- 20 Aralık 2020
- 17.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.079
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Tamam kuzum 14.cüzü sana yazıyoruzOlur benim icin farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum 14.cüzü sana yazıyoruzOlur benim icin farketmez
Canim inşallah ya benim kızım pek bırakmiyo beni aksama zaten pert oluyorum iyice gündüz uyusa oda yarım saat yarımsaate kadar yetişemem yoksa cok istiyorumALLAH razı olsun canım 15.cüzü yazalım size İNŞAALLAH Tiniminimavihanim
Canım olurda okuyamazsan 4-5 gün önceden haber et bizleri
15.cüzü sana yazıyorum canımm sağol Allah razı olsunBir tane cüz alabilirim
Tamam inşallah. Okuyunca yazacagin15.cüzü sana yazıyorum canımm sağol Allah razı olsun
Bende 1 tane cüz alabilirim hangisini verirsenizSelamm Kızlarım
Selişimin annesi Rahmetli Sevgi Teyzemizin ölmeden önce de sonrasında da hep dualarınızla destek oldunuz. Bizleri yalnız bırakmadınız. Hepinizden Allah razı olsun sağolun
Lna16 Selişimm benden rica etti. Annemin 52. gününde hatim yapmak istiyorum dua topiği açar mısın dedi.Bende bunu sizinle paylaşmak istedim
31 Ekim’e kadar okuma süremiz var. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.Eksik olmayın
52.Günü Hatim Kişi Listesi
1. Bonus
2. @Buluts34
3. penyez83
4. penyez83
5. penyez83
6. penyez83
7. penyez83
8. penyez83
9. penyez83
10. penyez83
11. penyez83
12. penyez83
13. @UcanSupurge
14. @Mavi Menekse
15. Amine Busra
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30. @madammor
ALLAH razi olsun canım 16. Cüzü yazıyoruz İNŞAALLAH TiniminimavihanimBende 1 tane cüz alabilirim hangisini verirseniz
16.cüze yazıyoruz canımm Allah razı olsunn aminnBende 1 tane cüz alabilirim hangisini verirseniz
Tamamdır pamuğumALLAH razi olsun canım 16. Cüzü yazıyoruz İNŞAALLAH Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim canım 4.cüz dahil 12.cüz dahil arkadaşlarım okudularSelamm Kızlarım
Selişimin annesi Rahmetli Sevgi Teyzemizin ölmeden önce de sonrasında da hep dualarınızla destek oldunuz. Bizleri yalnız bırakmadınız. Hepinizden Allah razı olsun sağolun
Lna16 Selişimm benden rica etti. Annemin 52. gününde hatim yapmak istiyorum dua topiği açar mısın dedi.Bende bunu sizinle paylaşmak istedim
31 Ekim’e kadar okuma süremiz var. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.Eksik olmayın
52.Günü Hatim Kişi Listesi
1. Bonus
2. @Buluts34
3. penyez83
4. penyez83
5. penyez83
6. penyez83
7. penyez83
8. penyez83
9. penyez83
10. penyez83
11. penyez83
12. penyez83
13. @UcanSupurge
14. @Mavi Menekse
15. Amine Busra
16. Ipek -
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30. @madammor
Allah kabul etsiiinnn ablacımmm Allah razı olsunnn yüreğinize dilinize sağlıkTiniminimavihanim canım 4.cüz dahil 12.cüz dahil arkadaşlarım okudular
ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
3.cüzü ben okuyup bildirim yapıcam canim
Biliyorum parem benim daha yeni kendine geldin sayılır. Rica ederim ne demek sen iyi ol yeter çiçeğimmTiniminimavihanim bitanem dua bölümüne bakıyordum bu topige bakayım dedim şimdi etiketini gördüm ❣kaç gündür kk ya bakmıyorum bildirimler bir sürü gelmiş burayı fark etmedim
Sadece geyiğe ve evlat sahibine iki kelime yazdim çıktım kuzum biliyorsun kaç gündür hastayım kendime bir türlü gelemedim adım atıcak halim kalmadı kusura bakma bitanem görmedim etiketini dönemedim
