• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcımızın cep telefonunu suya atmışız.yeni almalı mıyız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bencede ya tamir ettirmeli yada almalısınız

hangimiz çocuğun eline telefon vermiyoruzkiiii.çok çok doğru bir şey değil evet ama kadının çocuğun eline telefon vermesinide çok katı eleştirmemek gerekir.bakıcınıza güveniyorsanız zararını bir şekilde karşılamalısınız

bence 2 yaşındaki çocuk nasıl bir suya erişmiş ve atmış?
çocuk o an birşey yutabilirde.. ciddi zarara uğrayabilirde Allah korusun.
bakıcıların çocuklara çok daha dikkatli bakması gerekiyor.
ayrıca müzikli oyuncak alın verin çocuğa cep tel. olmaz.
olaydan çok olay anını değerlendirmelisiniz.
gerekiyorsa elbette alın bir telefon. ama olay anı önemli...

evet şimdi alın telefonu
ama bu aldığınız ilk ve son telefon olsun
o sizin çocuğunuzu bırakıp gündelik işlere dalıyorsa
bu alınan son telefon olmaz gibime geliyor
evet bende alırdım ama bana söylerkende sorardım suyu nerden bulduğunu
ve verirkende uyarırdım
bu işten para kazanıyor dikkatinin buna vermeli
ben evde yer silicem diye akrobasi yapıyorum

bende bakıcının zararını karşılamanız gerektiğini düşünüyorum.
yalnız bu zararı karşılarken uygun bir dillede bakıcınızı uyarmalısınız.
2 yaşındaki bir çocuğu kendi haline bırakıp, ev işine dalması hiç doğru değil.:20:
adı üstünde çocuk bu her an herşeyi yapabilir.gözümüz her an üzerlerinde olmalı.
ev işlerini çocuğun uyku saatine denk getirmesini yada gözünün önünde oyun oynamasını sağlayarak işlerini,yemeğini,vs... yapması gerektiğini belirtmelisiniz.
:55:

iki yaşındaki bir çocuk ne yapacağı belli olmaz telefonu atmış da olabilir veya çocuğa suç atılmış da
olabilir ama benim dikkatimi çeken çocuk su dolu bir kova etrafında ne yapıyor Allah korusun içine kendi düşebilirdi veya başka bir kaza olabilirdi bence bakıcıyla ilk bunları konuşun görevi sadece
çocukla ilgilenmek olmalı yanında iş yapmak değil kendi başınayken yapmalı özel işlerini ...
telefonda almalısınız ne de olsa çocuğunuz onda her an ulaşabilmeniz adına bir elefon bulunmalı.

Back