kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay pos bıyıklı kadın deyince aklıma geldi. Bir gün annemle teyzeme gidiyorduk, otobüste. Karşımda bir kadın vardı, tövbe Allah'ım Orhan Gencebay'ın top sakal bırakmış haliydi. Gidene kadar inceledi teyze beni. Allah'ın cımbız özürlü teyzesi, bari berbere gitseymiş. Koptuk annemle görünce.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önce damardan giriyim
sonra ürün adlarının reklamına başlarım dediydim emme yakalandım delikafadulden
bende bu sabah tonikten snra acıbadem sütü sonra acıbadem kremiyle cildimi temizledim, hafif bi makyaj yaptım kuaföre gittim fönümü çektirdim arada 2 fincan karanfilli yeşilçay içtim cildim için..başka bişey yapamadım kızım uyusun planlarım var şöle sıcak su yapıp bi leğen ayaklarımı sokucam pedikürümsü bişey yapıcam e bi yeşilçayda o zaman içerim:)
yeşilçay antioksidan biliosunuzdur cilde çok faydalı bişey, karanfili de ben bütün çaylarıma katarım çok dinlendirici bişey mideme de iyi geliyo tavsiye ederim ama çok abartmadan mesela bi demlik çaya 4tane falan yoksa acı bitkiçayı gibi olur
bugün bişey yapamadım kendim için, bi maske yapıyım bari bal süt salatalık ne varsa evde:)
kızlar bu inci tozu nu çok duyar oldum hep maske şeklindemi satılıyor ve fiyatı ne kadar?nerde satılıyor?
bu arada tüm makyaj malzemelerim,kremlerim,duş jelim vs avondan.
kayınvalidem saolsun.bu konuda hep ona danışıyorum. ne iyi ne kötü ona soruyorum.
cildime ne uygundur falan diye.oda ne uygunsa bana söylüyor.avon satıcılığı yapıyor kndsi.
ve bisürü hediyeler alıyor bana.öğrendi ne kullanıp kullanmadğımı artık
avon un kremlerinin sağlıklı olmadığını okumuştum bi yerden nerden ama hatırlayamadım bi araştır istersen.