Evet emziriyorum artık nerdeyse bir yil geçtiği için biraz adapte olmam gerektiginindusundum acikcasi silkelenmeliyim sanırım organik boyaları arastiricam teşekkür ederim yorumunuz icinemziryor musun? Organik boyalar var diye biliyorum. Boyatmasan da kestirebilirsin saçlarını evde daha düzgün kıyafetler giyebilirsin. tırnaklarını yaptırabilirsin.. Takılma bu kadar bebeğin ufak.
Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim 11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli çok meraklı tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim bu yüzden kendime zaman ayiramiyorum akşam bebeğim uyuyuncada halim kalmıyor kendime bakmaya bugün annemle görüntülü konuşurken artık bakımlı ol biraz dedi aslinda görüntü olarak çok iyi görünüyorum kilom yok ama bakımsız ve cansız görünüyorum demekki bebekli annelere nasıl daha enerjik horunuyorsunuz bu arada emziriyorum ve saçlarımı boyatabilirmiyim artık bebeğime zararı olurmu diye endiseliyim hala
Bende spor yapıyorum yediklerime de dikkat ederim, bol su ama uykusuzluktan betim,benzim soluk.Spor yapın. Biri 7 aylık, diğeri günün yarısını kreşte geçiren 3,5 yaşında iki kız anası olarak, her gün spor yapabiliyorsam, siz de yapabilirsiniz. Halının üstüne temiz bir çarşaf yayıyorum, bebeğim üstünde tırtıl gibi oradan oraya sürünürken, diğer kız etrafımda fıldır fıldır koşarken, aralarında kan ter için de spor yapıyorum. Cildinize renk gelir, enerjiniz artar, siz de yapın bence.
Saçınızı niye boyatmak istiyorsunuz bilemedim, beyazlar mı var? Varsa da yoksa da hiç bulaşmayın, güzel bir kesimle saç bakımlı görünür zaten. Makyaj kısmına hiç girmiyorum, ömrümde yapmadım, göz kalemi kullanıyorum sadece. Ama kendinizi makyajla daha iyi hissedecekseniz, basit makyaj teknikleri öğrenin. Her yer bu tür videolarla dolu.
Diplerini boyatmayın, organik boya kullanın.Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim 11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli çok meraklı tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim bu yüzden kendime zaman ayiramiyorum akşam bebeğim uyuyuncada halim kalmıyor kendime bakmaya bugün annemle görüntülü konuşurken artık bakımlı ol biraz dedi aslinda görüntü olarak çok iyi görünüyorum kilom yok ama bakımsız ve cansız görünüyorum demekki bebekli annelere nasıl daha enerjik horunuyorsunuz bu arada emziriyorum ve saçlarımı boyatabilirmiyim artık bebeğime zararı olurmu diye endiseliyim hala
Haklısınız, yorgun olduğumda ben de çok soluyorum ama spor beni toparlıyor, sizde de öyle midir bilmiyorum. Uykusuz bir geceden sonra bile yarım saat spor yapsam, insan iyice yorulacağını düşünür ama aksine daha enerjik oluyorum. Ha sporsuz, saçım başım dağınık ama mutluysam da hiç sorun değil, kime ne. Densiz densiz konuşanlar da hayatlarının her döneminde bakımdan ölecek gibi dolaşıyorlardı herhalde. Bazı şeyleri çabuk unutuyorlar. Kısaca ne yapacaksak ya da yapmayacaksak, kendimizi daha iyi hissetmek için olsun. Kimin ne dediği çok da fifi.Bende spor yapıyorum yediklerime de dikkat ederim, bol su ama uykusuzluktan betim,benzim soluk.
Biri bu yönde birşey söylediğinde kırıp dökesim geliyor sonra derin bir nefes alıp kibar bir açıklama yapmaya çalışıyorum.
Çok bariz kendini salma haricinde küçük bebeği olan kadınları biraz rahat bırakmak lazım