Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen annemin hala kullandığı bişe limon..
bende yapıorum haftada bir, acaip işe yarıo.. hatırlattığın için saol.. yerimseniben
tawsiye ederm..
bgn çok gzl ciciler aldım o da bakıma girer heralde =) ayrıca alışwerişte de baya kalori harcamışımdr inş (kendimi kandırıorum ewt ) yrn da makyaj malzemeleri alıcam bitti bi kısmı da :)
Mrb kizlar,
cilek ben dun gece banyodan sonra sacimi tarayip kendi kendine biraz kurumasini bekledikten sonra nemli iken susam yagi surdum birazcik uc kisimlarina sonra orup yattim ... bilmiyorum dogru mu bu kizlar bitlenmem ins
ama diplerine degil tabi diplerine banyodan once masajla yapiyorum, sonra yikiyorum iyice..
peki her cilt tipi için uygun mu limon benim cildim çok kuru limon daha beter etmesin??
Yüzüme rosensenin gül suyunu sürüyorum ondan önce avonun bi jeli var mikro tanecikli onu kullanıyorum ama yüzümü çok kurutuyo ve sanki gözeneklerim açıldı ama hangisinden olduğunu bilmiyorum böyle bi olay yaşayan var mı? Önerileriniz neler?
kış gelince hiç bişy yapasım gelmiyo ya :umursamaz: