- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.837
- 29
bende sabun kullanıyorum mis gibi kokuyor bana göre hem temizliyor :)Jel bir kez kullandım en iyisi sabun dedim sonra kese için yeşil sabun zeytinyağlı olanından alıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sabun kullanıyorum mis gibi kokuyor bana göre hem temizliyor :)Jel bir kez kullandım en iyisi sabun dedim sonra kese için yeşil sabun zeytinyağlı olanından alıyorum.
benim de duşa girmem 10 dakika sürüyor ahaha ya o takıları cartları curtları çıkar. bir de ben duştan önce saçlarımı tararım asla dolaşık girmem o zaman temizlenmiyormuş gibi geliyor.Benim duşa girme aşamam 10 dk sürüyor en hızlı duşum 20 dakikadır. Ortalama 30 dk dururum. Genelde 2 veya 3 günde bir banyo yaparım. Hergün yapmak zaten sağlıklı değil.
Haftada 1 duştan önce kil maskesi yaparım yüzüme öyle girerim banyoya, haftada 1 kese+lif. Haftada birden daha sık yapmak cildi çok yıpratır bence. Şampuan kullanmam 2 kere zeytinyağlı defne sabunuyla yıkarım saçımı. Yüzeyden bi sabun sürerim vücuduma. Bi de saçlarım kıvırcık olduğu için parmaklarımla onları tararım.
Vücut jelleri inanılmaz zararlı nasıl sürüyorsunuz onları yazık değil mi cikdinize? Gıcır gıcır sabun varken..
evet benim gibiymişsiniz peki haftada kaç kere duş alıyorsunuz?Bende banyoda uzun süre kalanlardanım. Tek derdim saçlarım, 2 defa yıkıyorum en son kremliyorum sadece yarım saat saçlarımla uğraşıyorum...
Durulama konusunda takıntılıyım çok iyi durulamazsam kepek yapıyor. Saçlarımda ombre var eğer kremlemezsem duştan sonra açamıyorum...
Vücudumu 2 defa keseliyorum 10-15 dk filan sürüyor...
Duştan çıkmak en erken 40 dk. Benim için.
evet benim gibiymişsiniz peki haftada kaç kere duş alıyorsunuz?
Bende 10 dk dururum en fazla 15 aksam girdim saat11 20ydi ciktim 1130 ben sandimki yarim saat durdum saciki sampuanladim dus jeli vucut falan on dk aman aman oyalanmam her zaman boyleydim :)Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.
Merhaba bende bebe yağı sürüyorum. Bacaklar kollar için çok iyi oluyor.. ama göğüs kısmına sürüyor musunuz? Sanki sürmesem daha iyi olacak. Minik minik tüyler var besliyor sanki bilemedim.her gün duş alırsanız saçlarınızı da vucudunuzu da 1 kez yıkamanız yeterli olacaktır,
kendi adıma duşa gir, saçını şampuanla, krem/maske sür, o saçındayken sabunlan, yüzüne peeling/temizleme jeli vs ne uygulanacaksa uygula toptan durulan, bebe yağı sür çık yapıyorum, hepsi max. 15 dk.
vucut peelingi, saç bakımı vs uygulamaları haftada 1 ya da 2 bol vaktim olduğunda yapıyorum her gün değil.
Bence dusta dış fircalamak cok guzel oluyoHafta da 3 kere banyo yapıyorsunuz, duş aldığınız zaman saçınızı yıkamaya gerek yok mesela.
Kalan 4 günde sadece vücudu 1 kere köpükleyip, durulayıp çıkabilirsiniz. 5 dk'lık işlem.
Hafta 3 kez peeling de abartı.
Duşta diş fırçalamak zor olmuyor mu, o niye hakketen?
Merhaba bende bebe yağı sürüyorum. Bacaklar kollar için çok iyi oluyor.. ama göğüs kısmına sürüyor musunuz? Sanki sürmesem daha iyi olacak. Minik minik tüyler var besliyor sanki bilemedim.
Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.