Bakımlı hatunlar duşta neler yapıyorsunuz ve kaç dakika sürüyor toplam

Hafta da 3 kere banyo yapıyorsunuz, duş aldığınız zaman saçınızı yıkamaya gerek yok mesela.

Kalan 4 günde sadece vücudu 1 kere köpükleyip, durulayıp çıkabilirsiniz. 5 dk'lık işlem.

Hafta 3 kez peeling de abartı.

Duşta diş fırçalamak zor olmuyor mu, o niye hakketen?
yukarıda yazmıştım akşam yaptığım için direkt yatıyorum unutuyorum. saçımda kremi vs bekletirken aradan çıkarıyorum

Valla saçım uzun anca yıkayabiliyorum :)
Suyu da seviyorum ben.
Tepemden akarken 10 dakika bir şey yapmadan durabiliyorum.
Saç kremi sürüp 2-3 dakika da öyle bekle felan derken yarım saat oluyor yani.
Ben keseyi haftada 1 yaparım ama diger türlüde olsa yarım saat oluyor ben de anlamıyorum :)
valla ben de keyif insanıyım galiba,bir de telefondan müzik açıyorum jsdkds

Dusu sadece malum gusul icin alirim
O da sacimi son iki gun icinde sampuanladiysam sampuanlamam bile. Vucut jeli ya da sabunla yikanir 5-6 dk da cikarim.
Banyoyu da haftada 2 kez yaparim 1 saate yakin surer. sac kopukle, durula, kremle, durula vucut lifle, tras ol, yuz peeling. Sonrasinda vucuda yag veya krem. Yuz kremi goz alti kremi.
Saclarim cok kisa oldugundan kurutma derdim yok. Gerci sen soruyu bakimli hanimlara sormussun ama olsun ben de yazayim :KK70:

Saçma bir dert olduğunun farkındayım,konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Siz duşta neler yapıyorsunuz da bu kadar erken çıkıyorsunuz?
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.
Saçlarım uzun olduğu için şuan 40 dk aşağı çıkamam ben de saç yıkama,kese, vs saçlarımı banyoda şampuanlı haliyken tararım mesela hem dökülürse ki dökülüyor orada döküntüsü gider iyice duruladıktan sonra taranması daha kolay oluyor.

Saçlarım uzun olduğu için şuan 40 dk aşağı çıkamam ben de saç yıkama,kese, vs saçlarımı banyoda şampuanlı haliyken tararım mesela hem dökülürse ki dökülüyor orada döküntüsü gider iyice duruladıktan sonra taranması daha kolay oluyor.
benim de kısa değil saçlarım ve iyice durulamazsam kaşıntı yapıyor bende.yalnız şampuanlı iken nasıl tarıyorsunuz,bari kremliyken tarayın

Benim saçlarım da çok kuru.
Eskiden ben de mutlaka saç kremi kullanırdım bolca hatta.
Şimdi sebamed in sampuanini kullanıyorum krem kullanmayı gerektirmiyor üzerinde de yazıyor zaten.
Havluyla 5 10 kuruttuktan sonra nemlendirici bakım kremi sürüyorum sadece durulanmayan cinsinden kolay taraniyor çok tavsiye ederim.
Ayrıca dus jeli yerine de sabun tavsiye ederim hem daha kolay durulaniyor hem daha iyi temizliyor kimyasal daha az içinde.

Duş almayı beceremeyen bir insanım,direkt banyo yapıyorum bildiğiniz.haftada 3 gün banyo yapıyorum,ama her gün duş almak istiyorum,vaktim olmuyor. duşa girince 40 dakikadan önce çıkamıyorum :/ şu 10 dakikada çıkan insanlara hayranım.öyle olabilsem her gün duşumu alacağım mis gibi.
Benim her duşta zorunlu yaptığım şeyler; saçlarımı 2 kere yıkamak,vücudumu 2 kere yıkamak,diş fırçalama,yüz peelingi,saç maskesi ya da kremi,duşta vücut kremi. bazen vücut peelingi. saçların tam arınması için en az 4 dk su tutulmalı diyor uzmanlar bir de.
Her gün duş alan bir arkadaşım duşta sadece saçını yıkayıp çıkıyormuş vücuduna da su dökülüyormuş sadece. ben öyle imkansız çıkamam ya,bir de saçım keçe gibi olur sadece şampuanlarsam.
bazen bir de zeytinyağlı falan saç maskesi yapıyorum onu arındırmak +5 dak ekliyor en az.
bunun yerıne hergun duş alın saçınızı ve vücudunuzu bir kez sabunlamanız yeterli, saç maskasi zaten haftada maksimum 2 kez yeterli...
peeling desen ayda bir yeterli bence...
ben hergün yıkanırım maksimum 15 dk da işim biter, saçımı bir kez yıkarım, vücudumu bir kez sabunlarım arada saç maskesi yaparım, bazen acil işim varsa jiletle epilasyonda yaptığım olur son olarak abdest alır çıkarım...

