aslında daha çok bakıcısı olan annelere daha çok sormak istiyrum,bebeğimin bakımıyla ilgili sıkıntım yok bebeğim çünkü gündüz uyuyup gece beni mahveden bir çocuk.7 saat sakıcıda ama 5 saati uyuyor zaten.çalışıyorum sıkıntım şu geçen sene bebeğini baktığı kişi kocası olmadığı için bakıcıyla çok beraberdi bu arada kendi evinde bakıyo burada böle ne yazıkkiçocuğa baksın diye maaşının üstüne bakıcının evine taşıyodu hediyeler falan sonra her gün güne gitmek istiyo geçen seneki kocasına sölemeden izin veriyodu ama benim kocam yanımda istemiyoruz bunun içinde düşmün gibi şimdi 5 dakika geç kalsam ki zaten dikkat ediyorumgeç kaldınız diyor.15.30da evde oluyorum daha bir kere kaşımı aldıramadım en son 1.5 ay önce kuaföre gittim.soruyorum sizin çalışma şartlarınız neler.bu arada burası küçük bir yer 350 veriyorum ama kendi evinde işlerini bitiriyo zaten çünkü kuzum 5 saat uyuyor bide burda zaten piyasa 250 300 ken ben daha iyi olsun diye 350 veriyorum şimdiden havalar ısınıyo bizi eve kapatmayın artık diyor oda dolu ev istemiyorum tanımadığım komşuları olabılır tabii uff bilemiyorum çalıştıran benim ama daha çok yoruluyorum