bakımlı durmak istiyorum

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
merhabalar ben kapalı bir bayanım kendime elimden geldiğince bakım yapan biriyim yalnız bakımlı bayanlar gibi durmuyorum sorun nerde anlamıyorum omuzlarım geniş zarif durmuyorum bu duruma çok üzülüyorum ben de dışarıdaki bakımlı bayanlar gibi durmak istiyorum dışarıdan bakıldığında ne kadar bakımlı bir bayan diye düşünülmek istiyorum neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

omuzların geniş olması iyidir bikere:87:
bunun dışında kapalı olduğunuz için yüzünüze özen göstermelisiniz. siyah nokta, sivilce, tüy, yağlılık, fazla belirgin gözenekler vs. vs. bunlardan biri veya birkaçı var mı sizde?? hiç biri yoksa zaten bakımlı görünüyorsunuzdur:87:

bunun dışında kıyafetleriniz temiz, uyumlu olsun yeter:81: kilo probleminiz var mı??

omuzların geniş olması iyidir bikere:87:
bunun dışında kapalı olduğunuz için yüzünüze özen göstermelisiniz. siyah nokta, sivilce, tüy, yağlılık, fazla belirgin gözenekler vs. vs. bunlardan biri veya birkaçı var mı sizde?? hiç biri yoksa zaten bakımlı görünüyorsunuzdur:87:

bunun dışında kıyafetleriniz temiz, uyumlu olsun yeter:81: kilo probleminiz var mı??

hayır çok şükür yüzümde herhangi bir sorun yok uyumlu da giyiniyorum biraz göbek problemim var ama yine de bakımlı göründüğümü düşünmüyorum:KK50:

kapalıyım derken bunu biraz açarmısın canım çünkü bazı kapalılar var mesela pardesü falan giyiyorlar böyle bir kapalımısın yoksa normal etek gömlek tarzında giyinenlerdenmisin ?

eminim hoş bır bayansınızdır yalnız aynı sorun bende de var bakımlı durmuyorum gıbı gelıyor...sebebı ise dısardan bakıldıgında bakımlı duran bayanlar genelde saçları herdaim fönlu veya yapılı tırnakları manıkürlü yüzlerınde ise hafıfte olsa makyaj olan ve gıyımlerı çok fazla sportıf olmayan bayanlardır...kaşları herdaim alınık vs ler bunlardan hangısı sizde tam eger herset tam ise bence bır sorun yoktur...

geniş omuz evet kötü duruyor kadında. ama bunun için yapabileceğin hiçbirşey yok. bunu sadece giyim tarzınla kamufle edebilirsin. bir tanıdığım var kilolu falan değil ama omuzları o kadar genişki çok kaba ve erkeksi görünüyor üstelik belinide iyice ince gösterecek elbiseler giyiyor bu defada omuzları dahada geniş duruyor erkeklerdeki üçgen vücut gibi birşey oluyor. sen böyle yapma mesela göğüs altından bollaşan elbiseleri tercih et.

çok geniş olmadığı sürece geniş omuz güzeldir yani basenler almış başını gidiyor gibi bir görüntüden daha tercih edilesidir ve basen bölgesiyle oranını korudğu oranda gayet hoş durur.bakım olayını kendiniz takıyor olabilirsiniz çünkü insanlar dönem dönem kendilerini bakımsız ve kötü hissedebilir naparsa yapsın herkes ondan bakımlıymış gibi böyle hissettiğiniz için boya kübüne düşmüş gibi makyaj yapma hatasına sakın düşmeyin günlük yaşantınızda eğer kendinizi daha bakımlı hissetmek istiyorsanız manikürlü ellerinize süreceğiniz bir french bunun üzerine tabiki ayak bakımı bile yeterli olabilir.kıyafetlerinizide abartmanıza gerek yok sadece çok koyu giyinen biriyseniz arada renkleri kullanabilirsiniz ve bir kıyafetin tamamlayıcısı olan en büyük şey tabiki takılardır kendinize kişiliğinize ve vücut tipinize en uygun takıları kullanarak çok daha bakımlı görünebilirsiniz.

X