• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcımız akrabamız çok da güzel bakıyor amaaa...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ben sizin yerinizde olsam bu bayana asla baktırmazdım bebeğimi. Özel hayatınıza girmiş olmasını bi kenara koyun bebeğiniz pişik olduğunda poposunu yıkamıyormuş. Hemde siz söylediğiniz halde. Kimbilir daha neler yapılmıyor. 11 aylık kızınız acaba nasıl besliyor. Onunla nasıl vakit geçiriyor.
Bakın akrabanızda olsa söz konusu olan evladınız. Kimse ondan değerli değildir eminim. Eğer bakıyorsa ya adam gibi bakacak ya bakmayacak.
Anladığım kadarıyla kendi kızını pek iyi yetiştirememiş ve şu an sizin kızınızı yetiştiriyor. Umarım sizin kızınız daha iyi yetişmiş olur.
Annem kızıma kışları bende bakar ama yatak odama mecbur olmadıkça asla girmez. Düşünün annem yani ki sizin ki daha uzak biri.
Ama dediğim gibi bunları gözardı edebilmek, bakıcının kızının yaramazlıklarını görmemek, çocuktur oynasın demek mümkün ama bunu yapabilmenin tek koşulu kızınıza iyi bakabilmesi olmalı.
Biraz ağır oldu ama düşüncelerim bunlar.
Umarım hakkınızda iyi olan neyse o olur.

canım benim annemde aynı, kızımın 40 ı çıkana kadar bizde kaldı 1 kere olsun yatak odasına girmedi, zaten ben öyle bir ailede büyüdüm,biz annemin babamın bile yatak odasına girmezdik, başkalarının evindede yatak odasının kapısı açık olsa bile bakmazdık ,kafamızı çevirirdik,çünkü yatak odası bizde mahremdir, benim tek özel yerim, bunu da kimseyle paylaşmak hoşuma gitmiyor, bunu ben bakıcımıza da anlattım, o halde sık sık girmeye devam ediyor, mesela pazartesi günü kızına çarşaf lazım olmuş, yatak odasına girmiş, gardrobumu açmış, tek tek her bölmesine bakıp,çarşaf almış, çıldırdım yaa, sonra salı günü kızı benim yanımda girdi yatak odasına, ben de selen çık dışarıya, yatak odasına girilmez dedim, sonra da annesine döndüm ister kabul et, ister etme benim yatak odası takıntım var dedim, 3 gündür girmiyor en azından girmediğini söylüyor, bakalım nereye kadar sürecek

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

benim yazımı okumamışsın sanırım , bir kere ben antalya da oturuyorum, ve oğlum değil kızım var:olmaz: eminim güzel bakıyorsunuzdur annenizin de ellerinden öperim ama mesafe epey varkaydirigubbakcemile4

kızlar bugün bakıcımızla açık açık konuştum

eve geldiğimde yatak odasının kapısı sonuna kadar açık buldum, bu kapı neden açık dedim, elime krem sürdüm dedi, ben de yaa sevmiyorum ben böyle şeyleri dedim ve karşıma aldım konuştum, ben yatak odasına girmenin ayıp olduğunu öğrendiğim bir aileden geliyorum, senin birşey çalacağından vs.. korkumdan değl, o oda benim özelim olduğu için rahatsız oluyorum dedim, ben böyle bir ailede yetiştitğim içn bu rahatsızlığımı da bana çok görme dedim. ilk başta bozuldu, kırıldı, kızardı, hatta sinirlenir gibi oldu kızının kıyafetlerini getirdi, giydirdi, gidelim dedi, ben de dedim ki, sen benim için çok farklısın, ablamı nasıl seviyorsam seni de öyle seviyorum, ailemden birisi gibisin, seninle o sebepten bu kadar samimi konuşuyorum deyince yelkenleri suya indirdi, mutlu mutlu ayrıldı.

umarım yarın da böyle mutlu olarak gelir, eşim de bana kızdı, girdiyse ne olmuş azcık idare etseydin yaa, bebeğe bakmayı bırakırsa başka kimi bulacaksın, başkasına güvenebilecek miisn diyerek güzel bir çıkıştı ama hergün içim içimi yiyordu kızlar, kjonuşunca rahatladım

zaten bütün sorunlarda konuşmamaktan susmaktan hatta içe atmaktan doğmaz mı? iletişimsizlik kadar kötü bişey var mı?

eşime göre yanlış yapıyorum, bana göreyse doğru,, bakalım kim haklı çıkacak..

canım bence en doğru şeyi yapmışsın.daha öncede okumuştum senin bu konuyla ilgili yazdıklarını tamamen haklısın senin çocuğuna bakması senin özeline girmesini gerektirmez zaten bunun karşılığını alarak yapıyor sen çok güzel konuşmuşsun ama onun böyle tepki vermesini anlayamadım neden kızarıyor sinirleniyor bunu senin istemen çok doğal birşey açıkçası ben senin yerinde olsaydım ki seni anlıyorum ama kızını giydirip gitmeye kalktığında durdurmazdım çünkü sana bu yaptığı hareket verdiği değeri anlatır ama senin başkasına baktırmayacağını bildiği içinde yüz buluyor olabilir bence sen yine mesafeni koy canım konuşman yerinde olmuş

evet bayanlar, bakıcımız akrabamız, çok da güzel bakıyor, evimize gelip gidiyor, amaa ben hala evimi başka bir kadının kullanmasına alışamadım, hala eşyalarımın yeri değiştiğinde sinir krizine giriyorum,Örneğin ateş ölçeri benimkoyduğum yere koymaz, tencerelerimin yerini değiştirirvs.. yatak odama girdiğinde kendi kendimi yiyorum birkaç defa girme diye ima ettim ama anlamadı, açık açık da diyemiyorum alınır diye...yatak odama girdiğinde benimiçimden bööylee kaynar kaynar kanlar akıyor,

dahası da var,
kızı var 5 yaşında,onunla beraber gelip gidiyor, kızı benim için hem iyi oluyor hemkötü,iyi oluyor kızıma ablalık yapıyor kızım yanlız büyümüyor ama bakıcımızın kızı her eşyamızı karıştırıyor,her çekmeceyi açıyor, kırlentleri üstüste koyup üzerlerine çıkıyor, tokalarımı arıyorum bulamıyorum, nerde diye sorduğumda kızı bir yerlere saklamış oluyor, takmasın ben oynayacağım diyor,................................................................................

canım bence sen kendını kandırıyosun.bı kere senden cekınmıyo bu kadın.e cekınmedıgıne gore senın farketmedıgın pek cok seyı yapıo olabılır.yrıca sadece gunlugunu okuması, kızının altını soyledıgın halde yıkamamsı ısten cıkarmak ıcın yeterlıdır.akraba olması ıyı bakacagını garantı etmez. kı bence bakmıyor da zaten.sen esının baskısından ıyı baktıgını dusunuyor olmayasın...bendede bakıcı var.ve bu ısler cok zor senı anlıyorum.ama senı uyanık olmaya ve kımseye gereksız guvenmemeye davet edıyorum.umarım hersey gonlunce olur

Back