Etiket yapayım mi cüzler de eksik var mi bitanem tamamlandı mı bilemedim sen ne dersen onu yapayım kuzum
Biliyorum parem benim daha yeni kendine geldin sayılır. Rica ederim ne demek sen iyi ol yeter çiçeğimm
Dün Linoş bana biraz etiket listesi attı kuzucumm bir kaç kişi döndü cuma gününe sen bir etiket yapar mısın paremmm eksiklerimizi tamamlarız balım inşallah 1-16 cüzler ve 30. Cüz alındı bitanemmm
Kızlar Lna16 arkadaşımızın annesi Sevgi Teyzemiz için hatim yapılacak cüz almak isterseniz diye etiket yapıyorum canlar ❣❣ Allah razı olsun
M Morlale8
Jawlensky
JES
M Msspinkie
Nego
merve
Pembe Lotus
Bonus
Ahtapot Anne
HALLEYS
Nefes0858
burcusami
@beratbedirhan
sweetgirlcandy
A R Y A
geceyagmuru
i p e k
agustos72
OraEtLabora
Meral01
Ballikabak
Birbasak
@Btlaydnz23
SUHAN
hayalleriolankiz
K Kipa2008
@Assos32
Nefes0858
K Kipa2008
Sehrazat6
Life light
A anabel lee
nursevdi
goah
begonvil1985
madamseker
5 528mucizemmm
@Bidar Sultan
greyfurt
Merayyy
Sohrab
mavikelebek34
@Ada_anne
Bal0ncuk
Taze fasulye
Levaiz
Ssevincli
Sadelikherseydir
madamseker
5 528mucizemmm
kavs-i kuzah
M Meva59
V vavi
R rana20
ShiningLife
T Tweety Bird
@Hogwartss
ezgiisel
RedGirl
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee
The
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Feminas
Bonuscum bende kaç gündür girmiyordum siteye rahatsız hastayım kaç gündürParecim 1.cüz benimdi süresi ne zamandı unuttum çok yoğunum bu ara
Geçmiş olsun canım sanada Allah şifa versinBonuscum bende kaç gündür girmiyordum siteye rahatsız hastayım kaç gündür
Son gün sanırım cuma yine de Tiniminimavihanim takip ediyor o en doğrusunu bilir canım benim ❣❣
Rabbim okumani kabulversin ağzına yüreğine sağlık
Kızlar arapça bilmiyorum ben ama Esma yada başka birşey okuyabilirim okunacaksa çok isterdim destek olmayı ama cüz arapça daha iyi diye biliyorum ben cüzde destek olamayacam malasefKızlar Lna16 arkadaşımızın annesi Sevgi Teyzemiz için hatim yapılacak cüz almak isterseniz diye etiket yapıyorum canlar ❣❣ Allah razı olsun
M Morlale8
Jawlensky
JES
M Msspinkie
Nego
merve
Pembe Lotus
Bonus
Ahtapot Anne
HALLEYS
Nefes0858
burcusami
@beratbedirhan
sweetgirlcandy
A R Y A
geceyagmuru
i p e k
agustos72
OraEtLabora
Meral01
Ballikabak
Birbasak
@Btlaydnz23
SUHAN
hayalleriolankiz
K Kipa2008
@Assos32
Nefes0858
K Kipa2008
Sehrazat6
Life light
A anabel lee
nursevdi
goah
begonvil1985
madamseker
5 528mucizemmm
@Bidar Sultan
greyfurt
Merayyy
Sohrab
mavikelebek34
@Ada_anne
Bal0ncuk
Taze fasulye
Levaiz
Ssevincli
Sadelikherseydir
madamseker
5 528mucizemmm
kavs-i kuzah
M Meva59
V vavi
R rana20
ShiningLife
T Tweety Bird
@Hogwartss
ezgiisel
RedGirl
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee
The
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Feminas
31 Ekim’e kadar okunması gerekiyor BonusumParecim 1.cüz benimdi süresi ne zamandı unuttum çok yoğunum bu ara
Saolasin canım insallahGeçmiş olsun canım sanada Allah şifa versin
Içinden yapıcağım her hangi bir dua bile yeter Allah razı olsun lalecimKızlar arapça bilmiyorum ben ama Esma yada başka birşey okuyabilirim okunacaksa çok isterdim destek olmayı ama cüz arapça daha iyi diye biliyorum ben cüzde destek olamayacam malasef
Yok kuzum esma Çekilmiyor hatim yapılıyor.Sağol düşünmen yeter kuzum beniim Allah razı olsunnKızlar arapça bilmiyorum ben ama Esma yada başka birşey okuyabilirim okunacaksa çok isterdim destek olmayı ama cüz arapça daha iyi diye biliyorum ben cüzde destek olamayacam malasef