Ben sizin yerinizde olsam bu bayana asla baktırmazdım bebeğimi. Özel hayatınıza girmiş olmasını bi kenara koyun bebeğiniz pişik olduğunda poposunu yıkamıyormuş. Hemde siz söylediğiniz halde. Kimbilir daha neler yapılmıyor. 11 aylık kızınız acaba nasıl besliyor. Onunla nasıl vakit geçiriyor.
Bakın akrabanızda olsa söz konusu olan evladınız. Kimse ondan değerli değildir eminim. Eğer bakıyorsa ya adam gibi bakacak ya bakmayacak.
Anladığım kadarıyla kendi kızını pek iyi yetiştirememiş ve şu an sizin kızınızı yetiştiriyor. Umarım sizin kızınız daha iyi yetişmiş olur.
Annem kızıma kışları bende bakar ama yatak odama mecbur olmadıkça asla girmez. Düşünün annem yani ki sizin ki daha uzak biri.
Ama dediğim gibi bunları gözardı edebilmek, bakıcının kızının yaramazlıklarını görmemek, çocuktur oynasın demek mümkün ama bunu yapabilmenin tek koşulu kızınıza iyi bakabilmesi olmalı.
Biraz ağır oldu ama düşüncelerim bunlar.
Umarım hakkınızda iyi olan neyse o olur.
canım benim annemde aynı, kızımın 40 ı çıkana kadar bizde kaldı 1 kere olsun yatak odasına girmedi, zaten ben öyle bir ailede büyüdüm,biz annemin babamın bile yatak odasına girmezdik, başkalarının evindede yatak odasının kapısı açık olsa bile bakmazdık ,kafamızı çevirirdik,çünkü yatak odası bizde mahremdir, benim tek özel yerim, bunu da kimseyle paylaşmak hoşuma gitmiyor, bunu ben bakıcımıza da anlattım, o halde sık sık girmeye devam ediyor, mesela pazartesi günü kızına çarşaf lazım olmuş, yatak odasına girmiş, gardrobumu açmış, tek tek her bölmesine bakıp,çarşaf almış, çıldırdım yaa, sonra salı günü kızı benim yanımda girdi yatak odasına, ben de selen çık dışarıya, yatak odasına girilmez dedim, sonra da annesine döndüm ister kabul et, ister etme benim yatak odası takıntım var dedim, 3 gündür girmiyor en azından girmediğini söylüyor, bakalım nereye kadar sürecek
merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim
benim yazımı okumamışsın sanırım , bir kere ben antalya da oturuyorum, ve oğlum değil kızım varlmaz: eminim güzel bakıyorsunuzdur annenizin de ellerinden öperim ama mesafe epey var