Bakımlı hatunlar duşta neler yapıyorsunuz ve kaç dakika sürüyor toplam

10 dakikada bile çıkabilirim. acelem varsa şayet. onda da 1 şampuan 1 saç kremi, 1 duş jeli. Biraz elinin tetik olmasıyla ilgili. Ben biraz daha çabuk halledebiliyorum işlerimi ama kimi insanın eli daha ağır olur. Durum tamamen bunla ilgili.

siz benim gibiymişsiniz işte insan her gün yapmayınca kırklanma ihtiyacı duyuyor değil mi
Valla saçım uzun anca yıkayabiliyorum :)
Suyu da seviyorum ben.
Tepemden akarken 10 dakika bir şey yapmadan durabiliyorum.
Saç kremi sürüp 2-3 dakika da öyle bekle felan derken yarım saat oluyor yani.
Ben keseyi haftada 1 yaparım ama diger türlüde olsa yarım saat oluyor ben de anlamıyorum :)

haftada bir dediğiniz gibi uzun yıkanırım 2 kere saç bir kere vücudumu sabunlarım. vücut jeli vs kullanmam . duşta diş fırçalamam fırçalar girerim. ayda bir kese yaparım.. onun dışında hafta içi girdiğimde saçımı 1 kere şampuanlar durumuma göre sabunlanır yada sabunlanmam.

niye böyle kaba cevap verdiniz ki :/ genelde duşu akşam aldığım için dişimi de fırçalarım saçta kremi bekletirken onu da aradan çıkarıyorum.
Canim benim şaşırdım yani bu yaşa kadar nasil yikaniordun ben hergun dus alıyorum alıştırdım kendimi. 5 - 10 dk sürüo. Sende kendini alıştır. Dis fırçalamayı zaman harcama diye duştan önce sonra yap dedim. Bende abdest alacağım zaman duşta diş fircaliyorum
Ayrıca banyo yapınca uzun suda durunca selülit yapıyormuş diye duydum

saça krem kullanmıyor musunuz?

Her defasında kullanmıyorum sampuanimin içine gülsuyu ekliyorum daha yumuşak oluyor saçım sizde deneyin hatta saç kremim içinde de vardır sabah akşam gülsuyu ile yüzümü sabunladiktan sonra silerim gülsuyu gibi bir nimet varken gerisi teferruat açıkçası

evet her gün yapsam kırklanma ihtiyacı duymayacağım sanırım ve o daha sağlıklı. yine de o kadar şeyi iyi 15 dakikada yapıyorsunuz benim elim yavaş galiba

Bendeeeeeee. Yillardir kullanmıyorum. Spreyler çıktı artık. Duştan sonra sıkıyorsun saçlar kolayca taranıyo. Hiç gerek yok

bende kullanmam saç kremi mümkün olduğu kadar kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum da şampuandan ayrılmayı beceremedim zeytinyağlı sabun denedim keçe gibi oldu:))
şu vücut şeylerinide kullanmayın arkadaşlar .

ya sizi çok iyi anlıyorum.4 yıl öncesine kadar ben de öyleydim,yine çok yoğundum sınavlarım vardı hep vs ama şimdi böyle oldu benim de,hep fazla ihtiyaç doğmasından.
benim de saçlarım vücudum çok kuru. o yüzden kremleme+ bekletme vakit alıyor hep
bir de iyi durulamazsam kepek yapıyor bende

Aynen canim sabun kullanma ya süpürge sapı gibi yapıyo

kızlar komik birsey dicem. Ben yine burda okumuştum sac hizli uzasın diye RESTOREX şampuanı varmis. Iki koca sise bazen gratisde 10 liraya oluyor. Ben yurtdışında yaşıyorum her geldiğimde 8 - 10 tane alıyorum ahahahahah onu saça sürünce vücut jeline bile gerek kalmiyor. Kokusu falan muhteşem

yok ben keselenmiyorum zaten. haftada 1 falan peeling yapıyorum en fazla. ama duş jeli ile iyice yıkanırım o banyo köpük köpük olacak

Benimde 15 dakika falan sürer gün aşırı yaparım. Saç 2 kere yıka 1 kere vücudu duş jeliyle lifleme falan bitti gitti Sonrasında çıktığımda vücut spreyimi sürerim kremlenirim falan ama bunu duşun içine eklemem diş fırçalaması maskeleri falan hiç ilave etmiyorum ben maskeler gün aşırı yapılmaz gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…