evet bayanlar, bakıcımız akrabamız, çok da güzel bakıyor, evimize gelip gidiyor, amaa ben hala evimi başka bir kadının kullanmasına alışamadım, hala eşyalarımın yeri değiştiğinde sinir krizine giriyorum,Örneğin ateş ölçeri benimkoyduğum yere koymaz, tencerelerimin yerini değiştirirvs.. yatak odama girdiğinde kendi kendimi yiyorum birkaç defa girme diye ima ettim ama anlamadı, açık açık da diyemiyorum alınır diye...yatak odama girdiğinde benimiçimden bööylee kaynar kaynar kanlar akıyor,
dahası da var,
kızı var 5 yaşında,onunla beraber gelip gidiyor, kızı benim için hem iyi oluyor hemkötü,iyi oluyor kızıma ablalık yapıyor kızım yanlız büyümüyor ama bakıcımızın kızı her eşyamızı karıştırıyor,her çekmeceyi açıyor, kırlentleri üstüste koyup üzerlerine çıkıyor, tokalarımı arıyorum bulamıyorum, nerde diye sorduğumda kızı bir yerlere saklamış oluyor, takmasın ben oynayacağım diyor,................................................................................
canım bence sen kendını kandırıyosun.bı kere senden cekınmıyo bu kadın.e cekınmedıgıne gore senın farketmedıgın pek cok seyı yapıo olabılır.yrıca sadece gunlugunu okuması, kızının altını soyledıgın halde yıkamamsı ısten cıkarmak ıcın yeterlıdır.akraba olması ıyı bakacagını garantı etmez. kı bence bakmıyor da zaten.sen esının baskısından ıyı baktıgını dusunuyor olmayasın...bendede bakıcı var.ve bu ısler cok zor senı anlıyorum.ama senı uyanık olmaya ve kımseye gereksız guvenmemeye davet edıyorum.umarım hersey gonlunce olur