Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz bölgesi derken makyajı falan mı canım anlamadım ben :/
Karamel olduğunu düşünüyorum ben.:hulya:çağla şikelin saçları ne renk bilen war mı
bende o renk yada sarı tonlarda bişiler istiorum ama yakışırmı cesaret edemiorum.
esimle,siyah nokta bantlarimizi yapistirdikkzemuszemussonra toniklenip,kremlendimmmm..
Çok severim çift olup, birlikte bu tarz şeyleri yapmayı. Sadece kadın değil, erkekte bakımlı olmalı. Ben evli değilim ama ciddi bi ilişkim var ve biz de bu tarz şeylerden çok hoşlanırız sevgilim alır getirir bana, kullan çok iyi diye çok hoşuma gider:kedi:
Allah mutluluğunuzu bozmasın
valla benı goren korkak yaramaz cocuklar gıbıyım evde pıjamalarla fılan esım tenbel bakımsız panda dıye sevıo benı :)
O zaman cnm hemen ayaklanıyosun dişiliğini ön plana çıkaran birşeyler giyip eşinin karşısına çıkıyosun bak gör bakalım sana ne diyecek:kedi: Bu arada tabi ki vücut bakımın yapılmış olarak giymelisin onları hadi sana kolay gelsinopuyorumnanaktan
cok tesekkur ederim canima.s.sizinde mutlulugunuz hic bozulmasin:Saruboceq:
yarinda sacima garnier maskemi yapmayi dusunuyorum..birde birkac parca urun almayiiiihihoyyyt
hehe esıme bunları yapmam ıcın hafta sonu olması lazım cunku erkenden uyuo benım kocı ya 10da yatakda