- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık benimde idolümSaçlarınızı boyatmayın bence şimdilik. Gidin kuaföre bi bakım bi kesim bi fön yenilenin. Kuaförlerin organik diye uyguladığı boyalar organik değil bunu unutmayın, organik boyayı marketlerde de bulamazsınız. Seçkin eczanelerde bulunur, en ucuzu 160-180 lira civarı.
Ablam bebeği emzirirken, ayağında sallarken bile tek eliyle makyaj yapardı. İdolümdür kendisi. 20 günlük bebekle takıp takıştırıp gezmeye giderdi. Sizinki ele gelmiş artık, biraz bakmalısınız bence de kendinize.
Sporun bedenen de ruhen de çok faydasını görüyorum bende. Bu kadar uykusuz kalmama ve yorgun hissetmeme rağmen spordan vazgeçmiyorum.Haklısınız, yorgun olduğumda ben de çok soluyorum ama spor beni toparlıyor, sizde de öyle midir bilmiyorum. Uykusuz bir geceden sonra bile yarım saat spor yapsam, insan iyice yorulacağını düşünür ama aksine daha enerjik oluyorum. Ha sporsuz, saçım başım dağınık ama mutluysam da hiç sorun değil, kime ne. Densiz densiz konuşanlar da hayatlarının her döneminde bakımdan ölecek gibi dolaşıyorlardı herhalde. Bazı şeyleri çabuk unutuyorlar. Kısaca ne yapacaksak ya da yapmayacaksak, kendimizi daha iyi hissetmek için olsun. Kimin ne dediği çok da fifi.
Duştan sonra tüm vucudunuza ve yüzünüze kremler sürebilirsiniz parfümler sıkabilirsiniz uyumadan önce dudaklariniza vazelin sürerseniz hem renk gelir Hem de dolgunlasirMerhaba arkadaşlar yeni uyeyim 11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli çok meraklı tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim bu yüzden kendime zaman ayiramiyorum akşam bebeğim uyuyuncada halim kalmıyor kendime bakmaya bugün annemle görüntülü konuşurken artık bakımlı ol biraz dedi aslinda görüntü olarak çok iyi görünüyorum kilom yok ama bakımsız ve cansız görünüyorum demekki bebekli annelere nasıl daha enerjik horunuyorsunuz bu arada emziriyorum ve saçlarımı boyatabilirmiyim artık bebeğime zararı olurmu diye endiseliyim hala
Benimde çok beyazım var ve hiç takmıyorum belki kapalı olduğum için eşimde boyatma doğal daha iyi diyor iyi benim gibi beyazı çok olan varmış otuzundaTeşekkür ederim önerileriniz için saclarimin her zaman boyardim son iki yıl hariç 30 yaşındayım inanılmaz beyazim var kahve rengine boyatiyorum zaten her zman dogalliktan yanayım makyaj rimel ve allık diisnda düğünlerde yapmisimdir takı takmayı bile sevmem dış gorunusum iddali diye düşündüğüm için süslenmeye gerek duumdim hic son zamanlarda cansizlik var üzerimde tabii ve bebeğim gerçekten inmiyor kucağımdan yurutece mama sandalyesine bile oturmuyor yalnız yere asla oturmuyor otursa bile 10 dk bulunduğum şehirde yeni geldik o yüzden tanıdığım bir Allah'ın kulu yok esimde 8-5 çalıştığı için anca akşam iki saat dinleniyorum annemde gelebilecek durumda değil hem kendi rahatsız hemde babaannem var yanında su anda sanırım bi süre daha yaşayabilecek kadar bakımlı olabilirim
Offf biri beni de toparlasın
Aynaya bakasım yok
Giysilerimden de kendimden de memnun değilim
2 kilo vermem lazım spor yapıyorum ama sürekli yorgunum ya
2 kilo ne kadar fark ediyor ki? Hani etiniz çok gevşek olsa bile disardan farkedilmez yinede gibi geliyor. Ben 1 kilo aldigimda belimden 1 cm kadar oynama olmuştu sadece. Spora yeni basladigim zamanlar her yanimi ölcuyordum oradan biliyorum
Şu saç boyama meselesi beni benden alıyor. Gebeyken bile 3 aydan sonra organikle boyamakta sakınca yok. Saç boyasının anne karnındakine zarar verdigi ile ilgili de hiçbi araştırma sonucu yok. Kaldı ki emzirirken... Ne bileyim ya. Saç derinizde yara kesik vs yoksa...Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim 11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli çok meraklı tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim bu yüzden kendime zaman ayiramiyorum akşam bebeğim uyuyuncada halim kalmıyor kendime bakmaya bugün annemle görüntülü konuşurken artık bakımlı ol biraz dedi aslinda görüntü olarak çok iyi görünüyorum kilom yok ama bakımsız ve cansız görünüyorum demekki bebekli annelere nasıl daha enerjik horunuyorsunuz bu arada emziriyorum ve saçlarımı boyatabilirmiyim artık bebeğime zararı olurmu diye endiseliyim hala
Sanki keyfimizden soluyoruz, ilgi çekme çabasındayız. Biz de görüyoruz, solmuşuz. Eeee? Sen mutlu ol diye basayım yanağıma kırmızı allığı madem, çizgi film karakteri gibi dolaşayım. Sinirini bozana sok lafını rahatla bacım. Bir faydaları yok, bari deşarj olmamıza yarasınlar.Sporun bedenen de ruhen de çok faydasını görüyorum bende. Bu kadar uykusuz kalmama ve yorgun hissetmeme rağmen spordan vazgeçmiyorum.
İnsanları anlamak ise güç, sanane karşındakinin yüzünün solukluğundan? Birgün bunu birine diyeceğim ve rahatlayacagim gerçekten
40 çıktığında boyamı yaptırdım. Kızım zaten mama meme şeklinde besleniyodu. Doktorum iki saat meme verme sağ sütünü dedi o şekilde yaptım. Ayağımda sallarken gün içinde rimel sürüyorum o bile fark ediyo. benim bebeğimde 11 aylık. Sürünüyo evin içinde ama genelde benim yanımda dolaşıyo. Eşim evdeyse yardımcı olur. Banyomu yaparım saçımı düzleştiririm yada köpükle şekil veririm. Kendini bıraktıkça bırakıyosun bişey yapasın gelmiyo.Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim 11 aylık bir bebeğim var ve çok hareketli çok meraklı tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim bu yüzden kendime zaman ayiramiyorum akşam bebeğim uyuyuncada halim kalmıyor kendime bakmaya bugün annemle görüntülü konuşurken artık bakımlı ol biraz dedi aslinda görüntü olarak çok iyi görünüyorum kilom yok ama bakımsız ve cansız görünüyorum demekki bebekli annelere nasıl daha enerjik horunuyorsunuz bu arada emziriyorum ve saçlarımı boyatabilirmiyim artık bebeğime zararı olurmu diye endiseliyim hala