Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcımız akrabamız çok da güzel bakıyor amaaa...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

canım benim annemde aynı, kızımın 40 ı çıkana kadar bizde kaldı 1 kere olsun yatak odasına girmedi, zaten ben öyle bir ailede büyüdüm,biz annemin babamın bile yatak odasına girmezdik, başkalarının evindede yatak odasının kapısı açık olsa bile bakmazdık ,kafamızı çevirirdik,çünkü yatak odası bizde mahremdir, benim tek özel yerim, bunu da kimseyle paylaşmak hoşuma gitmiyor, bunu ben bakıcımıza da anlattım, o halde sık sık girmeye devam ediyor, mesela pazartesi günü kızına çarşaf lazım olmuş, yatak odasına girmiş, gardrobumu açmış, tek tek her bölmesine bakıp,çarşaf almış, çıldırdım yaa, sonra salı günü kızı benim yanımda girdi yatak odasına, ben de selen çık dışarıya, yatak odasına girilmez dedim, sonra da annesine döndüm ister kabul et, ister etme benim yatak odası takıntım var dedim, 3 gündür girmiyor en azından girmediğini söylüyor, bakalım nereye kadar sürecek

benim yazımı okumamışsın sanırım , bir kere ben antalya da oturuyorum, ve oğlum değil kızım varlmaz: eminim güzel bakıyorsunuzdur annenizin de ellerinden öperim ama mesafe epey var

kızlar bugün bakıcımızla açık açık konuştum

eve geldiğimde yatak odasının kapısı sonuna kadar açık buldum, bu kapı neden açık dedim, elime krem sürdüm dedi, ben de yaa sevmiyorum ben böyle şeyleri dedim ve karşıma aldım konuştum, ben yatak odasına girmenin ayıp olduğunu öğrendiğim bir aileden geliyorum, senin birşey çalacağından vs.. korkumdan değl, o oda benim özelim olduğu için rahatsız oluyorum dedim, ben böyle bir ailede yetiştitğim içn bu rahatsızlığımı da bana çok görme dedim. ilk başta bozuldu, kırıldı, kızardı, hatta sinirlenir gibi oldu kızının kıyafetlerini getirdi, giydirdi, gidelim dedi, ben de dedim ki, sen benim için çok farklısın, ablamı nasıl seviyorsam seni de öyle seviyorum, ailemden birisi gibisin, seninle o sebepten bu kadar samimi konuşuyorum deyince yelkenleri suya indirdi, mutlu mutlu ayrıldı.

umarım yarın da böyle mutlu olarak gelir, eşim de bana kızdı, girdiyse ne olmuş azcık idare etseydin yaa, bebeğe bakmayı bırakırsa başka kimi bulacaksın, başkasına güvenebilecek miisn diyerek güzel bir çıkıştı ama hergün içim içimi yiyordu kızlar, kjonuşunca rahatladım

zaten bütün sorunlarda konuşmamaktan susmaktan hatta içe atmaktan doğmaz mı? iletişimsizlik kadar kötü bişey var mı?

eşime göre yanlış yapıyorum, bana göreyse doğru,, bakalım kim haklı çıkacak..

canım bence en doğru şeyi yapmışsın.daha öncede okumuştum senin bu konuyla ilgili yazdıklarını tamamen haklısın senin çocuğuna bakması senin özeline girmesini gerektirmez zaten bunun karşılığını alarak yapıyor sen çok güzel konuşmuşsun ama onun böyle tepki vermesini anlayamadım neden kızarıyor sinirleniyor bunu senin istemen çok doğal birşey açıkçası ben senin yerinde olsaydım ki seni anlıyorum ama kızını giydirip gitmeye kalktığında durdurmazdım çünkü sana bu yaptığı hareket verdiği değeri anlatır ama senin başkasına baktırmayacağını bildiği içinde yüz buluyor olabilir bence sen yine mesafeni koy canım konuşman yerinde olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…