Bakımlı hatunum makyajsız olmaz diyenlerin paylaşım topiği =)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
bakımlı hatunum makyajsız olmaz diyenlerin paylaşım topiği buyrun bakımlı hatunlar

Kesinlikle makyajsız olmazzzzzzz :) ama makyajsızda guzelımm o da ayrı :115:

bakkala insem gözkalemi ve aydınlatıcı şart olmazsa olmaz

ehehe o derece yaniii ben de makyaj yaparım ama daha sade gözlerimi önde tutuosam dudaklarıma parlatıcı dudaklarım koyu renkse gözlerime sadece rimel ve kalem

buna katılıyorum bi yer ön plana çıkacak ya dudaklar yada gözler....şeftali tonlarında allık kullanırım ben yaz aylarında bronz tene onu yakıştırrım...

buna katılıyorum bi yer ön plana çıkacak ya dudaklar yada gözler....şeftali tonlarında allık kullanırım ben yaz aylarında bronz tene onu yakıştırrım...

aynen bende cnm bi de allıkta parlak simli olanları hiç sevmiorum yaaa mat olacak

:) siyah göz kalemım olmadan aslaa bız bır butunuz artıkk eşimden cok sıyah kalemımle dolasıyorum :):)

kızlar bu rımelı kullanan varmııı ındırıme gırmıste eger guzelse alıcam kırpıklerımı dolgun gostermem gerekıyoo ama hangı rımelı kullansam ıse yaramıooo

bana onerebılecegınızz rimell varmııııı :) hu huu arkadaslar sıze ıhtıyacım varrr

bugunn off gunum calısmıyorum ızınlıyım canım alısverıse gıdıcem evet guzel oldugunu duymustum kullandıgın ıcın soruyorum canım dolgun gosterıyor degılmı ben kırpıklerım fark edılsın ıstıyorummm ::)

evet cnm çok güzel upuzun yapıo

evet cnm çok güzel upuzun yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…