Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evi yakinsa sen bebegini onun evine birakabilirsin isden geliken deordan alirsin.bu sekilde daha rabat olur.kendi evinide korumus olursun.o sekilde daha rahat olur inan.
Benim de ilk bakıcım uzak akraba idi , tavsiye üzerine başlatmıştım büyük bir sevinçle , ancak maalesef işin kolayına kaçması bizi kendisine muhtaç zannetmesi vb. nedeni ile yollarımızı ayırdık. İşi bırakmak zorunda kaldım bakacak kimse olmayınca...
Bir süre sonra iş bulup gazete ilanı verdim ve bu şekilde bulduk ikinci bakıcımızı. Allah herkese nasıp etsin böyle bir can yoldaşını , arkadaşı , öğretmeni... Ne diyeyim muhteşem bir insandı . Neredeyse benden iyi bakıyordu diyebilirim , sabrı güleryüzü ve canlılığı oğluma yansımıştı. Ama bu kadar beğendiğim insanın bile evime yaptığı müdahaleler banim canımı sıkıyordu bazen , aslında bir çoğunun bilinçli yapılmadığı , herkesin alışkanlıkları nedeni ile fark etmeden yapıldığını sonradan fark ettim. Bazı uyarı gereken zamanlarda hep eşimi kullandım ben , hep o ortalık karıştıran ben de tuparlamaya çalışan kişi konumunda olduk. Her zaman " eşim kızıyor/ rahatsız oluyor onu ikna edemedim , sen ona uy" falan dedim ve süper işe yaradı , kırılmadan , eşimi idare ettiği düşüncesi ile düzeltti hareketlerini. Bir kere de karşılıklı oturup birbirimizden beklentilerimizi vb. konuşmak istediğimi söyledim ve akşamına da konuşmayı yaptım , böylece onun isteklerini de öğrendim ve tabii ben de isteklerimi rahatça söyledim
Bu arada biz kadınların genel rahatsızlığıdır bu yer değiştirilmesinden rahatsız olma durumu ben ilk yıl kaynanamın fark etmeden yaptıklarından bile rahatsız olmuştum , değil ki yabancı biri.. Çok haklısın.:)
Son olarak yatak odasını kilitle ve sabah çıkarken de eşinin çok mızıklandığını vb. seninde mecbur kaldığını söyle " artık onu da idare edeceğiz " falan de.
:) Eşim kızıyor diye bakıcıya yaptığım uyarıların çoğundan eşimin haberi bile yok , garibim resmen kullanıldı :)
Nacizane fikrim , onun evine göndermeyin çocuğunuzu , kontrol tamamen elinizden çıkar. Kendi ev işleri , misafirleri vb. nedeni ile ilgilenemez çocuğunuzla. Kendi kızı da aynı durumda sanırım çünkü ilgilenmiş olsaydı bu kadar umursamaz bir çocuk olmazdı ( iyi niyetle kadının kızını uyardığını varsayıyorum ) Bir de sizin evinizde kendi oyuncakları elinden alınıyorsa orada pyuncak yüzü bile göremez diye düşünüyorum.
Kamera bence çözüm değil sizin durumunuzda çünkü siz problemi biliyorsunuz zaten.
Kızının durumu nedir onu getirmese olmaz mı , tamam arkadaş konusunda haklısınız ama burada kıskanma durumu var sanırım ve bu daha kötü değil mi ? Bir çoğumuzun çocuğu artık kreş yaşına kadar arkadaşsız yaşıyor maalesef , ama bu konusaki artı ve eksileri yazıp öyle karar verin.
Allah yardım etsin zor bir durum , ama en önemlisi çocuğunuza eziyet etmemesi , temizlik ve yemeği konuları. Bunlara odaklanıp diğerlerini biraz biraz göz ardı etmeye çalışın , geçecek bu günlerde sonunda .
benim günlüğümün yeri her zaman bellidir,kalemimin yeride,hatta içinde kızıma ait ufak tefek hatıralarım vardı koyduğum sayfa hiç değişmez,günlüğümü yazmakiçin aradığımda farklı yerde buldum kalemim başka yerdeydi ve diğerleri farklı sayfadaydı, üstelik içinde eşime kızgın olduğum bir anda yazmışolduğum bir mektubum bile vardı,günlüğüm okunmakla kalmadı o mektupta okundu, nasıl utandım nasıl kızdım bilemezsiniz,ama önü haftasonuna geldiği için 2 gün göremedim ve soramadım..pazaretsiye de olay soğumuştu tekrar açmayayım dedim..
babanne ananne uzakta bakma imkanları yok malesef...
:) Eşim kızıyor diye bakıcıya yaptığım uyarıların çoğundan eşimin haberi bile yok , garibim resmen kullanıldı :)
Nacizane fikrim , onun evine göndermeyin çocuğunuzu , kontrol tamamen elinizden çıkar. Kendi ev işleri , misafirleri vb. nedeni ile ilgilenemez çocuğunuzla. Kendi kızı da aynı durumda sanırım çünkü ilgilenmiş olsaydı bu kadar umursamaz bir çocuk olmazdı ( iyi niyetle kadının kızını uyardığını varsayıyorum ) Bir de sizin evinizde kendi oyuncakları elinden alınıyorsa orada pyuncak yüzü bile göremez diye düşünüyorum.
Kamera bence çözüm değil sizin durumunuzda çünkü siz problemi biliyorsunuz zaten.
Kızının durumu nedir onu getirmese olmaz mı , tamam arkadaş konusunda haklısınız ama burada kıskanma durumu var sanırım ve bu daha kötü değil mi ? Bir çoğumuzun çocuğu artık kreş yaşına kadar arkadaşsız yaşıyor maalesef , ama bu konusaki artı ve eksileri yazıp öyle karar verin.
Allah yardım etsin zor bir durum , ama en önemlisi çocuğunuza eziyet etmemesi , temizlik ve yemeği konuları. Bunlara odaklanıp diğerlerini biraz biraz göz ardı etmeye çalışın , geçecek bu günlerde sonunda .