• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli hatunlar bakar misinizz?

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
29
Hayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimi :( ustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum :( yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum

ama bu içten gelir

ben yapay şeylerin gerekli olmadığını düşünürüm

tırnaklarım kırmızı ojeli dudaklarım kırmızı rujlu de olsa eşim benim olağan halimi biliyor zaten

neden yapay olayım derim

dışarda da öyle çoook süslenmek vs tarzım değil

ama yaşın genç istiyorsan alışırsın

Kırmızı rujun da yeri vardır. Herzaman makyajlı dolanırsan doğal halin bi süre sonra inan çirkin gelecek beğenmeyeceksin kendini..
Günlük duş, parfüm, deodorant, hafif bi dudak koruyucu , biraz parlatıcı ,nemlendirici krem saçlarını tara üstüne başınada temiz şeyler oldu bitti bu günlük rutindir özel günlerde bu listeye istediğini ekleyebilirsin :KK25:

Kimi insan dogustan oyle oluyor valla.es,dost,akraba,ya da disariya cikinca degil,evde tek bile yasayip,sabah kalkip makyajini yapan,takisini takan biliyorum,hem de bunlar hayatinin rutini olmus.sen nasil kalkiyorsun,yuzunu yikiyorsun kadinda kalkip makyajini yapip susleniyor...zor gelmiyor ona yani...bende heveslenirim oyle olanlara ama yapamam uzun sureli..
Benden sana ilk tavsiye,bu ise baslamak,en azindan kenarindan kosesinden biryerden tutmak icin,gardolabini degis en basta

Of of normal halim boyle hastayken yuzume baklimaz :D
Yok ya ben aynaya baktığımda güzel ve bakımlı olduğumu görmek isterim tmm güzel olmakla bakımlı olmak farklı şeyler ama biri olmasa oteki yarım yamalak kalır misal regl olunca göz altlarım morarır biraz öyle dolaşamam ben regl donemim de zor geçer bu arada yine elimden geleni yaparım bu konuda :)

Kırmızı rujun da yeri vardır. Herzaman makyajlı dolanırsan doğal halin bi süre sonra inan çirkin gelecek beğenmeyeceksin kendini..
Günlük duş, parfüm, deodorant, hafif bi dudak koruyucu , biraz parlatıcı ,nemlendirici krem saçlarını tara üstüne başınada temiz şeyler oldu bitti bu günlük rutindir özel günlerde bu listeye istediğini ekleyebilirsin :KK25:
Bunlari gunluk yapsam yeter de yapamiyorum iste :(

Yok ya ben aynaya baktığımda güzel ve bakımlı olduğumu görmek isterim tmm güzel olmakla bakımlı olmak farklı şeyler ama biri olmasa oteki yarım yamalak kalır misal regl olunca göz altlarım morarır biraz öyle dolaşamam ben regl donemim de zor geçer bu arada yine elimden geleni yaparım bu konuda :)
Ben o donemde yataktan cikmiyodum ne bakimi masallah sana :D

Kimi insan dogustan oyle oluyor valla.es,dost,akraba,ya da disariya cikinca degil,evde tek bile yasayip,sabah kalkip makyajini yapan,takisini takan biliyorum,hem de bunlar hayatinin rutini olmus.sen nasil kalkiyorsun,yuzunu yikiyorsun kadinda kalkip makyajini yapip susleniyor...zor gelmiyor ona yani...bende heveslenirim oyle olanlara ama yapamam uzun sureli..
Benden sana ilk tavsiye,bu ise baslamak,en azindan kenarindan kosesinden biryerden tutmak icin,gardolabini degis en basta
Evde giymek icin mi

Bunlari gunluk yapsam yeter de yapamiyorum iste :KK43:
Neden cnm? Zor değilki ama :KK66:evlisin dikkat et kendine,duş almanın nesi zor ? Duştan sonra saçlarını taramıyormusun ? Deodorant parfüm kullanmak bi dakikanı alır ve de allık yada parlatıcı sürmek 2 dk hepsi yarım saat bile sürmez inan :oops:
Yapmalısın .. Senin kendine verdiğin değeri gösterir bu tür şeylerle kendini şımart :KK36:

Back
X