Bakımlı hatunum makyajsız olmaz diyenlerin paylaşım topiği =)

bencede makyajsız asla :)
makyaj yapmadığım zaman ayılamıyorum uyanamıyorum, mutsuz oluyorum, kendımı garıp hıssedıyorum...

sınavlarıma bile giderken mutlaka kapatıcımı kalemimi allıgımı surer de gıderım yoksa salim kafayla halledemem işimi :)
n hafif bir makyaj bile kesınlıkle kadının yuzunu en az % 25 guzelleştırıyor

makyaj yapmadığım zaman ayılamıyorum uyanamıyorum, mutsuz oluyorum, kendımı garıp hıssedıyorum...

sınavlarıma bile giderken mutlaka kapatıcımı kalemimi allıgımı surer de gıderım yoksa salim kafayla halledemem işimi :)

aynen valla cnm yaaa saana sonuna kadar katılıorum abartısız makyajı çok severim bende

aynen valla cnm yaaa saana sonuna kadar katılıorum abartısız makyajı çok severim bende

evet gunluk makyajda kesınlıkle abartı olmamalı ben far asla kullanmam gunluk makyajımda mesela... ust goz kapagına sıyah goz kalemını cekerım rımelımı surerım ,allığım ve dudaklarımda niveanın kirazlı olan dudak nemlendiricisini sürerim dudaklara doğal bir kırmızılık veriyor hoş duruyor çünkü :)
gece ve özel gün makyajında ise farklı teknikler denemeye ve birazcık abartmaya bayılırımmmmm :)

Benim için de bakımlı görünmek için makyaj çok önemli...Makyaj yapmayı çok seviyorum.Özellikle de göz makyajını...Ama bunun yanında abartılı makyaj yapıp bakımlı görünmek yerine palyaço gibi dolananlar da var...Bence makyaj yerine göre olmalı...

makyaja bayılıyorum ama bende kullandığım renkler çok öenmli oluyo beyazım her ton gitmiyo çok sırıtıyo sanki beğendiğimiz makyajların fotolarını koyalım olurmu:KK52:

X