Merhaba ben haftada 3 kez bazen 4 oluyo yikanirim sacim kisa oldugu için 1 şampuan vücuduma 1 kese yeterli oluyor durulanip çıkarım.Bakım denebilecek herseyi dustan sonra yaparim yani cikinca topuk taşı, yuz temizleme sütü ile yüzü silmek,saca mavi su ve dis fırçalama gibi.Onun disinda agda yaptigim icin killarla ugrasmiyorum bikini bolgem hariç onuda 10 gunde bir falan jiletle banyoda alirim.Yani suyu akitmam kolay kolay bakimli olayim derken su israfı yapiyoruz yani tarlada çalışmıyoruz degilmi. Benim yikanmam heralde 10 yada15 dk ka olabilir. Gayette temizim.Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.
Peeling dediginiz sey kese olmasin.Bazen gün aşırı yapıyorum bir şampuan lif yeterli oluyor devamlı peeling yapmanın zararlı olduğunu biliyorum haftanın iki günü genel anlamda yaptığımda taş çatlasın 20 dk sürüyor
Bene yagi zarar li icerik iceriyor petrol urunu.Tuyleri beslemeyecek yaglardan yada temiz icerikli vucut losyonlari tavsiyedir.Dalanin var mesala ucuz hem de.Bu arada bende birşey sormak istiyorum bene yagi kuru cilt içinmi kullaniyorsunuzve hangisini tavsiye edersiniz.Tüm vucuda suruluyormu. Teşekkürler
Peeling dediginiz sey kese olmasin.
Doa kozmetik sabunları iyidi ben en son 1.5 sene önce almıştım stok yapıp. İçerikleri temiz iyi de temizliyor. Sonra burada bir arkadaşın babasının yaptığı sabunlardan da aldım onlar da güzel hala kullanıyorum. Normal kalıp sabunlar da güzel aslında, durunun yeşil renkte olanı mesela.Bene yagi zarar li icerik iceriyor petrol urunu.Tuyleri beslemeyecek yaglardan yada temiz icerikli vucut losyonlari tavsiyedir.Dalanin var mesala ucuz hem de.
Ama ben iyi temizleyen bir sabun bulamadim soyle dogalindan.
Yok yani yabanci kelimelere ne gerek var kese diyince kromu olunuyorTamm da arkadaşım kese peeling aynı mantikda her gün yapılmaz mı cildi tahris eder
Bu sohbette kim kime ne söylüyor tam anlamadım ama ben de peeling yaptığımı yazmıştım. kro olmakla ne alakası var,kese yapmak başka bir şey peeling başka. ikisi de ölü deriyi atıyor evet ama yapılışı farklı. vücut için ayrı peeling ürünleri var ve herkes peeling der yani yabancı kelime kullanma kasıntısı değil. Ne diyelim yani ölü deri attırıcı pütürlü krem mi?Yok yani yabanci kelimelere ne gerek var kese diyince kromu olunuyor
Yok yani yabanci kelimelere ne gerek var kese diyince kromu olunuyor
Bu sohbette kim kime ne söylüyor tam anlamadım ama ben de peeling yaptığımı yazmıştım. kro olmakla ne alakası var,kese yapmak başka bir şey peeling başka. ikisi de ölü deriyi atıyor evet ama yapılışı farklı. vücut için ayrı peeling ürünleri var ve herkes peeling der yani yabancı kelime kullanma kasıntısı değil. Ne diyelim yani ölü deri attırıcı pütürlü krem mi?
Yahu ne alakasi var ezmeye niye calisayim tanimam etmem. Ben ayni sey saniyordum kusura bakmayin.Aman tatlım boşver :)
Bu sohbette kim kime ne söylüyor tam anlamadım ama ben de peeling yaptığımı yazmıştım. kro olmakla ne alakası var,kese yapmak başka bir şey peeling başka. ikisi de ölü deriyi atıyor evet ama yapılışı farklı. vücut için ayrı peeling ürünleri var ve herkes peeling der yani yabancı kelime kullanma kasıntısı değil. Ne diyelim yani ölü deri attırıcı pütürlü krem mi?
Canım bu laf sana değildi aslında beni biri ezmeye çalıştı yukarda peeling dediğin kese değil mi diye bir saf yerine koydu o laf büyük ihtimal onaydi .d