• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcımızın cep telefonunu suya atmışız.yeni almalı mıyız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

vahide1204

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
2.430
908
398
oğlum bakıcımızın evinde kalıyor o günlük işlerini yaparken oğlumda etrafta dolanıyor.cep telefonunu almış oğlum müziklerini seviyor.o da açmış müziklerini.oğlum oynarken suyun içine atmış.o da o an iş yaptığı için görmemiş.eşim vermeseydi eline diyo ama ben kararsız kaldım şimdi bizim telefon almamız gerekir mi?

bu insana güveniyosunuz ki çocuğunuzu emanet ediyosunuz kendi atmış olabilir diye bir düşünceniz olmamalı eşiniz yanlış düşünüyo bence almalısınız bu görgüdür düşünceli olmak lazım bu benim düşüncem karar sizin

Alıp almamak tabii size kalmış ancak eline vermemesi gerekirdi herşeyden önce lütfen biraz dikkat edelim radyasyona maruz bırakıyoruz o küçücük taze beyinleri.

çok ısrarcı değilse almayın.
ama bakıcı zararının karşılanmasını talep ediyorsa almalısınız.
aksi takdirde hırslanır size zararı olur.çocuğunuzu emanet ediyosunuz çünkü.

alırsanız hoş olur , sonuçta çocuğunuza bakıyor siz onu hoş tutarsanız bu çocuğunuza yansır diye düşünüyorum, ancak kücücük bir çocuğu oyalamak için eline tel vermek hiç doğru bir davranış değil, bence bu konuda da uyarmalısınız.

yorumlarınız için teşekkür ederim.oğlum 2 yaşında.kendinin atması hiç aklıma bile gelmez çünkü güvenim tam.

benim de suya düşmüştü telefonum ama bozulmadı.kurutmuştum.telefon bozulmuş mu?
telefonu yaptırabilirsiniz;olmazsa bence de almalısınız..

Almak zorunda değilsiniz elbet ancak ben sizin yerinizde olsam alırdım. Şunuda belirtmeliyimki 2 yaşında bir çocuk yalnız bırakılmamalı, kendi gündelik işine dalmamalı. Sonucta o çocuk emanet...
Kendisinin eline telefon harici birşeyde alabilirdi.

bence almalsınız...çocuğunuz bilerek atmış olmaz ama almanız hoş olur....

sadece şunu söylemek istiyyorum...benim ikizlerim var bazen bende oyalamak adına veriyroum tlf...

sonucda ben bütüngün onlarlayım ve ev işide bana ait...

ama bakıcınızın oğlunuza bakması işi ve birisi mesai satinden kendi özel işini yapamaz....şimdi tlf attığını görmemiş...ya oğlunuz o suya elini soksa yalasa onuda göremez...bu çok daha önemli !!!kayınvalidem camı sildiği kovayı banyoya koymuş dökmemiş..ve banyonun kapısını oğullarım açmış girmiş su ile oynuyor vel yalıyordu....şimdi ikiside hasta....birini birgün hastanede yatrdım...mikrop almışlar.....benimkilerde 19 aylk....aman bunlara çok dikkat edin oğlunuz uyurken yemeğini vs.yapsın kimse onaişini bıraksın demiyor....ama su ve deterjanlı işleri oğlunuz yokken veya uyurken yapsın...
ben şu halimle çocuklarımı ya uyutup yapıyorum yada odalarının kapısını çekiyorum...yada kovamı en yükseğe koyuyorum....çok konuştum ama başım ağrıdı canım yandı söylemek istedim kusuruma bakmayın

Telefonu almaktan çok.Bakıcıyı uyarmanız gerekir.Ufacık çocuğun elinde cep telefonun işi ne? Yazık çocuğunuzu radyasyona maruz bırakmış.Suyun çocuğun yanında işi ne.Temizlik yaptığı sumu? Çocuğu neden yanlız bırakıyor.Saldım çayıra Mevlan kayıra hesabımı yapıyor.

Çocuğunuzun zararlarını karşılamak durumundasınız..Bu hayatın her alanında bu şekilde.
2 yaşındaki çocuğa nasıl güvenilirki?Adı üzerinde çocuk..
Bencede almalısınız.

Back