Hemen hemen her sabah duş alıyorum, en fazla kaldığımda 10 dk sürüyordur herhalde.. Sadece haftada bir kere liflenme, bir kere de yüz peelingi yapıyorum.. Diğer günler sadece şampuanlanıp çıkıyorum.. Her gün her gün keselenmeye, peelinge gerek yok diye düşünüyorum.. Saç kremi de hiç kullanmam bu arada, zaten yağlıya yakın saçımın yapısı, ihtiyaç duymuyorum o yüzden..

Her gün duş alırım ama saçlarımı iki günde bir yıkarım. Kuaförüm öyle önermişti. 2 kez saç şampuanlama, kremleme, vücud sabunlama, diş fırçalama, yüz peelingi toplam 15 bilemedin 20 dakikada hallederim. Saçımı kremlerim, krem beklerken vücudumu sabunlarım ve yüzümü yıkar dişlerimi fırçalarım. En son kremi durular öyle çıkarım.

Hafta sonu yıkanmam yarım saat önce bakım yağı sürmemle başlıyor yaklaşık senin gibi bir saati buluyor ama hafta içi sadece bir kere şampuan , saç kremi duş jeli durulanma o kadar

Benim duşa girme aşamam 10 dk sürüyor :KK70: en hızlı duşum 20 dakikadır. Ortalama 30 dk dururum. Genelde 2 veya 3 günde bir banyo yaparım. Hergün yapmak zaten sağlıklı değil.

Haftada 1 duştan önce kil maskesi yaparım yüzüme öyle girerim banyoya, haftada 1 kese+lif. Haftada birden daha sık yapmak cildi çok yıpratır bence. Şampuan kullanmam 2 kere zeytinyağlı defne sabunuyla yıkarım saçımı. Yüzeyden bi sabun sürerim vücuduma. Bi de saçlarım kıvırcık olduğu için parmaklarımla onları tararım.

Vücut jelleri inanılmaz zararlı nasıl sürüyorsunuz onları yazık değil mi cikdinize? Gıcır gıcır sabun varken..

Şimdi şöyle diyim.Eğer bekarsan ya da evli ve çocuksuzsan hiç takma bir güzel banyo keyfine devam.Çocuğun olduğunda 10 dk.da nasıl tertemiz olup fırlayıp çıkacaksın kendin bile inanamayacaksın.Eğer çocuk var ve ona rağmen vakit buluyorsan helal olsun valla.

10 dakika da duş mu olurmuş ya duşum bile en az 20 dakika sürüyor ..

Benim duşa girme aşamam 10 dk sürüyor :KK70: en hızlı duşum 20 dakikadır. Ortalama 30 dk dururum. Genelde 2 veya 3 günde bir banyo yaparım. Hergün yapmak zaten sağlıklı değil.

Haftada 1 duştan önce kil maskesi yaparım yüzüme öyle girerim banyoya, haftada 1 kese+lif. Haftada birden daha sık yapmak cildi çok yıpratır bence. Şampuan kullanmam 2 kere zeytinyağlı defne sabunuyla yıkarım saçımı. Yüzeyden bi sabun sürerim vücuduma. Bi de saçlarım kıvırcık olduğu için parmaklarımla onları tararım.

Vücut jelleri inanılmaz zararlı nasıl sürüyorsunuz onları yazık değil mi cikdinize? Gıcır gıcır sabun varken..
Jel bir kez kullandım en iyisi sabun dedim sonra kese için yeşil sabun zeytinyağlı olanından alıyorum.

Benim saçlarım da çok kuru.
Eskiden ben de mutlaka saç kremi kullanırdım bolca hatta.
Şimdi sebamed in sampuanini kullanıyorum krem kullanmayı gerektirmiyor üzerinde de yazıyor zaten.
Havluyla 5 10 kuruttuktan sonra nemlendirici bakım kremi sürüyorum sadece durulanmayan cinsinden kolay taraniyor çok tavsiye ederim.
Ayrıca dus jeli yerine de sabun tavsiye ederim hem daha kolay durulaniyor hem daha iyi temizliyor kimyasal daha az içinde.
benim cildim çoook kuru,bu yüzden de bir sürü çatlağım var. cildiyeye gittiğimde de doktor asla sabun kullanma ve hep nemlendir demişti.
sebamed hep denemek istediğim bir marka bu arada temiz içerikli. onu deneyeyim teşekkürler

X