazgeçemiyorumEki Görüntüle 1227215 Golden rose cat walk rimel
işte bu benim aşk yaşadığım rimelim
siyahlığı muhteşem
dolgunluğu harika
kirpikler hiç bir şekilde topaklanmıyor
3-4 kat sürseniz bile..üstelik fiyatı yanılmıyorsam 5tl idi
bir ara Lancome rimellerini kullandım inanın
bu rimelin tek eksikliği çok fazla fazla uzatmaması...ki benim için bu hali ile yeterli
ama çok aşırı uzun isterseniz düşünmeyin bile...kalıcılığı da muhteşem...
2.yi aldım ... o kadar iyi değil ilki gibi...muhteşem birşey bende vazgeçemiyorum
hoşgeldinnn :) senin hazinende ne varBendeee Geldimmmm
çok sevinirimBen de kendi hazinelerimi bir ara paylaşayım resimli olarak