Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naz elmasın saç rengi güzel ama o kıza yakışmamış.ruh gibi bir şey olmuş.renksiz,soluk.
onun kadar beyaz değilsen boyat.hatta resmini çek biz de görelim.
kızlar ben de dünkü yaptıklarımı anlatıyım: dün tırnak eti giderici bir ürün almak için bir parfümeriye girdim o arada vaktiniz varmı ücretsiz cilt analizi yapıyoruz dediler ultrason gibi bir aletle deri ve deri altıma baktılar, karmadan yağlıya dönük bir cildim olduğu ortaya çıktı, sonra ona uygun ürünleri verdiler bana, bir temizleme jeli, tonik ve nemlendirici birde peeling aldım inşallah memnun kalırım markası institute arnaud bugün yüz bakımıma da başlıyorum yani zemuszemus bu arada da tırnağım için beyu marka manikür kalemi ve yine aynı markanın parlatıcı törpüsünü aldım, iki yönlü bir törpü, bir yönü tırnak yüzeyini temizliyor diğer yüzü de tırnağı cila varmışçasına parlatıyor deneme amaçlı bir tırnağıma yaptı cidden pırıl pırıl sanki cila varmış gibi durdu ama yıkayınca parlaklık gidiyo yumuşaklığı bisüre kalıyo ama işlemi tekrarlamak gerekli sık sık
30dan sonra kokoş bi hatun olup çıkıcam galiba şu yaptıklarıma bakılırsa kaydirigubbakcemile3
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...
prenses selam
arnaud.un ürünlerini bende aldım geçen gün kaydirigubbakcemile5
bana da cilt analizi yapıldı aynı şekilde karmadan kuruya dönük cildim :bbo:
temizleme sütü, toniği ve nemlendiricisini verdi
bana çok iyi geldi yüzümde bi canlılık oldu valla.:sm_cool:
tester olarak peelıngini ve maskesini verdi
sen memnun kaldın mı bu ürünlerden?